Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

alinti yapamadim ucmuslar
Elifim ne karat yagli iradesizlerin Isi onu yemek ki sen yemessin bence

Yeliz menu guzel her zamanki gibi

Eda cook kilo yok canim bende korkmustum 4 kilo seni korkutmasin bebegim
Arkadasin

Derya nasilsin canim kaynasabildinmi

Ceren karsilasamiyoz balim

Yeliz bugday hic denemedim bir bilgim yok
Yinede olculu ye bence

Donecim Kas oyle hemen sismez mutlaka bir odem var
Yorgunluk
Uykusuzluk
Stres
Asiri peynir baharat
Regl gibi

AA bana yazmamışsın -_- ben gidiyorum yatağımda ayaklarımı dikip hunharca ağlayacağım

Bugün çoktan planlanmıştı.Yarın cuma olduğu için zaten akşam yemeği yemek istemedim.Elbette sizin hakkınıza girmek istemem.Portakal suyuyla idare edebilirim bugünlük.Tabii takımda kalmama izin verirseniz
Burda tabıkı kalabılırsın
Benım amacım yada gorevim hedefımızı hatırlatmak
12 takım arasında kendı arkadaslarımın kılo vermıslıgıne sevınmek
Ben sadece fıkırlerımı yazdım
Bır zorakılık yok ama bır bırlrsme varsa hedefte ona gore davranırım davranılmayı beklerım
Geçen ct yedım hemde ıyı yedım
Cokta + cıktım cuma gunu ıcın ugrasıyorum
Nıye done kac gun ac yattı
Yelız ot yemekten bır hal oldu
Burcu 4 dılım sucuk yedi bır dunya laf duydu
Kımsenın emegıne saygısızlık edemem ettırmem de
Umarım yanlıs anlamassın

Sabah
3 yumurta
1 domates
1 salata
Yarım havuç roka dan oluşan salata

Ara 1 yarım nektari

Öğlen 1 kepçe türlü
1 ayran

Aksam
Tavuk kanat yiycemvalla bisi yapacak halim yok diye dışardan söyledim

Şu 1.5
Spor.
1 saat tempolu yürüyüş
bi yumurta haslasaydin Yoğurda katip yeseydin. Kanat in derisi çok ki. Afiyet olsun.

Hemen gözünü kapa yada başka şeylere bak Elif:KK48::skandal:
Yeliz im hiç gerek yok yarın cuma ve bu kardeşin iradeli sizin gibi :KK200:

Akşam yemeğinden sonra planlarımız vaar :halay: Birkaç kadeh bir şeyler içeceğiz :KK49::KK49: O yüzden kaloriyi dengede tutmalıyım
Beril açıklama yapmış. Hayirlisi.

Kızlar ne yapıyorsunuz eve geldim bende biraz dinleneceğim sonra spor yapacağım malum yarın tartı var ve regl şişkinliğim var - olmasa bile aynı kiloda çıkayım bari o nedenle de bugün sabah ve akşam çorba içtim bakalım ne olacak yarın
dinlen dinlen nolucak bu regl işleri bilmem bende artiydim :KK43: bakalım ne çıkıcak bahtimiza

Son düzenleme:

Arkadasin

Yinede olculu ye bence

Yorgunluk
Uykusuzluk
Stres
Asiri peynir baharat
Regl gibi
Slm berilceee berilceee çalışıyorum canım sizin destegınızle sagolun

Slm berilceee berilceee çalışıyorum canım sizin destegınızle sagolun
Canım azımle ne kılolar verılıyor
Bızım neyımız eksık
El ele verdıkmı bızde gıyerız ıstedıgımızı

Ben Almanya'dayım
Hıc Polonya'da bırını tanımadım guzelmı oralar
Nasıl çok Türk varmı çok ilginç geldi bıraz anlatırmısın zamanın olursa

Bugün biraz abarttım. Ekmek yemiyorum diye çok yiyorum kızlar :-/
Sabah: 2 yumurtadan sebzeli omlet, 2 dilim beyaz peynir, 1 dlim kasar, 5 kasık tuzsuz peynir, 8 dilim domates, yarım kivi, 8 dilim karpuz, 2 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 kase yogurt, 2 kasık yulaf, 10 badem, 10 fındık, 2 ceviz, 4 kuru kayısı
Akşam: 2 kızarmış balık, 3 küçük parca tavsan eti, 15 zeytin, 2 tabak cevizli kereviz salatası, 1 tabak mantar corbası, bitki çayı
Su: 4 litre
Spor: 1 saat yuzme

