- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet etkisi varmış bir baktır istersen sendeberilceee de vitamini eksikse kilo vermek zorlaşır mi abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet etkisi varmış bir baktır istersen sendeberilceee de vitamini eksikse kilo vermek zorlaşır mi abla
Karatay teyzen bağırıyor yıllardır duymadın mı yavrumberilceee de vitamini eksikse kilo vermek zorlaşır mi abla
Zorlaşır gülümberilceee de vitamini eksikse kilo vermek zorlaşır mi abla
Ben de etli taze fasülye ve erik hoşafı yaptım akşamaYemeğimi de yaptım
Şimdi size takılayım biraz![]()
Evet etkisi varmış bir baktır istersen sende
Karatay teyzen bağırıyor yıllardır duymadın mı yavrum
Günde 20 damla almam gerekiyormuş da ben hep unutuyom işte glifor ipe beraber vermiştiZorlaşır gülüm
Kullan bence tahlil sonuçlarına göre vermiştir doktorGünde 20 damla almam gerekiyormuş da ben hep unutuyom işte glifor ipe beraber vermişti
Ben de d vit kullandım canım kullan eksik bir şeyse vücudunda alman gerekir saat kur iç olmazsaGünde 20 damla almam gerekiyormuş da ben hep unutuyom işte glifor ipe beraber vermişti
Alıyım canım belki kilo vermemede yardımcı olurKullan bence tahlil sonuçlarına göre vermiştir doktor
Önemliymiş d vitamini kilo vermede![]()
Devam ediyorum canım başlıyım bari vitamineBen de d vit kullandım canım kullan eksik bir şeyse vücudunda alman gerekir saat kur iç olmazsa
Şeker hapına devam ediyor musun
Herkes tatil mi ilan etti bugün kendine yoksa?Nere kayboldunuz kızlar
SüperSelamlar kızlar menümde şöyle paylaşayım hemen
Uyanınca 1 bardak maydonozlu limonlu su
Kahvaltı 1 su bardağı süt ile hazırlanmış 1 kase yulaf
Ara 1 fincan kahve
Öğle susuz 5 yemek kaşığı kabak yemeği 1 kase yoğurt
Ara 2 galeta 30 gr beyaz peynir 1 fincan Yeşilçay
Akşam henüz yemedim ama eve gidince yağsız büyük boy kasede salata yiyeceğim 1 bardak ayran ile beraber 22:00 gibi 1 tane elma yerim
3,5 litre su
60 dk yürüyüş koşu bandında
Eve gidince 100 ip atlama ve 100 mekik çekilecek
Haftasonu da böyle geçerse iyi bir eksiyle başlarsın Pazartesi'ye
Haftasonu da böyle geçerse iyi bir eksiyle başlarsın Pazartesi'ye![]()
Kaç çıktı ilaç verdi mi?belki baş dönmeleri ondandır
Geçmiş olsun