Hilalim patatesle birlikte pilav çok olmuş. Bunları yiyeceksen çoook canın çektiyse mesela, öğlen yersen akşam salatayla kaparsan mis olur. En azından yakarsın biraz. 2 yk, 3 yk derken birikiyor hep, ben patatesi çok severim, gittiğim her yerde duble patates kızartması isterdim eskiden, diyete başladığımdan beri yemiyorum. Ayda 1 ye istersen. Birlikte yeme ama. İkisi de karbonhidratlı ya, yağa dönüşür vücutta canım.

Ben geçen cumartesi aynı bu şekilde yemiştim, hatırlarsanız, ceremesini çektim. Kendimize ödül vereceksek 1 tane kaçamak yapalım bence, bütün gün olunca vermek zor oluyor. Vücut aç, yağ hücreleri boşalmış ve yeni yağları geeel geeel diye bekliyorlar, kaçamak yapınca normalde eskiden yediğimiz bize bir şey yapmayan herhangi bir şey anında yağ hücresine giriyor ve vücut seviniyor. Bence böyle. Ben pişman oldum. Ödül mödül de istemiyorum artık.
Benim değil o kedi, internetten buldum fotoyu. Benim kedim 2 aylık, ufak daha.
Tartını mı değiştirsen acaba
Eliiif ben de sandım ki akşam sırf kabak yiyeceksin kız. O bulgurun sebzeleriyle tavuğun sebzeleri aynı sebzeler miydi aceybaa
Yeliz leslie yi kaçtır yapıyorsun, ilk yaptığın gün kilo ve ölçülerini kaydettin mi? Ben ilk defa bugün yaptım ya bakalım merak ediyorum ay sonuna ne olacak benim bacak göbek bel üçlüsü
Hilal, eski yeme stilimiz bozuk, abuk bir yeme stili. Öyle olmasaydı kilolu olmazdık. Ama yıllarca öyle yedik. Şimdi ha diyince değiştirmek çok zor haklısın. Benim 97 gün olmuş başlayalı, hala arada canım kötü şeyler çekiyor. Ama direniyorum, unutuyorum. Unutmaya çalışıyorum. Sigarayı da pat diye bıraktım ben, 2 yıldır ağzıma koymadım, canım arada istiyor mu evet istiyor. Ama sağlığımız ve çoluk çocuğumuz için uzun ömürlü olabilmek için bunu yapmamız lazım. Moralini bozmadan yola devam et canı. Alışacaksın. 100 gram verdiğinde bile sevin ki almadım diye.