Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Canım kuzucuğum iyi ki doğmuş anne baba abisiyle nice sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar kutlasın öpüyorum çokça
ben de geç gelirim alış veriş oğlan için yarın okul tercihi yapmadan gidip özellerle görüşelim dedik akşama anca geliriz selamlar

Kizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Doğum gunu kutlu olsun eliya eliya yavrunuzn hep mutlu, saglıklı olsun.

Canım kuzucuğum iyi ki doğmuş anne baba abisiyle nice sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar kutlasın öpüyorum çokça
ben de geç gelirim alış veriş oğlan için yarın okul tercihi yapmadan gidip özellerle görüşelim dedik akşama anca geliriz selamlar
Kolay gelsin kitkurdu kitkurdu okul secmek zor. Bizimki de kreşe baslayacak eylülde

Ooo doğum günü kutlu olsun sağlıkla huzurla inşallah...bir bakmışsın ki kocaman olmuş üniversitelere gidiyor ..
Lys ye mi girmişti Nalan özeller dediğin neresi
Slm tezbitsin tezbitsin iyiyim. Temmuz sonuna kadar tatildeyiz esim sagolsun bebegimizle ilgilenirken kendime ve spora vaktim oluyor. Kahvaltı yaptım birazdan yüzmeye gitcem eriyecek cook yagım var. Senin gunun nasıl geciyor canım tezbitsin tezbitsin
Biz de tatile gidicez inşallah ay sonu veya ağustos başına. Eşim akşam erken gelirse anca kendime vakit ayırabiliyorum, yoksa bütün gün çocukla insan yoruluyor daha doğrusu bunalıyor belki de. Allah sağlık versin evlatlarımıza. Eşin sana yardımcı oluyorsa çok çok güzel maşallah Deryacım. İsmin Derya idi değil mi? Yğzme en güzel spor bence, vakit varken çok güzel olur.
Ben de Leslie 3 yapıyorum evde.

Ooo doğum günü kutlu olsun sağlıkla huzurla inşallah...bir bakmışsın ki kocaman olmuş üniversitelere gidiyor ..

Lys ye mi girmişti Nalan özeller dediğin neresi

Biz de tatile gidicez inşallah ay sonu veya ağustos başına. Eşim akşam erken gelirse anca kendime vakit ayırabiliyorum, yoksa bütün gün çocukla insan yoruluyor daha doğrusu bunalıyor belki de. Allah sağlık versin evlatlarımıza. Eşin sana yardımcı oluyorsa çok çok güzel maşallah Deryacım. İsmin Derya idi değil mi? Yğzme en güzel spor bence, vakit varken çok güzel olur.
Ben de Leslie 3 yapıyorum evde.
Öyle canım cocukla insan yoruluyor ister istemez. Leslie çok iyi ben de seviyorum. Evet Derya adım normalde can yok ama cok Derya var kullanıcı adı bulamadım. Zayıflayınca ilerde zayıfinsan yaparım belki birgun :-D Az kalmış tatilinise ne guzel

Benim tefal ama eskidi biraz bende almak istiyorum aslında pek araştıramadım ama
.

İki tefal geldi ona bakayım bari

Doğum günü kutlu olsun bahtı açık güzel olsun

Benimki tefal memnunum. 9 yıldır kullanıyorum.

Bakacağım Tefale

Ben de cok su içeriç içmeyince daha çok acıkıyorum. plasticwoman plasticwoman suyu ihmal etme canım

Canım geçmişi okumadın sanırım, ben Zaten her zaman çok su içerim hayatımda hiç az su olmadı çay kahve içmem sevmem, ama iş yerinde sular kesik olduğu için WC sıkıntı olacağından içmedim dolayısıyla 1 günlük az su tüketmek ödem olarak döndü az dediğim 2 lt içmişimtir yine

Back
X