- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ceyda bu hafta yarışalım mı?Teşekkür ederim canım
Elimden geldiğince uğraşıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceyda bu hafta yarışalım mı?Teşekkür ederim canım
Squatları kapıştırırızTeşekkür ederim canım
Tamm canım yapmiyim o zaman bi aha o corbadaDayan bebişim
Mısır bizim eski mısır değil artık gdo lu maalesef pazardan da olsa marketten de olsa
Gene de iyisin bu hafta canımcım
canim kesinlikle haklisin. eve gidince ben de haslama veya bugulama yapar yerim. ama tatilde otelde ne haslama bulabiliyorum ne de baska saglikli yiyecek. ac kalmamak icin mecbur yedim. karpuz ve peynirleri de dedigin gibi gidisata gore tekrar gozden geciririz.Akşam patates ve tavuk kızartması olmasa iyiymiş ama bugünün kaçamağı olsun
Bakalım bu hafta takip edersin kilonu canım eğer vermezsen sabah peynirler azalabilir karpuz dilimleri belki araöğüns geçer
Kızartma yemezsin haşlama tavuk olabilir dediğim gibi gidişata göre karar veririz![]()
Edanin nicki ne canim? kusura bakmayin isimleri cok ogrenemedim. ama yaris super olurEda ve Derya sizde yarışın isterseniz![]()
Benim kuzucum olurmu olur vallaEdanin nicki ne canim? kusura bakmayin isimleri cok ogrenemedim. ama yaris super olur
supersin canim.Selam kızlar menümü yazayım
Sabah
Peynirli omlet az
3 zeytin
Çay
Yarım dilim ekmek
Ara
Kahve
5 badem
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Marul salatası
Ara
Kahve
1 armut
Akşam misafir vardı
3 fırın köfte
Salata
2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
1 tatlı kaşığı dondurma
Su 2,5 litre
Spor yok maalesef![]()
Aslında daha yeşillikli maydanozlu falan oluyor benim menüler yapamadım bugünsupersin canim.
kilolar da cok yakinmis olur valla. canim Eee ne diyelim aż yiyen cok spor yapan kazansinBenim kuzucum olurmu olur valla
Özellikle sporları yazın gaza gelelimkilolar da cok yakinmis olur valla. canim Eee ne diyelim aż yiyen cok spor yapan kazansin
Sen bilirsin canım ..nasıl istersen öyle olsun ama zayıflamaya devam et spor yapHerkese iyi akşmalar.Aslında ben çok zor da olsa bir karar verdim ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz yakında evleneceğim ve şimdi de her ne kadar kendisi pek göremesem de nişanlımla birlikte yaşıyoruz.Yemek yapmadır,temizlik vs. hiç becerikli değilim.Sizlere yeterli zaman da ayıramıyorum bu sefer hem sizi üzüyorum hem de kendime pek fayda dokunduramıyorum.Lütfen yanlış anlamayın bu benim zamanımın sizden daha değerli olduğu demek değil sadece ben sizler kadar becerikli değilim.Tecrübesiz bir tezeee gelinim.O yüzden hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum ve helallik istiyorum.Elbette izniniz olursa veda etmek istiyorum içimden gelmese de.Düğün fotoğraflarımı da o zamana kadar şifremi unutmazsam yollayacağım sizlere.Sizi tanıdığıma çok memnunum ve sizleri gerçekten çok seviyorum![]()
Ceyda bu hafta yarışalım mı?![]()
Squatları kapıştırırız![]()
Herkese iyi akşmalar.Aslında ben çok zor da olsa bir karar verdim ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz yakında evleneceğim ve şimdi de her ne kadar kendisi pek göremesem de nişanlımla birlikte yaşıyoruz.Yemek yapmadır,temizlik vs. hiç becerikli değilim.Sizlere yeterli zaman da ayıramıyorum bu sefer hem sizi üzüyorum hem de kendime pek fayda dokunduramıyorum.Lütfen yanlış anlamayın bu benim zamanımın sizden daha değerli olduğu demek değil sadece ben sizler kadar becerikli değilim.Tecrübesiz bir tezeee gelinim.O yüzden hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum ve helallik istiyorum.Elbette izniniz olursa veda etmek istiyorum içimden gelmese de.Düğün fotoğraflarımı da o zamana kadar şifremi unutmazsam yollayacağım sizlere.Sizi tanıdığıma çok memnunum ve sizleri gerçekten çok seviyorum![]()
Onu bekliyorum zaten.Desteğiniz enerjiniz hiç azalmaz umarımSen bilirsin canım ..nasıl istersen öyle olsun ama zayıflamaya devam et spor yap
Güzel haberlerini ver bize tazecik çıtır gelin fotolarını isteriz valla
Beril kaptanla bir konuş bakalım![]()
Afiyet olsun oooo rakip sıkı akşam yok yürüyüş var acil plan yapsam iyi olacak kız ne istiyorsun benim uzun ince parmaklarımdan ben hiç diyor muyumMenüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 kayısı, 2 salatalık, 2 sivri biber, 1 kk light süzme peynir, demleme yeşil çay, 2 zeytin
Ara13: 1 çay bardağı normal süt, 1 yeşil elma, 1 parmak eninde ananas halkası (kitkurdu nun değil benim kendi ince narin parmağım tabiki)
Öğlen14:1 adet küçük etli biber dolması, 1 şeftali
Akşam 19: Karışık marul salatası yağsız limonlu
2 litre su
Yürüyüş 45 dakika
Herkese iyi akşmalar.Aslında ben çok zor da olsa bir karar verdim ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz yakında evleneceğim ve şimdi de her ne kadar kendisi pek göremesem de nişanlımla birlikte yaşıyoruz.Yemek yapmadır,temizlik vs. hiç becerikli değilim.Sizlere yeterli zaman da ayıramıyorum bu sefer hem sizi üzüyorum hem de kendime pek fayda dokunduramıyorum.Lütfen yanlış anlamayın bu benim zamanımın sizden daha değerli olduğu demek değil sadece ben sizler kadar becerikli değilim.Tecrübesiz bir tezeee gelinim.O yüzden hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum ve helallik istiyorum.Elbette izniniz olursa veda etmek istiyorum içimden gelmese de.Düğün fotoğraflarımı da o zamana kadar şifremi unutmazsam yollayacağım sizlere.Sizi tanıdığıma çok memnunum ve sizleri gerçekten çok seviyorum![]()
Her zaman gel burası senin evinOnu bekliyorum zaten.Desteğiniz enerjiniz hiç azalmaz umarım