- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Ooo ne dedi ne dedive diyetisyene gittim. hayirlisi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ne dedi ne dedive diyetisyene gittim. hayirlisi...
Aynen ya 3 gündür sabahın köründe uyanıyor benim kız 5 te uyanıyorumBurdaydı biz onunla sabahçıyız
Ben hiç geç kalkamıyorum erken kalkmaya alışmışım galiba
Birde bir açlıkla kalkıyorumsabah 07:30 da kahvaltı
![]()
Makas atmak, araba kullanırken hani öndeki arabaların arasından bir sağdan bir soldan aşırı hızlı bir şekilde gitmek canım, yapanları görmüşsündür kesinlikle. Zik zak zik zak bir sağa bir sola gidiyorsun yani.
Yeliz aynen günü en geç 7 de başlatırdım bayramdan bu yana hiç yapmadığım şeyi yapıp erken kalkıp sonra 10 a kadar yatar oldum bugün yatmadım kahvaltı filan düne göre erkenden yapıldı kitabımı aldım okurken de plates çemberimle iç bacak çalışayım dedim aklım da burda girip girip bakıyorum bölünüyorBurdaydı biz onunla sabahçıyız
Ben hiç geç kalkamıyorum erken kalkmaya alışmışım galiba
Birde bir açlıkla kalkıyorumsabah 07:30 da kahvaltı
![]()
Nalan okulu mu özledin canııım sabah yoklamamı almışsınKahvaltı erken olunca da gün uzuyor dün 11.30 da kahvaltı yapmıştım şimdi saat daha 11 olmamış Döne nerde uğramadı mı daha
Yaaa sen niye beni utandırıyorsun belki benim olduğum yerde araba yok belki icat edildi ama ulaşamadık makas kesmeye yarayan terzi malzemesi benim lugatımda neden beni ezikliyorsunMakas atmak, araba kullanırken hani öndeki arabaların arasından bir sağdan bir soldan aşırı hızlı bir şekilde gitmek canım, yapanları görmüşsündür kesinlikle. Zik zak zik zak bir sağa bir sola gidiyorsun yani.
Koğuş düzeni ben kalkınca hepiniz kalkacaksınız sayfaya gelip yazacaksınız işte o kkaaNalan okulu mu özledin canııım sabah yoklamamı almışsın![]()
Ama araba kullanırken telefon kullanma sakın nalan bak kamu spotu verdim sana haYaaa sen niye beni utandırıyorsun belki benim olduğum yerde araba yok belki icat edildi ama ulaşamadık makas kesmeye yarayan terzi malzemesi benim lugatımda neden beni ezikliyorsun![]()
Tamam abla tamam kızma yaa pardon anne. Abla anne. Neyse bilemedim şu anKoğuş düzeni ben kalkınca hepiniz kalkacaksınız sayfaya gelip yazacaksınız işte o kkaa
Ablan kurban olsun sana ıyyykk hiç bizim tarzımız değil şekerciğimTamam abla tamam kızma yaa pardon anne. Abla anne. Neyse bilemedim şu an![]()
Kızı yıkadım, kahvaltı yaptırdım. Anca işte.
Naapsın bu dombili vücut, hangi birine yetişsin![]()
Hahahaha ben derim arada ablan kurbaan diye komikAblan kurban olsun sana ıyyykk hiç bizim tarzımız değil şekerciğim
Ay ne kötü ya zor iş burda bari mevsim geçişinde oluyor orda her daim.Benım çocuklar sabah mont çorap şapka ıle gıdıyor
Elbıseyle alıyom
Hava çok degısken
Hergün yedek götürmek lazım
fizik ayin 21 inde bitiyor Beril.Bu fızık ne zaman bıtıyor elıfım
başlasam iyi olur ben evde günde 3 kez hareket yapiyorum yarım mekik falanda var. Suda da zorluyorum kendimi tutunup Demirlere bacaklarımı havaya kaldırıp kendime çekiyorum yan olarak bisiklet falan. Kalbim küt küt çıkıyorum sudan 5 dk oturmzsam bayılırım.
yapalım anam mm. .Yeliz tablo yapalım her dal için bir kutu plank yürüyüş vs diye sayıyı süreyi oraya yazalım @anderes
Eeee biz de çalışmıyoruz biz de ekonomi yapalım o haldeberilceee yeliz parktan kum taşıyacak ben ne yapayım çamaşır lastiklerini ekleyeyim yan yana kalınlaşır
eliya Elif bizlik bir detoks var burda
sen de mi yeşilcisin yok mu kırmızı şurup seven soğuk soğuk ferahlatan mutlu edip dibe vurduran @ceren06_35
ye ye ama az.Sporlar:
Sayın Spor Bakanı @Bestttt ve Spor Bakan Yardımcısı @anderes hatunlar
Leslie 3 mile Yeliz in gazıyla yapıldı gene yoksa sürekli vıdı vıdı vıdı konuşuyor mecburen yapıyorum
Squat 30x3 yapıldı malum leğen
bunun üzerine akşama frambuazlı beyaz çikolatalı yaş pasta hayalimi gerçekleştiricem ama öncesinde çiğ köfte tabii
eliya aklıma düşürdü naapiyim
![]()
süperdi hiç durmuyorum suda dün 2 kişi daha vardı kovacaklqr beni dedim su dalgalandikca oturuyorlar boş boş suda.eliya eliiiif nasıl geçti havuz
suan agrilarim çok fazla bitince belli olucak ama cildi bebek cildi gibi oldueliya Elif pamuk tedavisi daha ne kadar sürecek canım var mı faydası hissetmeye başladın mı yoksa bitmesi mi gerekiyormuş
Benimki komple sezeryan göbeği ama ilk zamanlar kullanmak gerekiyorDoğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
Ben de kalmadı ne göbeği dermişim kız sen fit annelere yazıyorsun bu mesajı biz ne biliriz göbek möbek zarif ince hatunlarız zatenDoğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
Elif acıyla aran nasıl düzenli yendiğinde sindirimi kolaylaştıryor wc ye iyi geliyor yiyebilirsenTabiki dünkü menüm
Saat 10
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek
Domates
Salatalik
Bol maydanoz
Saat 14 ara oldu
1 elma
1 çiğ köfte ev yapımı marul
Saat 18
Çeyrek simit
Ayran
Su eve gelince 2.5 tamamladım.
Eki Görüntüle 2019654
Her yemeğe dökerim pul biber severim. Geçen sana yazdığım çayı okumadın mi sen etiketledim seni.Elif acıyla aran nasıl düzenli yendiğinde sindirimi kolaylaştıryor wc ye iyi geliyor yiyebilirsen
Kız nerdesın senbır gelıp bır kayboluyonve diyetisyene gittim. hayirlisi...