• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Plank
71/61/61
wall sit: 60 saniye
Yürüyüş yapınca eklerim hadi kızlar görelim kim ne yapacak
Sende çok iyi kas var Nalan
Ki ben zamanında yüzme, aerobik, paten bile yaptım, bayağa da yürüyüş yapardım gençken ama senin kadar kas bende yok
Vallaha bravo

Son düzenleme:
Sende çok iyi kas var Nalan
Ki bem zamanında yüzme, aerobik, paten bile yaptım, bayağa da yürüyüş yapardım gençken ama senin kadar kas bende yok
Vallaha bravo
Döne nerde kas canım bıngıl bıngılım oldu bitti çok sporcu olmadım ama voleybol vs oynadım şimdi inan sağdan sola dönerken düşünür hale geldiğim için kilo rekorumu kırdım genelde olduğum kiloda göstermediğimi söylüyorlar ama kilomu sadece grubum biliyor eşime bile söylemedim adam şoka girmesin diye :silah::silah:

Selam kızlar

Takıma yenı dahil oluyorum.artık beni kilo verme konusunda teşvik edecek fikirlere ihtiyacım var.

Kilom 62 boy 160

İnşallah hepimiz sevdigimiz kıyafetlerin içerisinde prenses gibi hissederiz=)
Hoş geldin canım doğum kilosumu ve fazlan çok yokmuş ne güzel moralin yüksek olunca daha güzel verirsin kilonu meliyke meliyke

Bu
meliyke meliyke canım kendinden bahseder misin burda da biraz tanışalım kaynaşalım :)
meliyke meliyke canım kendinden bahseder misin burda da biraz tanışalım kaynaşalım :)
mesajınızı yeni gördüm.
Doğumdan sonra uzunca bir sure 71 kiloda sabittim.sonra kilo sorunum yaz yaklaştıkça içimi kemiren bi sıkıntı haline dönüştü.psikolojim bozulacaktı o derece.mayıs 1 de diyete girdim ve 62 kiloya düştüm şükür.şuan 55 kilo olmak istiyorum.yani 7 kiloyu azimle vermek istiyorum=)

doğum sonrası kilom coktu aslında yaDıgım gibi.ben diyete başladıktan sonra gitti.kabus gibiydi.boyumda uzun olmayınca toparlak bişeye donusmustum=)
Azimlisin ne güzel demek ki genç ve fit bir anne olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun grubumuz aktiftir iyi kenetleniriz birbirimize ,samimiyeti eminim hissedeceksin ne güzel aramıza yeni bir anne daha katıldı biz beraber bu işi başaracağız tekrar hoş geldin sefalar getirdin

Azimlisin ne güzel demek ki genç ve fit bir anne olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun grubumuz aktiftir iyi kenetleniriz birbirimize ,samimiyeti eminim hissedeceksin ne güzel aramıza yeni bir anne daha katıldı biz beraber bu işi başaracağız tekrar hoş geldin sefalar getirdin
hosbulduk tesekkur ederim.fazla kilonun bana kazandırdığı hiçbişey olmadı.aksine özguven eksikliği yaptı.eğer herhangibir sağlık sıkıntısı yoksa herkes ideal kilosunda yada biraCık üzerinde olmalı.hayat bebeklerimizle ve üzerimizde șık duran kıyafetlerle guzel=)

Back
X