Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@plasticwoman makas zik zam ne ya ben de anlamadım neden bahsediyorsunuz imdat Türkçesi ne :mad::mad:
Makas atmak, araba kullanırken hani öndeki arabaların arasından bir sağdan bir soldan aşırı hızlı bir şekilde gitmek canım, yapanları görmüşsündür kesinlikle. Zik zak zik zak bir sağa bir sola gidiyorsun yani.

Burdaydı biz onunla sabahçıyız :KK48:
Ben hiç geç kalkamıyorum erken kalkmaya alışmışım galiba
Birde bir açlıkla kalkıyorum :KK48:sabah 07:30 da kahvaltı :skandal:
Yeliz aynen günü en geç 7 de başlatırdım bayramdan bu yana hiç yapmadığım şeyi yapıp erken kalkıp sonra 10 a kadar yatar oldum bugün yatmadım kahvaltı filan düne göre erkenden yapıldı kitabımı aldım okurken de plates çemberimle iç bacak çalışayım dedim aklım da burda girip girip bakıyorum bölünüyor

Makas atmak, araba kullanırken hani öndeki arabaların arasından bir sağdan bir soldan aşırı hızlı bir şekilde gitmek canım, yapanları görmüşsündür kesinlikle. Zik zak zik zak bir sağa bir sola gidiyorsun yani.
Yaaa sen niye beni utandırıyorsun belki benim olduğum yerde araba yok belki icat edildi ama ulaşamadık makas kesmeye yarayan terzi malzemesi benim lugatımda neden beni ezikliyorsun :oops::oops::mad::mad::mad::mad:

Yaaa sen niye beni utandırıyorsun belki benim olduğum yerde araba yok belki icat edildi ama ulaşamadık makas kesmeye yarayan terzi malzemesi benim lugatımda neden beni ezikliyorsun :oops::oops::mad::mad::mad::mad:
Ama araba kullanırken telefon kullanma sakın nalan bak kamu spotu verdim sana ha
Benim ehliyetim var senin yok mu:eek::KK45::KK53:

Koğuş düzeni ben kalkınca hepiniz kalkacaksınız sayfaya gelip yazacaksınız işte o kkaa
Tamam abla tamam kızma yaa pardon anne. Abla anne. Neyse bilemedim şu an :D
Kızı yıkadım, kahvaltı yaptırdım. Anca işte.
Naapsın bu dombili vücut, hangi birine yetişsin :D

Doğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı

Benım çocuklar sabah mont çorap şapka ıle gıdıyor
Elbıseyle alıyom
Hava çok degısken
Hergün yedek götürmek lazım
Ay ne kötü ya zor iş burda bari mevsim geçişinde oluyor orda her daim.

Bu fızık ne zaman bıtıyor elıfım
fizik ayin 21 inde bitiyor Beril.

tezbitsin tezbitsin @anderes eliya eliya kızlar yavaştan hareketlere düzenli olmak kaydıyla başlıyor muyuz ne alemdesiniz
başlasam iyi olur ben evde günde 3 kez hareket yapiyorum yarım mekik falanda var. Suda da zorluyorum kendimi tutunup Demirlere bacaklarımı havaya kaldırıp kendime çekiyorum yan olarak bisiklet falan. Kalbim küt küt çıkıyorum sudan 5 dk oturmzsam bayılırım.

Yeliz tablo yapalım her dal için bir kutu plank yürüyüş vs diye sayıyı süreyi oraya yazalım @anderes

Eeee biz de çalışmıyoruz biz de ekonomi yapalım o halde berilceee berilceee yeliz parktan kum taşıyacak ben ne yapayım çamaşır lastiklerini ekleyeyim yan yana kalınlaşır

eliya eliya Elif bizlik bir detoks var burda
sen de mi yeşilcisin yok mu kırmızı şurup seven soğuk soğuk ferahlatan mutlu edip dibe vurduran @ceren06_35
yapalım anam mm. .

Sporlar:
Sayın Spor Bakanı @Bestttt ve Spor Bakan Yardımcısı @anderes hatunlar
Leslie 3 mile Yeliz in gazıyla yapıldı gene yoksa sürekli vıdı vıdı vıdı konuşuyor mecburen yapıyorum :işsiz:
Squat 30x3 yapıldı malum leğen :KK14:
:KK15: bunun üzerine akşama frambuazlı beyaz çikolatalı yaş pasta hayalimi gerçekleştiricem ama öncesinde çiğ köfte tabii eliya eliya aklıma düşürdü naapiyim
:KK45:
ye ye ama az.

eliya eliya eliiiif nasıl geçti havuz
süperdi hiç durmuyorum suda dün 2 kişi daha vardı kovacaklqr beni dedim su dalgalandikca oturuyorlar boş boş suda.

eliya eliya Elif pamuk tedavisi daha ne kadar sürecek canım var mı faydası hissetmeye başladın mı yoksa bitmesi mi gerekiyormuş
suan agrilarim çok fazla bitince belli olucak ama cildi bebek cildi gibi oldu ;)

Doğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Benimki komple sezeryan göbeği ama ilk zamanlar kullanmak gerekiyor :(

Ben de kalmadı ne göbeği dermişim kız sen fit annelere yazıyorsun bu mesajı biz ne biliriz göbek möbek zarif ince hatunlarız zaten
Doğumdan sonra eski beni bir daha göremediğim için sezaryen göbeği midir çıkan yeme göbeği midir kaçak balkon mudur bilmiyorum ama balkonum olduğunu biliyorum balkonlu ev çıkartmalı :KK70::KK70:

Tabiki dünkü menüm

Saat 10
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek
Domates
Salatalik
Bol maydanoz

Saat 14 ara oldu
1 elma
1 çiğ köfte ev yapımı marul

Saat 18
Çeyrek simit
Ayran

Su eve gelince 2.5 tamamladım.
Screenshot_2017-07-12-11-58-05.webp

Tabiki dünkü menüm

Saat 10
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek
Domates
Salatalik
Bol maydanoz

Saat 14 ara oldu
1 elma
1 çiğ köfte ev yapımı marul

Saat 18
Çeyrek simit
Ayran

Su eve gelince 2.5 tamamladım.
Eki Görüntüle 2019654
Elif acıyla aran nasıl düzenli yendiğinde sindirimi kolaylaştıryor wc ye iyi geliyor yiyebilirsen

Back
X