Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Tızlaaaaar
Pazartesi bildirimi: 72.1 kg![]()
Pazartesi bildirimi 64.6![]()
Rakibem günaydın patlatıver gitsin ben senin listeyi kasıp kavuracağına inanıyorum azmin sporun kasın beslenmen yyaaaa unuttum biz rakiptik kanki değil demiGünaydın ne dersin bugünün kilosunu söyleyelim mi :)
Rakibem günaydın patlatıver gitsin ben senin listeyi kasıp kavuracağına inanıyorum azmin sporun kasın beslenmen yyaaaa unuttum biz rakiptik kanki değil demi![]()
plasticwoman
Madem gidiyorsun bol bol oynaDüğünsever oyunsavar arkadaşınız olarak bu akşam düğüne gidiyorum tekrar imdaaat
Yaz yaz bekliyoruz meraklaGittiğim yerde pek diyete uygun beslenmedim şimdide açlıktan ölüyorum kahvaltıyı geciktirdim haftasonu yediklerimi yazarım bir ara
Ben şahidim hep sordu senitezbitsin
kankişim nerdesin hiç beni özlemedin mi
nerelerde deyu yolumu gözlemdin mi
İki çift lafın belini kıralım demedin mi
Bensiz diyetler yapıp kilolar verirken
bu kızın hali ne demedin mi
Dün dolunay vardı baya şişkinlik oluyor dolunay olduğunda
plasticwoman rakibem dolunay filan deme yaz şu pazartesi kilonu ben de yoldan geldim dün akşama doğru tekarar başka düğüne gittim şişlik vs hepsi mevcut tabi bu şişlikler yeni oluşan ödemler midir mazinin hiç bitmeyen yağları mıdır orası şaibeli dermişim
Lafın özü söyle de şu pazartesi tartını bu gariban rakiben de yola girsin sana yetişemez ama