• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Huhhh 1 saat 15 dakika yurumusuz oğluşum ile bende bebek arabası ile yürüyorum başka çarem yok ne yazılımı epeyde faydası oldu bana
Süper canım iyi kardiyo olmuş sana :KK9:
Bu gün içinde bile metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş bende sabahları yapıyorum biraz bugün çıkmadım :KK73:

Gunaydinnn iki bardak su icildi
Kahvaltı edildi
Menumu de yazayım
2yumurta
4 zeytin
5 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği
Birazdan oğlumu arabasına koyup
Yürüyecegim insallahhh
Hava çok sıcakken güneş tepedeyken çıkma canım saat 3 ten sonra çık en güzeli
Anammm :skandal:o börekleri dondurucuya koy bakalım hemen :KK53:
Eşime yaptım kahvaltı için. Hafta içi kahvaltı yapmıyor hşç. Anca yanına koyuyorum börek çörek işte yiyor.
Erken kalk canım
Bır bardak su ıkı kayıs zor olmaz kı
Zor değil hele ki güne meyveyle başlayabilirsin diyorsan başkaaaan hiç zor olur mu bana kayısı yemek aşkol
Çok güzel fırsat bulursan yeşil çay yada kahve iç canım metabolizmayı hızlandırıyor:KK66: kolay gelsin iyi yürüyüşler :KK49:
Emzirenler yeşil çay kahve içebiliyor mu acaba
Bızımle çok kolay gülüm
Az yemek tarıfı dıyet turu
Az satasıyoz bırbırımıze
Az dedıkodu ben en çok herıfı cekıstırıyom
Inıyoz tıkır tıkır
Ben hariç ben çok sataşıyorum size
Eşin Türk degıl demı Derya
Ben de şaşkınlık yaşadım bi kilo alma göbek yapma diyr karışınca evet bence de olabilir
Evet karataya benzıyor
Katkısız yeme alışkanlığı
Tas devrı dıyetı gıbı
Çok etkılısır kendısı dayanana
Yağı çok tüketiyorlar fazla fazla yağ yiyorlar hatta yağı yağ ile yakın demişler ketojenikte. Yapanlar iyi kilo veriyor. Enteresan bir diyet. Günde 3 avakado yiyen var.
Ben hala 38 beden gıyıyom dusuk belde
Üst 46-44 ama
Ooo alt 38, alt hiç yok desene ya süpersin.
Beril kemik suyuna çorba mutlaka içinde soğan sarımsak mutlaka olmalı ,beslenmene dikkat etmelisin çok geçmiş olsun mikrobu atmanın en etkili yolu aynı zamanda bol su unutma
Kemik suyunu 8 saat filan bayağa uzun kaynatmak gerekiyor, kemiğin vitamin minerali vs suyuna geçsin diye. Yoksa sadece suyu lezzetli bir çorba oluyor, az kaynatınca. Çocuğa yapmak için ek gıdaya geçtiğim dönemde çok okumuştum onları. Direkt et kaynattım daha sonra daha kolay oldu.
Su cay çorba dedı adam
Gece mercımek yaptım
Kalorısı olmasın dıye çippil çippil suydu yıyemedım
Sabah kemık suyu yapıyom sımdı
Su çorba ılık duşş ooh yat yatağa dinlen
Bu sefer de ikizler sana baksınlar bebeğim çay iç limon soysunlar ye mis mis
Benim kız da büyüse

Süper canım iyi kardiyo olmuş sana :KK9:
Bu gün içinde bile metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş bende sabahları yapıyorum biraz bugün çıkmadım :KK73:
O kadar iyi geliyor ki bana yürüyüş yapmak yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum elden geldi

Huhhh 1 saat 15 dakika yurumusuz oğluşum ile bende bebek arabası ile yürüyorum başka çarem yok ne yazılımı epeyde faydası oldu bana
Ben de kızın arabasını ittiriyorum, eşim yanımda olsa bile vermiyorum, kolları iyi çalıştırıyor. İlk diyete başladığıma göre kollarım daha iyi. Evde de Leslie 3 mil yapabilirsin Güldane, youtubeta var, çocuk uyuyunca 47 dakika sürüyor. Sonra duş. Bir rahatlatıyor ki tüm gün mutlu oluyor insan.
Bizim takımdan görüp duyup özenip Leslie ye başlayan çok var görüyorum :D Gerçekten bedava bir yöntem çok da etkili.