Canım azımle ne kılolar verılıyor
Bızım neyımız eksık
El ele verdıkmı bızde gıyerız ıstedıgımızı

Ben Almanya'dayım
Hıc Polonya'da bırını tanımadım guzelmı oralar
Nasıl çok Türk varmı çok ilginç geldi bıraz anlatırmısın zamanın olursa
Az turk var. Havası Almanyaya benziyor. Soğuk hava harici bir problemim yok canım. Tabi Turkiye gibü cok sıcakkanlı insanlar yok ama gayet iyiler. Sadece 2 turk kız arkadasım var ne yazık ki, ama polonyalı arkadaşlarım, komşularım, iş arkadaslarım, esimin ailesi çok iyiler sizden iyi olmasın.
Almanyada dayım, halalarım var 2 hafta önce ordaydık ama kısa süreli. Sen nasılsın canım? Memnun musun?

Menüm
Saat 11
1 yumurta
Maydanoz
2 kk peynir

Saat 14 ara
1 yeşil elma
1 sert seftali ufak

Akşam 20:30
Domates çorbası
Yoğurt

Oğlumun doğ günü pastasının minik bir parça yarın ödülüm olsun kilo verirsem.

Su 3 e tamamlanacak
Spor Screenshot_2017-07-13-20-50-37.webp

bi yumurta haslasaydin Yoğurda katip yeseydin. Kanat in derisi çok ki. Afiyet olsun.

Yeliz im hiç gerek yok yarın cuma ve bu kardeşin iradeli sizin gibi :KK200:

Beril açıklama yapmış. Hayirlisi.

dinlen dinlen nolucak bu regl işleri bilmem bende artiydim :KK43: bakalım ne çıkıcak bahtimiza
Neeeee kanat damı ya niye yemeden görmedim ki bütün hafta resmen kendimi yırttım dikkat edicem diye bugün ki dağa çok dikkat etmeliydim bilmiyordum kızlar ya hemen kiraz sapı kaynatıp içeyim belki ödemim varsa gider inşallah

Sabah: 2 yumurtadan sebzeli omlet, 2 dilim beyaz peynir, 1 dlim kasar, 5 kasık tuzsuz peynir, 8 dilim domates, yarım kivi, 8 dilim karpuz, 2 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 kase yogurt, 2 kasık yulaf, 10 badem, 10 fındık, 2 ceviz, 4 kuru kayısı
Akşam: 2 kızarmış balık, 3 küçük parca tavsan eti, 15 zeytin, 2 tabak cevizli kereviz salatası, 1 tabak mantar corbası, bitki çayı
Evet yorumlaması zor bir menü :KK48:
Öğlen güzel
Acaba kızarmış balık (yağlımı)salata 1 kepçe çorba mı olsaydı bilemedim
Bir hafta yap bakalım nasıl sonuç verecek
Spor ve yüzme çok iyi
Sabah omlet peynir dalmaya yeşillik kahve iyi ama karpuz fazla gibi
Kilon çok yüksek değil bana biraz fazla geldi ama daha önceki beslenme tarzını bilemedim
Biraz devam et bakalım vücudun ne tepki verecek :KK66:

Aralarda acıkıyor musun ?

İşten Yeni çıktım canım bugün çok iyi değilim biraz fazla anlayışsız insanlarla uğraştım giremedim siteye sizleri çok seviyorum öpüyorum hepinizi :KK76::KK76:

Geçmiş olsun canım en kısa sürede geçer inşallah:KK54:

@eliya canımcım nice yıllara rabbim uzun ömürler versin inşallah :KK19:
Ilık bir duş alıp mis gibi yat dinlen canım en güzeli. Sabaha güzel kalkarsın
O zaamannn yoğun istek üzerine menü gelsiiiin
Kahvaltı:
1 fincan mısır gevreği
1 fincan süt

