Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tezbitsin tezbitsin in menülerinden frna etkilendim galiba bir sürü çeşit çeşit meyve aldım :halay:
Kendime ananas kivi ve kiraz aldım ..kirazların saplarını ayıklayayıp kurutayım ödem için kullanırım
Mutfağımın temel besin maddelerinden maydanozumu da aldım ..:KK48:
İyi aman haftasonu uğraşmam bir daha ..

tezbitsin tezbitsin in menülerinden frna etkilendim galiba bir sürü çeşit çeşit meyve aldım :halay:
Kendime ananas kivi ve kiraz aldım ..kirazların saplarını ayıklayayıp kurutayım ödem için kullanırım
Mutfağımın temel besin maddelerinden maydanozumu da aldım ..:KK48:
İyi aman haftasonu uğraşmam bir daha ..
Sekere dıkkat et ama
Benım sıpanın maması bıttı gıdemedım daha
Nasıl yağmur var bılemessın

Kız dugunumü ertelettın yoksa
Eltiler ille yarın gel demişlerdi dün akşam ben de tamam olabilir demiştim sonrası sabah erken çıkacağız artık gençler çok heyecanlı sonsuz evetlerle başladılar şahitliğimizde gülümsedim , ben arada niye evet dedim diye aklım başıma gelmiyor değil :ıslık::ıslık:

Eltiler ille yarın gel demişlerdi dün akşam ben de tamam olabilir demiştim sonrası sabah erken çıkacağız artık gençler çok heyecanlı sonsuz evetlerle başladılar şahitliğimizde gülümsedim , ben arada niye evet dedim diye aklım başıma gelmiyor değil :ıslık::ıslık:
1 evetten sonra mılyon hayır dıyom
Olmuyor

tezbitsin tezbitsin düğün yok bizim boşver şimdi kıyafet saç baş takı kim uğraşacak be yaa..gel senle biz müzik açıp oynayalım sanal düğün ortamı yapsak :halay::KK48:
Hakkat hem düğüne gitmek masraf vallaha bu Nalan hanım ne giyiyor ki bir dolu düğüne giderken çık merak ediyorum ne çok abiyesi var yaa

kızlar inş hepiniz su bi kg verirsiniz. kaçamakların sonu pişmanlıktır.Geçici mutluluk verir.benim 20 kg fazlam vardı ve hedefimi hiçbir zaman çok tutmadım.80 lerden 70 lere 70 lerden 60 lara bu şekilde gitti.hepinizi öpüyorum.sevgiler..
Canım hoş geldin ve görüşürüz aynı anda oldu güzel dileklerin için teşekkürler masajı kaçırdın desene biz hemen tav olmuştuk hidden paradise hidden paradise

Bende bu bogaz olduktan sonra Kopamayız
Bızı burda emekli ederlermı
KK dan masa başı iş istiyorsun demi anlamadım sanmayın evde otur otur nereye kadar ben de iş istiyorum iş iş iş çalışmalıyız hep beraber:KK45::KK45:

Canım hoş geldin ve görüşürüz aynı anda oldu güzel dileklerin için teşekkürler masajı kaçırdın desene biz hemen tav olmuştuk

KK dan masa başı iş istiyorsun demi anlamadım sanmayın evde otur otur nereye kadar ben de iş istiyorum iş iş iş çalışmalıyız hep beraber:KK45::KK45:
Ayrıca masama gittiğim zaman üzerinde sürpriz yiyecekler tatlılar olsun mu

Back
X