Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla harikasiniz
herkesin kilo verebilecegine olan inanci tam ne guzel.
galiba vermissinizde cok kilo
tebrik ederim.
ben inancimi yitirdim cocuklarla birden eve kapandim hayatim cok cok degisti.
ve tek luksum ozgurce abur cubur yemek oldu.
ama psikolojim bozuldu.
hareketsizlikten ejlem agrilari basladi
evde is cok hareket cok ama spor yapmanin yerini tutmuyor
dilerim bende basarabilirim
ve dun gece saat 1 de yedigim dilim baklava son olur.
bugunde benim 90.5 ile basladigim ilk diyet gunum olur.
Canım aynı şekilde motivasyonsuz moralsiz ve aynı kilolarda başlamışız nerdeyae. Ben de evde çocuk bakıyorum ve moral olarak çok kötü günler geçirdim. Kendi kendini toparlayacaksın ve halledeceksin.
bugun yediklerim
sabah 2 yumurta omlet
domates peynir salatalik 1 dlm ekmek

oglen barbun fasulye bir kase yogurt

turk kahvesi iki hurma

aksam zeytinyagli fasulye cok az makarna
turk kahvesi iki kare cikolata
Çikolatayı bitter yap canım. İsmin neydi bu arada? %80 kakaolu çikolatalar var mesela. Kaç tabak yediğini de yazarsın bundan sonra.
1.5 litre su ya ictim ya icmedim henuz
o az dimi?
Suyu 2 litreden az içmiyoruz, kilomuza göre yani. Ben takımın su koluyum bu arada :) Suyu artıralım. Hava sıcak. Nerde oturuyordun şehir olarak?
Spor olarak bir şeyler yapabiliyor musun, 2 çocukla zor biliyorum ama. Ben de zorlanıyorum çocukla, geçen kucağıma alıp yapmak zorunda kaldım ağlayınca.

Menüm rezalet bugün ama yazıcam yazmayınca olmuyor siz çemkirmezseniz yaşayamıyorum
Kahvaltı yok
Öğlen 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk ezine peyniri, 1 kk light süzme peynir, 1 ceviz, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara yok
Akşam Domatesli peynirli tost, şekersiz çay
Su 1.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş o da öylesine yaptım yani hani laf olsun torba dolsun diye
Motivasyon dipte

Menüm rezalet bugün ama yazıcam yazmayınca olmuyor siz çemkirmezseniz yaşayamıyorum
Kahvaltı yok
Öğlen 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk ezine peyniri, 1 kk light süzme peynir, 1 ceviz, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara yok
Su 1.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş o da öylesine yaptım yani hani laf olsun torba dolsun diye
Motivasyon dipte
Hemen toparlıyorsun canım :sinirli:
Sen kaç kilo vermişsin başarmışsın
Böyle günler olur bazen önemli olan yeniden başlamak :KK66:

42.5 tan 43 müü olduun kıız Eliiif :)
1 haftaya 42 sin bence 42 beden elbise al:KK24:
he kız Döne 42.5 tan 43. Regl olucam bu hafta inşallah 42 yim. :eğlence:

Pazartesi bildirimi: 72.1 kg:nazar:
:nazar: Maşallah.
Pazartesi bildirimi 64.6 :nazar::-)
harika :nazar:

eliya eliya Elifciğim canım nerdesin bunalar milleti açlıktan bayıltacakmış öyle duyum aldım veriyorlar coşkuyu sonrası kenardan kıs kıs izliyorlar:sus::sus:
yaparlar babysi :ıslık:

Artı 300 gram eyyam-ı perişan
hallolur ki sen halledersin. :KK73:

106,3 idi şu an 105,3 -400 gram
:nazar: Tebrikler.

