Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok hafif bir menu olmus.kuru inciri cok fazla tuketme 5 tane fazla geldi bana.incir cok sekerli bir meyve canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım akşam 21 de de 10 yk ıspanak yemeği yemiştim tamam talım daha az tüketrim :)
Ispanak yemeginide gormustum canim ona gore yorum yaptim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarbugün yine nöbetçiyim ne yazık ki :/
ayyy canım benim çok teşekkür ederim :) mucuk mucuk![]()
bugünde hafif bi menü olsun tatlım :)))
evet canım 24 saat :/ o yüzden bugün spor yok24 saat mi canım :)![]()
evet canım 24 saat :/ o yüzden bugün spor yoksabah işe yürüyerek geliyorum tek karım o :)
Kötü bir gün![]()
Bi hırsla azimle 8 bucuk kilo verdim bi ayda..şimdi gücüm istegim kalmadı sıfır kaçamakken şimdi illa hergün oluyo..en yakın arkadasım geldi istanbuldan dikkat etmeye çalışsamda ne diyetim ne sporum tam..haftaya da 6 gün ailemin yanına gidicem istanbula..ne yapıcam ipin ucu kaçacak diye korkuyorum...Canımcım neden öyle dedin. İyi ol.
Bi hırsla azimle 8 bucuk kilo verdim bi ayda..şimdi gücüm istegim kalmadı sıfır kaçamakken şimdi illa hergün oluyo..en yakın arkadasım geldi istanbuldan dikkat etmeye çalışsamda ne diyetim ne sporum tam..haftaya da 6 gün ailemin yanına gidicem istanbula..ne yapıcam ipin ucu kaçacak diye korkuyorum...
Maaşallah 1 ayda 8 bucuk kilo ne demek. Tebrik ederim seni. Düğününde olacak sanırm. O günü hayal et canım motive olmaya çalış. Umudunu hiç kaybetme. Yapabilirsin.
Ben hiç bir ay boyunca düZenli diyet yapmamıştım ondan verebildim diye düşünüyorum..ama bundan sonrası yerleşik kilolar bantta yürümekten sürekli pilatese gitmekten sıkıldım.. Ara vereyim dersem gercekten sonum daha kötü olur biliyorum..Allahtan sigaranın kalorisi yok :)