Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladım kahveye katılabilir
1 bardak içersin zAten
Zaten 3 bardak falandır dimi?
Öğlene yulaf koy ye diyeceğim ama yulaf yoktur herhalde
En iyisi arkadaşlarına ver sütlü kahve yapsınlar :halay:
Aslında ben de zorlada olsa akşamları içiyorum süt :halay:geleceğe yatırım olsun :KK66:

Ben onu içerim de fazla gelir diye içmiyorum :)) ben süt severim çay kahve sevmem bitki çayı severim süt severin :)

Sanki benim karnım ve midem ayrılmış gibi önce tek parçaydı şimdi sanki midem var gibi artıyım ama beden ekside
Hiiç anlamadım kankacım
Düşündüm benim de midem ayrı karnım ayrı ikisi 2 katman şeklinde löp löp orda duruyorlar
Erimez mi dersin
66,20 den 65,90 çok şükür 65 lere gelebildim :KK76::KK76:
Anaaam hayalimdeki kilolar yaa ceren darısı başıma vallahi

Hiiç anlamadım kankacım
Düşündüm benim de midem ayrı karnım ayrı ikisi 2 katman şeklinde löp löp orda duruyorlar
Erimez mi dersin

Anaaam hayalimdeki kilolar yaa ceren darısı başıma vallahi

İnşallah canım benimmmmm :KK19:

Mezuniyete az kalmış darısı başımıza

Evet kuzum bir daha almamak üzere gitsin inşallah kilolar :KK76:

Süper:KK9::KK9:
Senin hedef neydi kilo neydi ?
Düğün nasıldı?:rolleyes:

Hedef 67 idi canım ben onu 60 yaptım 2. Bebek falan olursa daha az kilo alayım diye 60 hedef yaptım kendime :halay: düğün güzeldi balım gelin güzel olmuştu gelinlik çakma Fransız değildi pasta bayat mı taze mi bilmiyorum iyi altın takıldı :sus::sus::sus::KK68::KK68::KK28:

İnşallah canım benimmmmm :KK19:

Evet kuzum bir daha almamak üzere gitsin inşallah kilolar :KK76:

Hedef 67 idi canım ben onu 60 yaptım 2. Bebek falan olursa daha az kilo alayım diye 60 hedef yaptım kendime :halay: düğün güzeldi balım gelin güzel olmuştu gelinlik çakma Fransız değildi pasta bayat mı taze mi bilmiyorum iyi altın takıldı :sus::sus::sus::KK68::KK68::KK28:

İnşallah

]

[

Çok çok geçmiş olsun Hilal, neyi var, götürdün mü doktora? Klimalı yerde mi durdu acaba, yazın klima fena vuruyor[/QUOTE]

zukkum zukkum geçmiş olsun canım sıcak cereyanda kalıyorlar üstlerini açınca da hastalık geliyor umarım ciddi bir şey değildir

Yok kızlar dün havuza girdi 3 kere usuttu herhalde ya ateşi şimdi normale döndü bakalım kötüleşirse goturucem tekrar

IMG_0676.webp

Back
X