- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Canım aslında meler çekiyordaYeliz menun çok güzel emin adımlarla ilerliyorsun maşallah.

Sabah spor yaptım sanki iştahımı kesti psikolojik mi bilmiyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aslında meler çekiyordaYeliz menun çok güzel emin adımlarla ilerliyorsun maşallah.
Yeşillikleri unutmaBiz pazara gidiyoruz öpüldünüz.
Kilo verdim ya canım bom 92.kusurle başlamıştım atilmam umarım yani elimden geleni yapıyorum çok fazla yiyen biri olarak buda iyi branda azlattim çünkü herşeyi inşallah devamı gelir kilo vermenin dışarıda tartilicam bundan soraKk nın kuralları geregı ıkı hafta kılo veremeyen üye gruptan atılıyor
Kafanı dağıtmanın en ıyı yolu kendınle uğraşmak bence
Çokta takma benı dınle su akar yatağını bulur
Zamanla alışıyorsun mesela ben salata çok yerim böylelikle az yemek yiyorsunKızlar bi ben mi zorlanıyorum acaba ya yoksa hepinizmi boyleydiniz yani ben anlamıyorum ne biçim midem var benim de bi türlü duzelemedi alışamadı az yemeğe
kafada bitirdin bebeğim ondanCanım aslında meler çekiyordabu Temmuz'da sıkı tutayım dedim
Sabah spor yaptım sanki iştahımı kesti psikolojik mi bilmiyom![]()
unuturmuyum.Yeşillikleri unutma![]()
biraz diren canım ben ilk başladığımda 87 kiloydum biraz zaman tanı kendine bizde istiyoruz ama amacimiz belli yiyerek OLMAz. Ara yap meyve yoğurt süt salatalık idare et 1 hafta bak sonra miden kuculucek bu kadar çok yemek istemiyeceksin. Mesela 3 kaşık pilav yerine kocaman bi salata yeseydin daha sağlıklı olurdu ve karbonhidrat yediğin için daha hızlı acıkıyorsun bunları biraz düzenle tatlım. Herşey daha güzel olucak emin ol. Pes etme seninde hakkın güzel giyinmek. Gezmek saklanmadan yaşamak.Kızlar bi ben mi zorlanıyorum acaba ya yoksa hepinizmi boyleydiniz yani ben anlamıyorum ne biçim midem var benim de bi türlü duzelemedi alışamadı az yemeğe
Hilalim patatesle birlikte pilav çok olmuş. Bunları yiyeceksen çoook canın çektiyse mesela, öğlen yersen akşam salatayla kaparsan mis olur. En azından yakarsın biraz. 2 yk, 3 yk derken birikiyor hep, ben patatesi çok severim, gittiğim her yerde duble patates kızartması isterdim eskiden, diyete başladığımdan beri yemiyorum. Ayda 1 ye istersen. Birlikte yeme ama. İkisi de karbonhidratlı ya, yağa dönüşür vücutta canım.Sabah 2 yk muhlama
Domates
Salata
Peynir
Aksam
Fırın patates 2 yk
3 yk pilav
Şu 1.5 lt 3 lt olacak
Bol yürüyüş yaptım arkadaşıma yürüyerek geldim
Akşama ip atlicam yazarım kızlar
Bugun yedım kızlar
Ikızlerle dışarı cıkacaktık ama olmadı
Kızların almak ıstedıgı bırsey vardı
Onun yerıne onlar ıhtıyaclarını aldı
Kızlarımda bana menemenle makarna yaptı ne alaka bunada şükür
Sınemada yattı Abur cuburu aldık sıpalar uyuyunca netten calacaz bır fılm
Ha bunu 10 kılo verdım dıye yaptım
Kızlarla mutfakta da olsa bırsey yapalım dıye yaptım
Ha bunu nıye yazdım utandıgımdan yazdım
Telafı edecemmı kesınlıkle evet
O eksı cuma günü buraya gelecek
Benim değil o kedi, internetten buldum fotoyu. Benim kedim 2 aylık, ufak daha.tezbitsin kız döne tombik kedine bayıldım
![]()
Tartını mı değiştirsen acabaya ben bu aptal tartimi bi anlayamadim ki inşallah veririm bende isterim vermeyi
Eliiif ben de sandım ki akşam sırf kabak yiyeceksin kız. O bulgurun sebzeleriyle tavuğun sebzeleri aynı sebzeler miydi aceybaaMenüm
Saat 10:30
5 kaşık melemen
2 parmak cecil peyniri
1 kk peynir
Maydonoz roka tere
1 dilim kızarmış tam buğday
Saat 18:30
4 kaşık sebzeli tavuk sote
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
5 kaşık yogurtlu dereotlu kabak salatası
Su 3 oldu 4 ü Bulucaz galiba çok sıcak.
Spor plank yaotim devamı birazdan.
Yeliz leslie yi kaçtır yapıyorsun, ilk yaptığın gün kilo ve ölçülerini kaydettin mi? Ben ilk defa bugün yaptım ya bakalım merak ediyorum ay sonuna ne olacak benim bacak göbek bel üçlüsüBende menümü yazayım
Sabah kalkınca kahve
1 haşlanmış yumurta
3 küp peynir
3 zeytin
Yeşil Çay
Ara
1 ceviz
Öğlen
Yulaflı yoğurt tarçınlı
1 yeşil elma
Ara
6 kiraZ
Akşam
Kabak yemeği
Yoğurt
Yarım dilim esmer ekmek
Su 3 lt
Spor
12000 Adım
Leslie 3 mile
Hilal, eski yeme stilimiz bozuk, abuk bir yeme stili. Öyle olmasaydı kilolu olmazdık. Ama yıllarca öyle yedik. Şimdi ha diyince değiştirmek çok zor haklısın. Benim 97 gün olmuş başlayalı, hala arada canım kötü şeyler çekiyor. Ama direniyorum, unutuyorum. Unutmaya çalışıyorum. Sigarayı da pat diye bıraktım ben, 2 yıldır ağzıma koymadım, canım arada istiyor mu evet istiyor. Ama sağlığımız ve çoluk çocuğumuz için uzun ömürlü olabilmek için bunu yapmamız lazım. Moralini bozmadan yola devam et canı. Alışacaksın. 100 gram verdiğinde bile sevin ki almadım diye.Kızlar bi ben mi zorlanıyorum acaba ya yoksa hepinizmi boyleydiniz yani ben anlamıyorum ne biçim midem var benim de bi türlü duzelemedi alışamadı az yemeğe
Ay bayılıyorum sana ne bakımı canım
Eee calşıyon yaparsın
Bız gıbın picamalı ev hanımı degılsın
Keşke benım ossaaaa
Bu hızla çok daha fazla gıder
Leslie başladım 3 mile yaptım sabah ölçülerimi alayım birde temmuz sonunda bakalım fark olacak mı?aynı kiloda ama spor yapanlar daha ince gözüküyor
Kızlar bi ben mi zorlanıyorum acaba ya yoksa hepinizmi boyleydiniz yani ben anlamıyorum ne biçim midem var benim de bi türlü duzelemedi alışamadı az yemeğe
Ne zaman başladın ilk kez bugün müLeslie başladım 3 mile yaptım sabah ölçülerimi alayım birde temmuz sonunda bakalım fark olacak mı?aynı kiloda ama spor yapanlar daha ince gözüküyor
Benim değil o kedi, internetten buldum fotoyu. Benim kedim 2 aylık, ufak daha.