- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 litrelik alıp içsen yakında varmı ?gün içinde susuz kalmak iyi gelmiyor banadaBugünde su yok şaka gibi dün su içemedim doğru düzgün bugünde öyle olacak -_- regl önces iyice şişcem
Sen geçen cuma kaç kiloydun bakarız olmazsa merak etme evrene olumlu mesaj gönderelimBugünde su yok şaka gibi dün su içemedim doğru düzgün bugünde öyle olacak -_- regl önces iyice şişcem
t t t tttttt
Döne şişko yaa gene de istediğim kiloda değilim ki bacak macak o biçimEda kilonu merak ettim ben grubun en en ennnn şişkosuyum zannımca ama dur bi bir sürü kilo verdiği halde en şişko olduğunu düşünen biri daha vardı hatırlasam aaaatezbitsin Döne değil mi o süper kilo verip azim ortaya koyup hala şişkoyum diyen
İşte takım budur sizlerle hafifleyelim inşallah müttefikimiz ol kız @Degistir Kendini
Ayy ne güzel rüya o ya göller akarsular gezeceksin bu sıcakta oohzukkum gece aç mı yattın ki rüyana girdi ben de suyu az içtiğimde pınar pınar gezerim
Bulgur yemeğe utanmadın mı kankiiitezbitsin Döne sabah içtiması almadık diye hemen arazi ol hiç bu yenilen bulgur kankimi nasıl etkiledi bugün de yer mi diye sorma kuzucuğu öpüyorum onla meşgulsündür
Ben etli biber dolması ve haşlama et yaptım akşama. Yoksa aynen kh oluyor. Bazen de yemek yapasım gelmiyor.Ben de akşam yemeği hazırlığına şimdiden başladım sonra çok uyduruk yapıyorum sitem geliyor plates çemberimle çok sevdik birbirimizi oturduğumuz yerde boğuşup duruyoruz
Sen geçen cuma kaç kiloydun bakarız olmazsa merak etme evrene olumlu mesaj gönderelim![]()
Donecim meraba ne guzel kilo vermissin masallah,insallah bende verebilirimSabah akşam yımırta yımırta olur muuu hiiiç
İp atlamadım bayağadır kız
Selam yeni gelen arkadaşlarım. Ben Döne. 35 yaşımdayım, 1 çocuğum var, 16 aylık, ona bakıyorum evde. Boş zamanlarımda kk ya girip buraya takılmak, @kitkurdu ile atışmak, @anderes ile şiir yazmak var. Kaptanımızberilceee , çevre ve yeşilcilik bakanı ve spor kolu yardımcımız @anderes Yeliz hanım, edebiyat kolumuz @kitkurdu Nalan hanımdır. Spor bakanımız @Bestttt , bense su içenlerden ve içmeyenlerden sorumlu su bakanıyım. Menülerinizi yazarken ne kadar su içtiğinizi litre cinsinden yazarsanız güzel olur.
Takımımızda cuma sabahları ve pazartesi sabahları aç karnına çıplak tartılıyoruz. İki tartı da çok önemli biliyorsunuz kaçamak yapmamak için.
Ben nisan ayında 90.9 kilo ile rejime başladım. Şimdi az iyiyim. Dana gibiydim şimdi az halliceyim![]()
tamam canım yemedim ki zatenSence olarmıııı hılal
Söz 5 kılo ver bır Kangal yemene izin
Okuyorum canım neden atladığım alıntılar mi olmuşzukkum aen geçmişi okuymuyonmu
yemedim canım onun yerine bol ekşili salata yaptım ve 3 yumurta hasladim bol baharat katip yedimYarın tartı sonrası yesen bizi seviyorsan![]()
ne biliyim o kadar spordan sora aç yatırım dedimDün akşam 6 da kayısı yiyebilirnişsin 2 tane veya 1 bardak süt de olurmuş bak
Öylr aç bırakınca kendini saldırır insan her şeye canım tabi
Sucuk süper güzel ah keşke yesek yesek kilo almasak ama yağlı et bana kilo yapıyor zaten
bidaha böyle yapmam ki yaa resmen oluyorum sandımEvetzukkum erken saatte yemek olayını kapatma açlıktan insanın herşeye saldırası geliyor
Öğünleri atlatırsam banada oluyor
Aferin kız hilal canım benimtamam canım yemedim ki zaten
Okuyorum canım neden atladığım alıntılar mi olmuş
yemedim canım onun yerine bol ekşili salata yaptım ve 3 yumurta hasladim bol baharat katip yedim
ne biliyim o kadar spordan sora aç yatırım dedim
bidaha böyle yapmam ki yaa resmen oluyorum sandım
Teşekkür ederim Edacım. Daha vermem lazım ama zorlanıyorum son zamanlardaDonecim meraba ne guzel kilo vermissin masallah,insallah bende verebilirim
Ismim Eda,2 cocugum var 4.5 ve 2 yasinda,ogretmenim ama izindeyim eylulde baslicam insallah,Karsta yasiyorum ama tasincaz Tokat'a 2 hafta sonra insallah,bundan sonra birlikteyiz azminiz pozitifliginiz bizede yansisin insallah
Süpersintamam canım yemedim ki zaten
Okuyorum canım neden atladığım alıntılar mi olmuş
yemedim canım onun yerine bol ekşili salata yaptım ve 3 yumurta hasladim bol baharat katip yedim
ne biliyim o kadar spordan sora aç yatırım dedim
bidaha böyle yapmam ki yaa resmen oluyorum sandım
İnşallah canım düşe kalka gidiyoruz işte motive etmeye çalışıyoruz yek başına zor yoksaDonecim meraba ne guzel kilo vermissin masallah,insallah bende verebilirim
Ismim Eda,2 cocugum var 4.5 ve 2 yasinda,ogretmenim ama izindeyim eylulde baslicam insallah,Karsta yasiyorum ama tasincaz Tokat'a 2 hafta sonra insallah,bundan sonra birlikteyiz azminiz pozitifliginiz bizede yansisin insallah
Tam çıkıyordum gördüm senıDonecim meraba ne guzel kilo vermissin masallah,insallah bende verebilirim
Olsun gitsin de az az gitsin herzaman birden gitmez sabirlı olmak lazımTeşekkür ederim Edacım. Daha vermem lazım ama zorlanıyorum son zamanlarda![]()
Öff 2 günde incecik olalım artık yaaaaOlsun gitsin de az az gitsin herzaman birden gitmez sabirlı olmak lazım
Keşke öyle olsa da olmuyor işteÖff 2 günde incecik olalım artık yaaaa
Geri almayalım ama dimi
Aferin kız hilal canım benim
Naapacan sucuğu
Bi 10 kilo ver hele yap sucuklu yumurtanı yi
valla dün gece ben tartıda güzel bisi gördüm inşallah yarında görünür bana hemen çeker atarım size de mutlu etti beni yani :)Süpersinişte irade
![]()
Yatıyla barıştın desene hilalvalla dün gece ben tartıda güzel bisi gördüm inşallah yarında görünür bana hemen çeker atarım size de mutlu etti beni yani :)