- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Dün kurtlar vadısı seyrettım ağır abıla olasım geldıberilceee kaptanım maviye dööööönnn şok oldum alışkın değiliz sende siyaha maviş maviş yazıyordun
Abdülheyyyyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün kurtlar vadısı seyrettım ağır abıla olasım geldıberilceee kaptanım maviye dööööönnn şok oldum alışkın değiliz sende siyaha maviş maviş yazıyordun
HaaaBir çok cihaz var alex ve diot girdim ben bi cihaz daha vardı adını unuttum başlarda ona da girdim yüz için
Kız zik zam gidiyorlar yanına deniyor :)
Sen kaç yaşındasın kızların kaç yaşında
İstanbuldayım canım
Sana bulgur yok@plasticwoman günaydın canım kaçamak yok zaten o tereyağlı Karadeniz yemeğiymiş
bana bulgurlu yemek sor![]()
Kız bana araba terımını açıkladı makas atma ne dedımde
Ay ne cesaret yaMakas atmak, araba kullanırken hani öndeki arabaların arasından bir sağdan bir soldan aşırı hızlı bir şekilde gitmek canım, yapanları görmüşsündür kesinlikle. Zik zak zik zak bir sağa bir sola gidiyorsun yani.
Genç olsam arabada ısterdım sürmeyıdeYaaa sen niye beni utandırıyorsun belki benim olduğum yerde araba yok belki icat edildi ama ulaşamadık makas kesmeye yarayan terzi malzemesi benim lugatımda neden beni ezikliyorsun![]()
Elifte kullandım gerçek dımduzdu gobukDoğum sonrası inceltici korse kullanan oldu mu korse almıştım bir kere taktım bunalttı çıkarttım ya işe yarıyor mu acaba
Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar doğru mu sizde kaldı mı
21 o sonrası baslıyoz yanıAy ne kötü ya zor iş burda bari mevsim geçişinde oluyor orda her daim.
fizik ayin 21 inde bitiyor Beril.
başlasam iyi olur ben evde günde 3 kez hareket yapiyorum yarım mekik falanda var. Suda da zorluyorum kendimi tutunup Demirlere bacaklarımı havaya kaldırıp kendime çekiyorum yan olarak bisiklet falan. Kalbim küt küt çıkıyorum sudan 5 dk oturmzsam bayılırım.
yapalım anam mm. .
ye ye ama az.
süperdi hiç durmuyorum suda dün 2 kişi daha vardı kovacaklqr beni dedim su dalgalandikca oturuyorlar boş boş suda.
suan agrilarim çok fazla bitince belli olucak ama cildi bebek cildi gibi oldu![]()
Yıne mı aç gezdınTabiki dünkü menüm
Saat 10
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek
Domates
Salatalik
Bol maydanoz
Saat 14 ara oldu
1 elma
1 çiğ köfte ev yapımı marul
Saat 18
Çeyrek simit
Ayran
Su eve gelince 2.5 tamamladım.
Eki Görüntüle 2019654
TatılBen yine girtlagimi tutamiyorum kizlar ya bi ton sey yedim sabahtan beri ve uygualamay giremiyorum donuyo anlamiyorum yaziyorum yazmio filan offf PIS BIR SISKO OLARAK OLUCEM
Bazen banada oluyor bol salata yesen ..yeşil elma iyi gelir mi acaba?Ben yine girtlagimi tutamiyorum kizlar ya bi ton sey yedim sabahtan beri ve uygualamay giremiyorum donuyo anlamiyorum yaziyorum yazmio filan offf PIS BIR SISKO OLARAK OLUCEM
Regli mi yaklaştı moralin mi bozuk canım ne olduBen yine girtlagimi tutamiyorum kizlar ya bi ton sey yedim sabahtan beri ve uygualamay giremiyorum donuyo anlamiyorum yaziyorum yazmio filan offf PIS BIR SISKO OLARAK OLUCEM
Göbüş lafını da bebiş lafını da sevmiyorum ya ne bebe gibiElifte kullandım gerçek dımduzdu gobuk
Gobuk bılınclı yazdım göbüş e gıcıgım
Koçişi unutma kuserımGöbüş lafını da bebiş lafını da sevmiyorum ya ne bebe gibi
Angaralıyık biz kullanmayız öyle bebe lafları
![]()
Benım tecrübem sana ders olmadı sanırım
En kötüsü en kötüsü ayneenKoçişi unutma kuserım
Aynen bacım angaranın bagları oyyyyy oyyyy
Arabalardan bağırtırlar bır imrenırım sorma
Aşk olsun be yaaBenım tecrübem sana ders olmadı sanırım
Tede gör tövbe ettırtıyor