Hafta sonu yediklerim
kahvaltılar sıkıntısız cıssız
öğlen cumartesi 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
akşam sadece 2 dilim lahmacun 2 bardak ayran
arada 2 erik 3 kayısı çağlası
pazar öğlen sadece iki kaşık kavurma 3 yeşil biber(ayran hazır diye içmedim)
akşam 2 kaşık kavurma 3 biber (ayran aynı sebepten içilmedi)
yine kayısı çağlası yani olmamış kayısı 3 tane
gelelim suya günlük 1,5 2 lt anca içmişimdir
bütün yediklerim bu su az salta yok
@berilceee tezbitsin tezbitsin
Nalan im çok olmamış gayet güzel bence.

Şeker elifiiim güzel eliiifiiim
Düğünlere gidermişsiiin
Elbise aldın mı kız
42 yim diye üzülen insan bir aen varsındır heralde burda
almadım henüz bi abiyem olmadı diğeride denedim biraz sıktı bi çözüm bulursam onu giycem düğünde de kalem etek bluz sanırım. Nikahı hiç bilmiyorum :KK70:

selam kızlar gelemedim yogun ve internetin sorun olduu birgün sabah bildirim yapamadım ama artıdayım 300 gram kadar şişlik olduğunu düşünüyorum sabah yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam bu şekilde bugünlük arada gelirim kızlar öpüyorum çok
verirsin kuzum senden kaçmaz.

Kızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere
Çok geçmiş olsun Hilal şimdi nasıl?

66,20 den 65,90 çok şükür 65 lere gelebildim :KK76::KK76:
Harikasın Tebrikler.

:KK70:

40 li yaslardayim 2 yasinda ikizlerim var
emzirme surecinde cok kilo aldim 90 kiloyum su an
boyum 1.68
68 kilo hedefim
Hosgeldin canim emin ol doğru yerdesin. Bol katılım sohbet muhabbet bi bakmışsın incecik sin. Bizde motivasyon bedava dertlerine care bulmak bedava.
Bende Elif 36 yaşındayım 2 oglusum var biri bu yıl teog a girecek diğeri 3 gün sonra 4. Yaşına. Senin yavrularını da Allah bağışlasın hepimiz böyle aldık kiloları ve yine hep beraber vericez.

Menümü yazayım

Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
5-6 çiğ badem
Siyah acı taze biber

14:30-15:00 gibi proteinli süt + kepekli grisini 1 adet

Akşam : dünden kalan kabak lahmacunum vardı ne yapacağım diye düşünürken onu yedim yanına domates salatalık ve siyah acı biber yedim evde sarma var annem ye o kadar bişi olmaz dedi amma yemedim :))
ohh ohh mis olmuş afiyet eksi olsun gülüm.

Bende menümü yazayım
Sabah kahveyle başladım
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
Yarım dilim ekmek
Yeşil çay
Yeşillik

Ara
1 hurma
Öğlen
Semizotu yemeği yoğurt yarım dilim ekmek
Ara
Şekersiz kahve 6 badem 2 kiraZ
Akşam
Evde dolma var ama ben semizotu salata yoğurt yemek istiyorum
Sonrada acıkırsam tarçınlı süt içerim
Su 2.5 litre
Spor
3 mile Leslie
3*20 squat
Bacak hareketleri
Akşam plank ve yapabilirsem yürüyüş
Bol ev işi:rolleyes:
Afiyet olsun muhteşem. Sporlarınsa mevkalade :KK68:

Salatalar süper olmuş canım zaten eksiyle başladın haftaya öyle gitsin inşallah:halay:
inşallah Yeliz im...
:KK200:

Göbişten 13 cm incelmişim toplam :) 9 cm di bayadır ölçmemiştim mutlu oldum :)
hey maşallah devamı gelsin insallah.