Ben de kızın arabasını ittiriyorum, eşim yanımda olsa bile vermiyorum, kolları iyi çalıştırıyor. İlk diyete başladığıma göre kollarım daha iyi. Evde de Leslie 3 mil yapabilirsin Güldane, youtubeta var, çocuk uyuyunca 47 dakika sürüyor. Sonra duş. Bir rahatlatıyor ki tüm gün mutlu oluyor insan.
Bizim takımdan görüp duyup özenip Leslie ye başlayan çok var görüyorum :KK70: Gerçekten bedava bir yöntem çok da etkili.
Yapmam mi diyete başlarında fırsat buldukça onunda yapıyorum Walk Walk Walk hiç bir şey yapamazsan Mezdeke açıp göbek atıyorum bir saat kadarr

Evet ya yürüyüş çok iyi geliyor bana ..
Sakinleşiyorum sanki
Bestttt Bestttt gelinçe jillian yaparız
Leslie güzel kadın da ne çene var haaa:halay::-)
Jillian i yapamıyorum bir türlü başlayıp 5 dk sonra sıkılıyorum leslie teşvik ediyor konuşmalarıyla çenesi cokkk

Yapmam mi diyete başlarında fırsat buldukça onunda yapıyorum Walk Walk Walk hiç bir şey yapamazsan Mezdeke açıp göbek atıyorum bir saat kadarr
Evet kollarım da ağrıdı yaptığımdan beri. Kolları yukarı aşağı uzattırıyor ya süper oluyor benim kollar iri kıyım çünkü :D göbek havasını beceremiyorum kütük gibiyim yaaa :(
Vücut bı alışınca istiyor zaten ya şahsen ben öyleyim şeklimiz düzeldi yahuu
E azıcık sanki gelişme var bende de
Evet ya yürüyüş çok iyi geliyor bana ..
Sakinleşiyorum sanki
Bestttt Bestttt gelinçe jillian yaparız
Leslie güzel kadın da ne çene var haaa:halay::-)
Jilliana söz veremiyorum daha ben. Leslieye bi alışayım da böyle arda arda 1 hafta spor yaptığım azdır benim oturtmam lazım bırakıveriyorum hemen. Çenesi iyi oluyor hem ingilizcem gelişiyor

Hava çok sıcakken güneş tepedeyken çıkma canım saat 3 ten sonra çık en güzeli

Eşime yaptım kahvaltı için. Hafta içi kahvaltı yapmıyor hşç. Anca yanına koyuyorum börek çörek işte yiyor.

Zor değil hele ki güne meyveyle başlayabilirsin diyorsan başkaaaan hiç zor olur mu bana kayısı yemek aşkol

Emzirenler yeşil çay kahve içebiliyor mu acaba

Ben hariç ben çok sataşıyorum size

Ben de şaşkınlık yaşadım bi kilo alma göbek yapma diyr karışınca evet bence de olabilir

Yağı çok tüketiyorlar fazla fazla yağ yiyorlar hatta yağı yağ ile yakın demişler ketojenikte. Yapanlar iyi kilo veriyor. Enteresan bir diyet. Günde 3 avakado yiyen var.

Ooo alt 38, alt hiç yok desene ya süpersin.

Kemik suyunu 8 saat filan bayağa uzun kaynatmak gerekiyor, kemiğin vitamin minerali vs suyuna geçsin diye. Yoksa sadece suyu lezzetli bir çorba oluyor, az kaynatınca. Çocuğa yapmak için ek gıdaya geçtiğim dönemde çok okumuştum onları. Direkt et kaynattım daha sonra daha kolay oldu.

Su çorba ılık duşş ooh yat yatağa dinlen
Bu sefer de ikizler sana baksınlar bebeğim çay iç limon soysunlar ye mis mis
Benim kız da büyüse
Incecik altin ustundeki koca kutleye ne demeli bacim
Buyuyunce gorecen kusum Anne hastalanmaz
Yorulmaz
Yaslanmaz
Uyumaz
Hic bekledigin gib olmuyor

20170716_123234.webp
geçen aldığım mayo

Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliiiz ne yaptın sporu
Leslie 3 mile ve 50 step yaptım ben
Akşama doğru mangala gidicez et yaramıyor ya bana korkuyorum ama az yicem salata da yerim
Pazartesi salı dışarda işlerim var, leslie yapamam ama yürüyüş yapabilirim çok yorulmazsam
Sıcak durduğu yerde yoruyor insanı

Back
X