Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet @bade 34 bizde yaptık öyle şeyler hele ben hatırlıyorum da kendimi..boşuna sinirleniyormuşum mükemmel olmak önemli değilmiş
İş ev çocuk hepsini zorlamışım ne gerek varsa
Zamanla öğreniliyor sen mutlu olursan ailede mutlu oluyor
Ben hala yapıyom
Ne yanı makınamıyım
Hatalarım benı insanlastırır

Bade gozlerın dolu bızı okudugunu bılıyom
Ama salla gıtsın
Kendıne bır 6 ayı çok görme
Bendenin ınceldıkce ruhun güçlenecek bak gör
@bade 34 , kizlar cok hakli
Kendimizi sevmemekle, mutsuz olmakla, hep aglamakla bir yere varilmiyor ben de cok yaptim, eminim cok da yasanmistir forumda
Kendini toparla ve sana yardimci olalim, destek olalim yeter ki iste, bak kendine guvenin nasil da yerine gelecek, ne kadar guzel ve iyi hissedeceksin kendini :KK66:
Yanindayiz tatlim kendini uzme nolur :KK68:

@bade 34 , kizlar cok hakli
Kendimizi sevmemekle, mutsuz olmakla, hep aglamakla bir yere varilmiyor ben de cok yaptim, eminim cok da yasanmistir forumda
Kendini toparla ve sana yardimci olalim, destek olalim yeter ki iste, bak kendine guvenin nasil da yerine gelecek, ne kadar guzel ve iyi hissedeceksin kendini :KK66:
Yanindayiz tatlim kendini uzme nolur :KK68:
Kuzum benım ya
Ne sıcak yazmışsın

Sen yersen bende yerım bana ne
Yemiyoz yemiyoz kimse yemesin cııss
YEDİRTMEM
O sucuğu kımseye kendımde yemem nokta
Nokta
86 diyelim canım
Eğer olursa elenirsem umarım olmaz yine bozmicam kendimi yine devam edicem yine yazocam size kızlar sizin sayenizde tekrar başladım akşam yazmam daki sebebi 4 de yedim ben o yemeği akşam yemeği yemedim o yüzden akşam yazdım direk yani saat 4 du neyse diyeceğim o ki hepinize bana olan destekleri için çok çok teşekkür ederim inşallah bu yolda beraber mutlu bi şekilde yürürüz hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler
Tamam canım
Hepiniz benim iyiliğimi istiyosuunuz keşke yüz yüze tanisabilsek sizinle daha evvel hayatımda olsaydınız çok isterdim epeydir üyeyim ve epeydir takip ediyorum keşke en başından buraya kesfedebilseydim burayı bulabilmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim berilcim
Teşekkür ederiz
Burcu yemişşşşşş
Ceza verelım gıymesin o nar çiçegı pantalonlu bıze gondersın
Ceezaaa Cezaaaa! Burcu yarın spooor yapsııın. Bugün yapmamış zaten!
Ailevi konulardan sebebi kafam iyi değil beril inan ki 3 gündür çok sıkıntılı günler geçiriyorum dua edin benim için yuvamin ailemin huzuru icib
Sıkıntısız gün yok insan yok bana inan. Herkesin kendine göre derdi var dışardan belli etmiyor kimse. Sen kendini toplamazsan kimseye yardımcı olamazsın. Kendini topla kendini sevmeye başlayacaksın bak az kilo verince hilalim emin ol. Hayat çok zor daha da zorlaştırmayalım canım benim. Kızının ellerine de bir daha vurmazsın olur biter. Üzme kendini. Annelik çok zor zaten.

Kızlar hep dıyet olmuyor
Yaşadığımız hersey kılomuzla çakışıyor
Hayat bu işte
Bizde hayatı paylaşmak ıcın varız degılmı
Kücüklerın gozlerınden buyuklerın ellerınden......
Kactım ben

Bugünkü bakım boşuna degıldı yanı
Iyı eğlen ama yeme

Şu an güllüoğlundan baklavalar :) şöbiyetler çiğ köfteler uçuşuyor :) hunharca yiyorlar ben kokluyorum :) namussuzlar çok güzel kokuyor :))) yutkunuyorum haha :)) ben beyaz çayımı içiyorum :)

Ay Yok Can'ım onlar için değilde sürpriz misafir oldu bakım gelecek için :))

Şu an güllüoğlundan baklavalar :) şöbiyetler çiğ köfteler uçuşuyor :) hunharca yiyorlar ben kokluyorum :) namussuzlar çok güzel kokuyor :))) yutkunuyorum haha :)) ben beyaz çayımı içiyorum :)
Afiyet olsun canımcım :KK68:
Amaan daha önce çoook yedik bilmediğimiz şeyler değiller nasılsa, hem zayıf olmak çok daha güzel di mi :KK71:

Ay Yok Can'ım onlar için değilde sürpriz misafir oldu bakım gelecek için :))
Beyaz cayı sevıyoruz
Kh denızınde bogulmuyoruz yaşasın.

Bu müddet beste olmadığı için spor kolumuz Pembe_patikli Pembe_patikli olsun
Beste süper gaza getiriyordu ben tembeli bile kalkıp squat plank öğrendim ve yaptım sağolsun Bestttt Bestttt bana yeni şeyler kattın teşekkür ederim
Pembe_patikli Pembe_patikli sayesinde de bugün ilk defa Leslie 3 mile yaptım ve sıkılmadım, gayet de kolay geldi, üstelik şu an baldırımda hafif bir yorgunluk var ve bundan çok mutlu oluyorum gece gece manyak mıyım nedir :D Sağol Yeliz. Bizi spor konusunda hep gaza getirmeni diliyorum. Canım.
Sizler için de uygunsa.

Su 1.si için kitkurdu kitkurdu Nalan ı bekledim ama gelmedi, bugün kendisi tarafından unutulduk :(
Günün 1.si eliya eliya Elif.:halay::sampiyon:
Kendisini tebrik ediyorum ve ördek gibi su içiniz diyorum.
Ördek gibiiii:cool:

• Bu hafta akşamları kaçırmamaya çalışıcam.
  • Gün içinde de spor yapıcam. Ama hergün leslie yapamam sanırım.
  • Temmuz sonunda tatile gidicez ama izine ayrılmayı düşünmüyorum, tartımı da alıcam yanıma.
  • Ay sonuna 70 olmak istiyorum, tatile kadar yani.

Back
X