valla harikasiniz
herkesin kilo verebilecegine olan inanci tam ne guzel.
galiba vermissinizde cok kilo
tebrik ederim.
ben inancimi yitirdim cocuklarla birden eve kapandim hayatim cok cok degisti.
ve tek luksum ozgurce abur cubur yemek oldu.
ama psikolojim bozuldu.
hareketsizlikten ejlem agrilari basladi
evde is cok hareket cok ama spor yapmanin yerini tutmuyor
dilerim bende basarabilirim
ve dun gece saat 1 de yedigim dilim baklava son olur.
bugunde benim 90.5 ile basladigim ilk diyet gunum olur.
inancimi yitirdim Ne demek duymamis olayım :sopa: yapicaksin ilk önce kendini severek basliycak sin bu yola tamam mı. Sonrada burda güzel güzel kardes kardes zayifliyacaz. Baklava da neymiş güzel kıyafetlerin yanında hıhhhh :KK19:

bugun yediklerim
sabah 2 yumurta omlet
domates peynir salatalik 1 dlm ekmek

oglen barbun fasulye bir kase yogurt

turk kahvesi iki hurma

aksam zeytinyagli fasulye cok az makarna
turk kahvesi iki kare cikolata
Bence menun güzel önce şu şekerli yiyeceklerden uzaklaşıyor uz tmm mi baklava çikolata bunları artık alma eve cuma günü 1 kaçamak yapma hakkı veriyoruz sana olurmu o_O

3 lt çalışırken içtim evde de içerim

Şimdi evde doğal şekersiz fıstık ezmesi yapıyorum
şekerim çocukların kaç yaşında lar merak ettim. Enerjinin maşallahi var. İşyerinde ne tür projeler yapıyorsunuz sahaya cikiyormusun? Çok sordum ama yaş kaçtı sen ilk geldiğinde ben aktif katılamıyorum :halay:

Kahvaltı yok
Ara yok
Su 1.5 litre
Motivasyon dipte
Yaaa Döne çok değil sağlıklı da değil tembellikten tost yaptın dimi bi salata olaydı keşke. Telafi sini istiyoruz.

Selam kizlar anca gelebildim yuruyus cimcime filan derken

Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
1 kk oeynir
5 zeytin
Domates salatalik

Ara
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
1 porsiyon mantarli et sote
200 ml naneli biberli yogurt

Ara
5 badem

Aksam 18.00
Yarim kase mercimek corba
3 yk kendi yagiyla kavrulmus et
Salata

Ara
10 badem

3 litre su
1.5 saat yuruyus
Aletlerde hareketler

Tarif versene bizede ben seviyorum ama kalorili diye korkuyorum ya kendimi tutamazsam diye:-)
Hem daha sağlıklı ev yapımı

Çiğ badem robottan çektim içine şekersiz kendi yaptığımız pekmezden koydum göz kararı kıvam alana kadar sonra da 2 yemek kaşığı zeytin yağı karıştırrrrrr mis gibi tat :)

inşallah Yeliz im...
:KK200:

hey maşallah devamı gelsin insallah.

şekerim çocukların kaç yaşında lar merak ettim. Enerjinin maşallahi var. İşyerinde ne tür projeler yapıyorsunuz sahaya cikiyormusun? Çok sordum ama yaş kaçtı sen ilk geldiğinde ben aktif katılamıyorum :halay:

Benim 1 tane çocuğum var canım benim hem dışardan takip ettiğim yaptığım konut projeleri var hemde çalıştığım yerde :) bizim şu an yaptığımız biraz farklı özel tasarım şeyler yapıyoruz ofislere villalara vs sahaya pek çıkmıyorum ofisteyim ben

Çiğ badem robottan çektim içine şekersiz kendi yaptığımız pekmezden koydum göz kararı kıvam alana kadar sonra da 2 yemek kaşığı zeytin yağı karıştırrrrrr mis gibi tat :)

Benim 1 tane çocuğum var canım benim hem dışardan takip ettiğim yaptığım konut projeleri var hemde çalıştığım yerde :) bizim şu an yaptığımız biraz farklı özel tasarım şeyler yapıyoruz ofislere villalara vs sahaya pek çıkmıyorum ofisteyim ben
Anladım canım Allah bağışlasın evladını. Sahalar çok yorucu yeğenimden biliyorum oda istanbulda çalışıyor. Sabahı aksami belli değil yavrumun.

Back
X