Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet evet başlayalım bir tablo falan mı yapsak yoksa herkes spor dakikası mı yazsa
Ne yapalım sizce ?
Yeliz tablo yapalım her dal için bir kutu plank yürüyüş vs diye sayıyı süreyi oraya yazalım Pembe_patikli Pembe_patikli
Sende calışmıyom demı
Ekonomık takılak bız
Eeee biz de çalışmıyoruz biz de ekonomi yapalım o halde berilceee berilceee yeliz parktan kum taşıyacak ben ne yapayım çamaşır lastiklerini ekleyeyim yan yana kalınlaşır

Elma kayısı şeftali canım bir tür detoks günde 2 kg meyveyi geçmiyorsun canım ödem atılıyor ve
Lifler sayesinde bağırsaklarınızın çalışması düzene Giriyor bu yüzden bugünlük dayanacağım artık :bicak:

Maydonoz suyunu Harika yaparım buz gibi şöyle limonlu ohhh ferah ferah içeriz :eğlence::eğlence::eğlence:
eliya eliya Elif bizlik bir detoks var burda
sen de mi yeşilcisin yok mu kırmızı şurup seven soğuk soğuk ferahlatan mutlu edip dibe vurduran @ceren06_35

Sağol Ceyda ..grupça başlamak lazım aslında
Sen yaz sporlarını bizde gaza gelelim:halay:spor yapalım

Herkes yapsın yazarım yine :)

Günaydın kaptancığım :KK200:

Günaydın rakibem sabah sabah wc tamam spor tamam plasticwoman plasticwoman

Günaydın canım 60 squat oldu :)

plasticwoman plasticwoman teşekkürler dur deneyelim artık ne kadar yaparız bakalım ağırlık için ne çalışıyorsun

Ben küçük top ve 5 kg ve 1 kg ağırlıklarla bu ve başka hareketler yapıyorum

Şöyle motive edici olsun ..
Birşeyler bulalım:halay:

Benimle squat kapışın :)

Bizdede ağırlık var eşimin ama 5 kilodan başlıyor galiba
Bende mi alsam şu kollar için haftasonu

Yarımlım şişeye su koy yeter şimdilik

İş yerinde birin elektrik Çarptı birde kavramış yani elektrik olduğunu bilmeden tutmuş tutunca elektrik olduğunda kurtulamazsın vücut kapatır kendini o da kurtulamadı bi çığlık sonra düşmüş prizden çıkmış çarpıldığı alet allahtan

İş yerinde birin elektrik Çarptı birde kavramış yani elektrik olduğunu bilmeden tutmuş tutunca elektrik olduğunda kurtulamazsın vücut kapatır kendini o da kurtulamadı bi çığlık sonra düşmüş prizden çıkmış çarpıldığı alet allahtan
Ayy iyi mi şimdi nasıl?

Ülke yağışlı soguk ama benım olduğum yer alplerın etegı
Aayy manzara da süperdir ama
Yaza gelsem bır Ankara cıkartmasımı yapsak
Yol üstü Bursa'dan elıfıde alsam
Mezromu unutmasam tabıııı
Mezura varsa oollmaaaazzz :D
tezbitsin tezbitsin Pembe_patikli Pembe_patikli eliya eliya kızlar yavaştan hareketlere düzenli olmak kaydıyla başlıyor muyuz ne alemdesiniz
Başlayalım evet de herkes aynı şeyleri mi yapacak
Bende pet şişe var içi kum dolu
Herıf çalışınca tek her ıstedıgımı alamıyom
Aynen iyi fikirmiş
Detoks günümdeyim sabahtan beri sadece meyve yiyorum bakalım akşama kadar ne yapacağım:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Tam benlik bir detoksmuş bu yaaa hergün yapabilirim. 2 kg dan az elma, şeftali, kayısıyı alıp her öğüne dağıyor musun nasıl yeniyor, her şekil yerim off meyve detoksu da varmış Allahım sonunda sesimi duydun
Sendemi brütüs
Dışladın gı beni
:D dışlandııım
eksiğimiz yok fazlamiz var anacım neyseki gitmeye başladı onlarda

1 boydan boya normal dilim yemisimdir
1 kepçe çorba
Spor 85 83 falan görene kadar mecbur ede ip atlicam leslie yaptım bi ara beceremedim kilo düşünce mecbur bi kondisyon almak zorundayım zaten canim

Evet canım çok sagol

Aynen aynen olsun bizde hava atarız biz de sporcu olariz :)

bugün daha iyi canım sen nasılsın geçmiş olsun hastane işleri zor ya kan aldır tahlil yaptır strese sokuyor insani
Sağol kız. Leslie kolay yaparsın az az ya hepsini yapma ilk başlarda olmazsa
Elma kayısı şeftali canım bir tür detoks günde 2 kg meyveyi geçmiyorsun canım ödem atılıyor ve
Lifler sayesinde bağırsaklarınızın çalışması düzene Giriyor bu yüzden bugünlük dayanacağım artık :bicak:

Maydonoz suyunu Harika yaparım buz gibi şöyle limonlu ohhh ferah ferah içeriz :eğlence::eğlence::eğlence:
Maydonoz suyu :(
Beeenn geldimmmmm :halay:
Sonunda geldin mii hadi bakalım az kaldı yüz yüz hergün ohh serin serin

Back
X