- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Hayim tıytıl benı nıye beklemıyon@bade 34 liste için bildirimini bekliyoruz canım nerdesin evine döndün diye hatırlıyorum net evde sıkıntı değildi galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayim tıytıl benı nıye beklemıyon@bade 34 liste için bildirimini bekliyoruz canım nerdesin evine döndün diye hatırlıyorum net evde sıkıntı değildi galiba
Hey maşallah ya beni geride bıraktın yine azmine hayranım tebrikler bir de çabalayıp uğraşsan ne olurdu düşenemiyorumHayim tıytıl benı nıye beklemıyon
Elifim gözün aydın canımGeçen hafta 78.6
Bu hafta 78.4
Fark -200
Oran % 0.25
Yok kız Bu hafta acıl bırsey yapmam lazımHey maşallah ya beni geride bıraktın yine azmine hayranım tebrikler bir de çabalayıp uğraşsan ne olurdu düşenemiyorum
Elifim gözün aydın canım
Bade de gelirse artı yok kaptanım hedefimiz artı olmasın sağlıklı gitsin yağdan gitsin ne kadar giderse gitsindi yolumuz iyi böyle devamKılo veren uğraşan, bu ugurda çabalayan herkesi öpüyorum
Badeyi bekliyordukListeye eklermısınız yelız
Listeyı öne tasıyın bırde lütfen
Beni dürt spor ve yemede bu hafta kendimi size emnet edecğimYok kız Bu hafta acıl bırsey yapmam lazım
Modum düşüyor
Hasan'da gıttı bu hafta nımet bana
Acıl toplantı ıstıyom benı hızaya sokalım sporda yürüyüşe vücut alışmış tık yok garı
Sen kendını mahvedıyon
Vücut alıştı ıkı öğüne rolantıde yasıyor
Ya spor yap ya öğünü arttır
Dürtüyümmü senı hatırlatayım
Bız yola çıkarken ne dedık eglenerek demıBade de gelirse artı yok kaptanım hedefimiz artı olmasın sağlıklı gitsin yağdan gitsin ne kadar giderse gitsindi yolumuz iyi böyle devam
Badeyi bekliyorduk
Şimdi onu yazıyordum cozutmak yok hızlı gidince hızlı geliyor yavaş sterssiz anlaştığımız gibi vereceğiz rakibimiz kendi bünyemiz ve yanlışlarımızBız yola çıkarken ne dedık eglenerek demı
Arada ben cozuturum bılıyom dızgınleyın benı
Eskısı gıbı lapacı olmayım
Teşekkürler az az gidiyor
46 beden pantolon hafif bollaştı ama üst beden 47,48 gibi
plasticwoman canım kendini tanıttın ama unutmuşum ne iş yapıyorsun evli misin
hatta bu hafta rakip olalım mı yarışalım hepimiz bu hafta rakip seçip duruma bakalım mı ne dersin en yakın benim sana
Gülüm oylede ben kendımı ıyı tanırımŞimdi onu yazıyordum cozutmak yok hızlı gidince hızlı geliyor yavaş sterssiz anlaştığımız gibi vereceğiz rakibimiz kendi bünyemiz ve yanlışlarımız
Buldum yazmaya başlayalım o zaman*** 13.Takım 526.Etap***
berilceee (91.8/
eliya (78.6/
Kitkurdu (94/
Tezbitsin (73.5/
Bestttt (60.3/
Anderes (65.5
bade 34 (89/
raungel(77.7///)16 hazıranda 81.2 kg ile takıma gelen yenı üye hedef kılosu 63
13.Takım ortalaması:%
Evet tam 18 kilo vermişim
E daha ne olsun. Az ver az alırsın bebişim. Koştur koştur verirsen hemen alırsın biliyon zatenGünaydınlar kızlar erkenciyim de anca geldim bekledim bekledim yok geleyim artık dedimeliya Elifle aynı sebepten
Geçen hafta : 94
Bugün:93.6
fark:400 gr
yüzde:%0.425
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin işlerini halledince rahat rahat bekliyoruz canımGeleceğim tatlım bu ara yoğunum hastane işleri yarın abime kız isteme söz kesme merasimi var koşturma halindeyim şu işler hallolsun daha aktif olacağım ☺
Kız 47 beden ne oluyor hiç giymemiştimTeşekkürler az az gidiyor
46 beden pantolon hafif bollaştı ama üst beden 47,48 gibi
Benden başka rakip...üzerime gül koklamaaakplasticwoman canım kendini tanıttın ama unutmuşum ne iş yapıyorsun evli misin
hatta bu hafta rakip olalım mı yarışalım hepimiz bu hafta rakip seçip duruma bakalım mı ne dersin en yakın benim sana
Süüüüüpeeersin küçük kıııız süper süpeeerİnsanlık için küçük ama benim için büyük bir değer
Geçen hafta:77.7
Bu hafta:75.4
Fark:2.3
%2,960
İyi demişsin sayın Nalan hnŞimdi onu yazıyordum cozutmak yok hızlı gidince hızlı geliyor yavaş sterssiz anlaştığımız gibi vereceğiz rakibimiz kendi bünyemiz ve yanlışlarımız