Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilalim patatesle birlikte pilav çok olmuş. Bunları yiyeceksen çoook canın çektiyse mesela, öğlen yersen akşam salatayla kaparsan mis olur. En azından yakarsın biraz. 2 yk, 3 yk derken birikiyor hep, ben patatesi çok severim, gittiğim her yerde duble patates kızartması isterdim eskiden, diyete başladığımdan beri yemiyorum. Ayda 1 ye istersen. Birlikte yeme ama. İkisi de karbonhidratlı ya, yağa dönüşür vücutta canım.

:duduk: Ben geçen cumartesi aynı bu şekilde yemiştim, hatırlarsanız, ceremesini çektim. Kendimize ödül vereceksek 1 tane kaçamak yapalım bence, bütün gün olunca vermek zor oluyor. Vücut aç, yağ hücreleri boşalmış ve yeni yağları geeel geeel diye bekliyorlar, kaçamak yapınca normalde eskiden yediğimiz bize bir şey yapmayan herhangi bir şey anında yağ hücresine giriyor ve vücut seviniyor. Bence böyle. Ben pişman oldum. Ödül mödül de istemiyorum artık.

Benim değil o kedi, internetten buldum fotoyu. Benim kedim 2 aylık, ufak daha.

Tartını mı değiştirsen acaba

Eliiif ben de sandım ki akşam sırf kabak yiyeceksin kız. O bulgurun sebzeleriyle tavuğun sebzeleri aynı sebzeler miydi aceybaa

Yeliz leslie yi kaçtır yapıyorsun, ilk yaptığın gün kilo ve ölçülerini kaydettin mi? Ben ilk defa bugün yaptım ya bakalım merak ediyorum ay sonuna ne olacak benim bacak göbek bel üçlüsü :KK70:

Hilal, eski yeme stilimiz bozuk, abuk bir yeme stili. Öyle olmasaydı kilolu olmazdık. Ama yıllarca öyle yedik. Şimdi ha diyince değiştirmek çok zor haklısın. Benim 97 gün olmuş başlayalı, hala arada canım kötü şeyler çekiyor. Ama direniyorum, unutuyorum. Unutmaya çalışıyorum. Sigarayı da pat diye bıraktım ben, 2 yıldır ağzıma koymadım, canım arada istiyor mu evet istiyor. Ama sağlığımız ve çoluk çocuğumuz için uzun ömürlü olabilmek için bunu yapmamız lazım. Moralini bozmadan yola devam et canı. Alışacaksın. 100 gram verdiğinde bile sevin ki almadım diye.
Haklısın ınankı
Ama mecburdum bıraz

Kilo verdim ya canım bom 92.kusurle başlamıştım atilmam umarım yani elimden geleni yapıyorum çok fazla yiyen biri olarak buda iyi branda azlattim çünkü herşeyi inşallah devamı gelir kilo vermenin dışarıda tartilicam bundan sora
Çok yemıyosun ama kaltelıde yemıyorsun
Vucuduna ıstedıgını ver kı yağ yaksın
Sen bılırsın canım benım
Ben dılımın döndüğünce soylerım

Evet sabah yaptım kahve içip ..çocuklar uyurken yapcam belki akşamda 1 mile yaparım
Sen hangisini yaptın
3 mile i yaptım ilk defa bugün leslie ye başladım. İkimiz se bugün başladıysak, iyi bak temmuz sonunda grne ölçülelim, hem kilo hem santim. Bakalım ne kadar yarayacak. Hergün yapmam ama.
5 mile varmış onu daha yapamam hamlamışım:-)
Ona bakmadım hiç.

3 mile i yaptım ilk defa bugün leslie ye başladım. İkimiz se bugün başladıysak, iyi bak temmuz sonunda grne ölçülelim, hem kilo hem santim. Bakalım ne kadar yarayacak. Hergün yapmam ama.

Ona bakmadım hiç.
Begendınmı Leslie yı
Ben en çok 5 mıle nı severdım

Sporda tamam şimdi eve.
Screenshot_2017-07-08-22-23-53.webp

Leslie bende başladım bugün hareketler yaptım ne yapsak kâr Burcu ..yoksa kilo versem de incelemiyorum

Incelirsin cnm yada sen farketmiosundur

Yazsana bana da buraya yaz bakalım biz de

Canım, 3 nisanda başladım diyete. 18 kilo verdim. 3 ay gibi. Her tarafımdan kilo alıp veriyorum ben. Piknik tipim

Ben kollarımı tek başıma olunca ölçemedim tutamadım mezurayı. Benikiler de kslın yaa kolsız giymiyorum hiç askılı filan giymem evde bile lömbür lömbür

Tatil dönüşü listeye girecek misin

Girecem cnm 58 le mezun olma dusuncem var

Abauuu kavgada denmez
Aman duymasın ekle ekle

Temmuz Ayı Sonu Kilo Hedeflerimiz :
tezbitsin tezbitsin ...70
Pembe_patikli Pembe_patikli ....63
berilceee berilceee ...85
eliya eliya ....
kitkurdu kitkurdu ...
@bade 34...
ruangel ruangel ....
simge_sena simge_sena ...
@ plastikwoman...
Firslayd Firslayd ...
@ceren06_35...
Lovedreams Lovedreams ...
papyonkilikli papyonkilikli ..

B burcugncy .....

Bu tatıl senı bozmasa olur çok hızlı gıdıyon
Şahsen çok şaşkınım spor askına

Canim bozmamasi icin elimden geleni onceko halimi.bilmiosun sanirim eve gelir 1 saat leslie yarim saat plates yapar yatmadan da squats filan yapatdim ahh nerde o eski burcu

Sabah 2 yk muhlama
Domates
Salata
Peynir

Aksam
Fırın patates 2 yk
3 yk pilav

Şu 1.5 lt 3 lt olacak
Bol yürüyüş yaptım arkadaşıma yürüyerek geldim
Akşama ip atlicam yazarım kızlar

Aksama patates pilav ikisi bir olammais bebek

Kizlar menumu yazim

4 halka el yapimi sucuklu 1.5 yumurta
Domates salatalik
Yarim kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmek

Ara 15.00
2 tane kayisi

Aksam 18.30
2 sis et
2 dilim.normal.ekmek
Kozlenmis sogan sarimsak
Salata
Ayran

2 litre su
Spor yok

Incelirsin cnm yada sen farketmiosundur

Girecem cnm 58 le mezun olma dusuncem var

Temmuz Ayı Sonu Kilo Hedeflerimiz :
tezbitsin tezbitsin ...70
Pembe_patikli Pembe_patikli ....63
berilceee berilceee ...85
eliya eliya ....
kitkurdu kitkurdu ...
@bade 34...
ruangel ruangel ....
simge_sena simge_sena ...
@ plastikwoman...
Firslayd Firslayd ...
@ceren06_35...
Lovedreams Lovedreams ...
papyonkilikli papyonkilikli ..

B burcugncy .....

Canim bozmamasi icin elimden geleni onceko halimi.bilmiosun sanirim eve gelir 1 saat leslie yarim saat plates yapar yatmadan da squats filan yapatdim ahh nerde o eski burcu

Aksama patates pilav ikisi bir olammais bebek
Unuttugun bır şey var
Cadıcık yoktu
Gelınlık askı vardı

Kizlar menumu yazim

4 halka el yapimi sucuklu 1.5 yumurta
Domates salatalik
Yarim kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmek

Ara 15.00
2 tane kayisi