Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
9.30
dereotu yatağında maydanoz eşliğinde 1 haş. yumurta
1 kk ince dilimlenmiş jülyen kesim peynir
3 çatal lor
2 dilim hırpalanmadan kesilmiş sarı ve turuncunun en güzel renklerinin birleştiği çavdar ekmeği
14.30
1 kepçe yeşil siyah kırmızı renklerinin harmanlandığı renk şöleni semizotu
1 kase kışın o soğuk günlerini bu sıcaklarda hatırlatan buz gibi yoğurt
19.00
tere otunun domatesle birleştiği soğanın lezzetlendirdiği zeytinyağı eşliğinde 1.5 dilim somon

MENÜM
9.30
3 çatal lor
2 dilim hırpalanmadan kesilmiş sarı ve turuncunun en güzel renklerinin birleştiği çavdar ekmeği
14.30
19.00
tere otunun domatesle birleştiği soğanın lezzetlendirdiği zeytinyağı eşliğinde 1.5 dilim somon
Vayyyy menüye bak süper:rolleyes:
Yarın yemekte sendeyim :rolleyes:

:KK49::KK48:Valla pilates çemberini al telefona bakarken çalış tam benlik hareketmiş
Döne hemen almalıyız Yeliz 'in bacakları olacak alıp yapmazsak bizim engebeli köy yolumuz:KK45:

Gülünce de göbek oynar sallanır kitkurdu kitkurdu
Fazladan kalori yakılmış olur löp göbek oynayınca
:KK70:
Öyle diyollar hocalar nalaaan
Kız hocaları ne karıştırıyorsun bu dünyalık işlere tövbe tövbe çarpılmayalım akşam akşam grupta bilen vardır onlara sorarız :KK45: ben korkudan tartıya çıkmıyordum bir gün gülerken baktım ki göbek de oynuyor işte dank ettiği günlerden biridir o sporu sormuşsun uyudum azıcık birazdan çıkıp yürüyeceğim haber veririm canım

MENÜM
9.30
3 çatal lor
14.30
19.00
Aboov füzyon mutfağa mı gönül sardın kanka hayırdır yaaa
Cumaya yarışacaksak bağırsaklarına iyi gelecek şey kesinlikle bu lezzeti denemelisin ekmek arası lahmacun :KK59::KK59::KK62::KK62:
Lahmacun arası adana a iyi gider beee yaaau
Ekmek arası makarna da bir alternatif :hamarat:
Ekmek arası yaşpasta olabilebilir mi
Döne hemen almalıyız Yeliz 'in bacakları olacak alıp yapmazsak bizim engebeli köy yolumuz:KK45:

Kız hocaları ne karıştırıyorsun bu dünyalık işlere tövbe tövbe çarpılmayalım akşam akşam grupta bilen vardır onlara sorarız :KK45: ben korkudan tartıya çıkmıyordum bir gün gülerken baktım ki göbek de oynuyor işte dank ettiği günlerden biridir o sporu sormuşsun uyudum azıcık birazdan çıkıp yürüyeceğim haber veririm canım
Niye uyuyorsun ki gündüz vakti anlamadım sen sivasta değil misin orası hep soğuk diye biliyorum ben

MENÜM
9.30
3 çatal lor
14.30
19.00

Ahhahah menu bi harikaaaa ya :KK45:

KıZlar yanlış yerdeydim sanırım
Bu nasıl menü bız:nalan
Bu nasıl tavsıye ya ekmek arası lahmacun

Yok yok yanlış yerdeyım
Ya bu kızlar benimle dalga geçiyorlar beril yaaaa :(
Yemeyelim de ölelim mi yanii siz yemezseniz yemeyin. Yedirmem size yedirmem !

Back
X