Öğlen:
Köri soslu tavuk
Salata
Erişte
Diyet kola

Akşam yemek yemiyeceğim.
SPOR:
25 dk tempolu yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
1 saat spinning dersi (ölüm gibiydi)
Spinning çok zor görmüştüm bir keresinde tebrik ederim.
Meltemcim bize alınmaca gücenmece yok canım. Burdaysan kurallara bizim gibi uymaya çalışman gerekiyor kilo verebilmek için güzel kardeşim, senin iyiliğin için konuşuyor berilceee berilceee Beril ablan. Hepimiz aynı düşüncedeyiz.
Kusersen yakarim bu kk yi gulum
Canımsın:KK200:
Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeer:kk77:
Bugün çoktan planlanmıştı.Yarın cuma olduğu için zaten akşam yemeği yemek istemedim.Elbette sizin hakkınıza girmek istemem.Portakal suyuyla idare edebilirim bugünlük.Tabii takımda kalmama izin verirseniz
Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.
Burda tabıkı kalabılırsın
Benım amacım yada gorevim hedefımızı hatırlatmak
12 takım arasında kendı arkadaslarımın kılo vermıslıgıne sevınmek
Ben sadece fıkırlerımı yazdım
Bır zorakılık yok ama bır bırlrsme varsa hedefte ona gore davranırım davranılmayı beklerım
Geçen ct yedım hemde ıyı yedım
Cokta + cıktım cuma gunu ıcın ugrasıyorum
Nıye done kac gun ac yattı
Yelız ot yemekten bır hal oldu
Burcu 4 dılım sucuk yedi bır dunya laf duydu
Kımsenın emegıne saygısızlık edemem ettırmem de
Umarım yanlıs anlamassın
Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacak Pembe_patikli Pembe_patikli bu Yelizin haliiii yaaav
Aglama stres ödem yapıyor
:D Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü
Deryacım, suyun çok güzel. Yüzmen süper.
Menüne yeni başladığın için sinir bozucu bir şey demek istemiyorum, sen de biraz fazla olduğunun farkındasın zaten. Hallolacak zamanla.:KK19:

Menüm
Saat 11
1 yumurta
Maydanoz
2 kk peynir

Saat 14 ara
1 yeşil elma
1 sert seftali ufak

Akşam 20:30
Domates çorbası
Yoğurt

Oğlumun doğ günü pastasının minik bir parça yarın ödülüm olsun kilo verirsem.

Su 3 e tamamlanacak
Spor Eki Görüntüle 2020437
Tebrikler canım ya cok az ve saglıklı yemişsin

Arkadasin

Yinede olculu ye bence

Yorgunluk
Uykusuzluk
Stres
Asiri peynir baharat
Regl gibi

berilceee berilceee balım evet karşılayamıyoruz özledim seniiiiiii bugün canımı çok sıktılar hiç keyfim Yok canım :işsiz:
:işsiz:

Meltemcim bize alınmaca gücenmece yok canım. Burdaysan kurallara bizim gibi uymaya çalışman gerekiyor kilo verebilmek için güzel kardeşim, senin iyiliğin için konuşuyor berilceee berilceee Beril ablan. Hepimiz aynı düşüncedeyiz.

Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeer:kk77:

Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.

Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacak Pembe_patikli Pembe_patikli bu Yelizin haliiii yaaav

:KK70: Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü

Menüne yeni başladığın için sinir bozucu bir şey demek istemiyorum, sen de biraz fazla olduğunun farkındasın zaten. Hallolacak zamanla.:KK19:

Aynen balım dediklerini yapacağım şimdi inşallah yarın güzel bir gün olur :olamaz::KK54::KK54:

Evet yorumlaması zor bir menü :KK48:
Öğlen güzel
Acaba kızarmış balık (yağlımı)salata 1 kepçe çorba mı olsaydı bilemedim
Bir hafta yap bakalım nasıl sonuç verecek
Spor ve yüzme çok iyi
Sabah omlet peynir dalmaya yeşillik kahve iyi ama karpuz fazla gibi
Kilon çok yüksek değil bana biraz fazla geldi ama daha önceki beslenme tarzını bilemedim
Biraz devam et bakalım vücudun ne tepki verecek :KK66:
Bence söylenenleri uygula deryacim ben bu hafta dinledim kızları bakalım yarın sonuçtan memnun olacakmiyiz grupça :)

:KK70: Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü

Fazla degil mi haklısın canım

Back
X