Kimseyle alıp veremediğimiz yok cınıııım. Düzgün besleniyoruz işte fena mı
Okuyanlara sesleniyorum o zamam, papağan gibi aynı şeyi diyeceğim ama, düzgün beslenin, spor yapın, su için. Detoksmuş, garip yiyeceklermiş, içeceklermiş abanmayın boşuna, 5 verip 10 alırsınız. Ben dana gibi başladım ona rağmen haftada ilk başladığımda 2.7 vermişim en çok. Yani.
Ya bu ne düğün yaaaa anlamadım gitti halay başı mısın her düğünde nediiir kankaaaam canıııım çok özledim hiç haberleşemedik yaahu
Gittiğin yerde yapacak bir şey yok, seçerek besleneceksin iştr mümkün mertebe. Sen de süper yapıyorsun bunu.
Kıız özledim hep sordum hatta gelmeyecek mi bir daha diye bile korktum

bunu da duymamıştım vallaha. Peki nedeni neymiş acaba bilimsel bir açıklaması var mı
Gariban rakibeye baak seeen
Aşk olsun Nalan
İyiyiz dün gezdik şımardık tabii...düz duvara nasıl tırmanılır anne nasıl sinirlendirilir kedinün peşinden nasıl koşulup düşülür hepsi bizim evde film gibi
Menün kötü değil kankişim. Suyun kötü sadece. Niçin artıya geçtin acaba? Hareketsiz kalmışsın süğünde halbuki ben seni eline mavi mendil alıp sallayan bir halaybaşı olarak hayal ettim 2 gündür...oturmak bize yakışmaaaaz Nalaaaan hadiii halaybaşıııı burma burmaaa yar yaar yaar yaaar yaaar yar amaaan