Daha küçük annesi. Sırası gelince herşeyi başarıyorlar zaten ama benim ufaklık çok aceleci. Keşke dediğin gibi çalışmasak ama maalesef ki olmuyor.
Tatlım öncelikle anladığım kadarıyla günlük tartılıyorsun. Tartılma işini bırak ve haftada bir gün cumaları tartıl. Onun haricinde yeşil çay içmeye çalış ve bol bol su tüket. Kaçamakların bir lokmasından bile uzak dur. En az haftanın 3 günü spor yapmaya çalış. O zaman kurtulmaya başlarsın fazlalıklardan.
Teşekkürler Özlem' cim
Biliyorsun ki seni listeye dahil ederken 3 hafta deneme süresini uygulamadım. Daha doğrusu diğer arkadaşların tavsiyesiyle listeye girdiniz. Ama geçen hafta sonuçlarınız çok kötüydü. Bu hafta sen dahil hiç kimseden + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa herkesin kilo vermiş olması lazım. Bu vesileyle lütfen herkes kendini buna göre hazırlasın. Nodül olsa bile eğer gerçekten ister ve uğraşırsan kilo verebilirsin. Unutma bunu.
Çok memnun oldum yeniden Sevgi' cim. Ben zaten özellikle yazdım bana kendini tanıtır mısın diye. Geçmişi okumam çok uzun zaman alacaktı. Eğer kendine güvenir ve sağlıklı beslenir isen ağustosta çok güzel bir tatil seni bekliyor
Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı tabağı. Yalnız ekmeğini tam buğday, çavdar ve kepeği değiştirerek ye. Beyaz ekmekten kesinlikle uzak dur.![]()
Tamam kaptan merak etme sen hemen tam tahıllı ekmeğe geçiliyo😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi