- 16 Haziran 2017
- 177
- 477
- 18
- 26
Hep geleceğim hep hep hepValla bizde öyle olduk
Sen hep uğra bize teze gelin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep geleceğim hep hep hepValla bizde öyle olduk
Sen hep uğra bize teze gelin
Yeliz lePembe_patikli aynısını konuştuk Ceren ben bir daha ki gelişimde Koç olur Sabancı olur müşkülpesent değilim öyle çok şeyde gözüm yok kızları olmadı gelinleri olayım Kraliçe Elizabet bile olur dedim şu işlerden kurtulmak için
Tamam olur vallaPembe_patikli
kitkurdu kızlar tutun ipin ucundanda ip atlayalım çok sıkıldım ben bu saatte ne yapılır ki
![]()
Tamam olur valla
Aslında çok geç yatmayalım malum leptin hormonu salgılanıp zayıflatıyormuş![]()
Ben kaçayım kızlar yorulmuşum bugün
Yarın market pazar beni bekler
Ama fırsat buldukça burdayım haydi iyi geceler![]()
Atlayıp öyle yatalım ilk kez gecikeceksin boş verPembe_patikli
kitkurdu kızlar tutun ipin ucundanda ip atlayalım çok sıkıldım ben bu saatte ne yapılır ki
![]()
Atlayıp öyle yatalım ilk kez gecikeceksin boş ver
İyi geceler canimiyi geceler canim uyumaya gidiyorum birazdan leptin hormonum bekle beni.
Bilmem ki kaptanla yarışmak olur mu ki kaptanın kilosunun üstüne kilo konir mi :)) kabul ederse neden olmasın kiiHilal Beril'e sormadım ama sende Beril'le mi yarışsan bu hafta?![]()
Bana bak cıtırıkÇok duygulandırdınız beni yaTakımdan ayrılıken oturup ağlayacağım aklıma gelmezdi.Çok ama çok seviyorum sizleri
Bır teklifffYeliz lePembe_patikli aynısını konuştuk Ceren ben bir daha ki gelişimde Koç olur Sabancı olur müşkülpesent değilim öyle çok şeyde gözüm yok kızları olmadı gelinleri olayım Kraliçe Elizabet bile olur dedim şu işlerden kurtulmak için
Ya ben dün kızlara gıttım almaya çok ıslanmıştım
Terlıgıme kıyamıyorum
Çok şey yapılırdı daPembe_patikli
![]()
Nıye olmasın kız aganın p.... üstüne s....lırmı gıbıİyi geceler canim
Bilmem ki kaptanla yarışmak olur mu ki kaptanın kilosunun üstüne kilo konir mi :)) kabul ederse neden olmasın kii
Günaydın hele şükür merakta kaldım ya nerdesin diye rüyamda bile senle uğraştım ama okudum kızlardaymışsın selamlar sevgiler canımGünaydın tıytıllar