- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Yüzme diye yineliyorumGülüm oylede ben kendımı ıyı tanırım
Ter akıtmasam olmuyor
Ama çarede bulamadım henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzme diye yineliyorumGülüm oylede ben kendımı ıyı tanırım
Ter akıtmasam olmuyor
Ama çarede bulamadım henüz
Kız tartıya gölgen düşmüş ya belin ne kadar ince
ana kimmiş ki ???Ay sabahtan biri arıyor whatsapp üzerinden mesaj atıyorum kimsin diye yine arıyor meşgule atıyorum, meşgule atmak ne demek meşgulüm demek Hale'n arıyor gerizekalı sinir etti, az önce de mesaj atmış kimsin yazmış :)) sapık gibi sabahtan beri arka arkaya arıyor sanki ortalık ayağa kalkmış olay var gibi bi de üstüne kimsin yazıyor
Tebrikler canım çözücü o sorunuda inşallah. Bulucaz bir yolunuGünaydınlar kızlar erkenciyim de anca geldim bekledim bekledim yok geleyim artık dedimeliya Elifle aynı sebepten
Geçen hafta : 94
Bugün:93.6
fark:400 gr
yüzde:%0.425
oyyy Tebrikler kuzum çok sevindim senin adına.İnsanlık için küçük ama benim için büyük bir değer
Geçen hafta:77.7
Bu hafta:75.4
Fark:2.3
%2,960
Burcu harikasın tatlım.Sira bende galibaaaa
Gcen hafta 65.7
Bu hafta 64.7
Fark 1 kilo
Yuzde 1.52
Kizlar ben listeye girmeyim hic cunku 2 cuma listede olcm aonra izne ayrilcm tatilden sonra girerim kurbanada mezun olurum ins.
Sağol kuzum -200 e gözüm aydınHey maşallah ya beni geride bıraktın yine azmine hayranım tebrikler bir de çabalayıp uğraşsan ne olurdu düşenemiyorum
Elifim gözün aydın canım
lapa mi hiç yemedim asla yemem.Bız yola çıkarken ne dedık eglenerek demı
Arada ben cozuturum bılıyom dızgınleyın benı
Eskısı gıbı lapacı olmayım
olabilir beril im çünkü menüm belli ortada bi terslik var çözebilmek isterdim. Korkarım ben o kalıp tan :)))Elif senın tartıya ınanma
Vücut gevsedı sende ıyıce
Spor yok
Bıde serum yedım
Öbür konuya gırmıyom en kötü 800 o kalıbımı basarım
Hafıfe alma kalıbımı ene boya masallahım var
Kız ben de gölgem gözükmesin diye kırk takla atıyorum ama gene de gözüküyor;:))Kız tartıya gölgen düşmüş ya belin ne kadar ince
Demek ki 90 kiloda olunca herkes şişman görünmüyor ben kütük gibiydim bel mel yoktu![]()
Yıgıdın malı meydanda dıyom benKız ben de gölgem gözükmesin diye kırk takla atıyorum ama gene de gözüküyor;:))
Döne Meltem'de düZeltme yaptım öyle yazsana badeyi ekleyerek*** 13.Takım 526.Etap***
berilceee (91.8/90,3/1,5/%1,63)
eliya (78.6/78,4/0,2/%0,25)
Kitkurdu (94/93,6/0,4/%0,43)
Tezbitsin (73.5/72,9/0,6/%0,82)
Bestttt (60.3/
Anderes (65.5/65,0/%0,76)
bade 34 (89/
raungel(77.7/75,4/2.3/%2,90)16 hazıranda 81.2 kg ile takıma gelen yenı übe hedef kılosu 63
13.Takım ortalaması:%