Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu azımle çok surmezsın demedı demeEl mahkum bı yerden başlamak lazımdı başladım rabbim devamini getirsin insallahhh
Yer açsan yenım dar dıyecemBiz düğün zadelerken düğün bitiminde düğünzedeler olmayalım Elif evet karbon bana yarıyor
Salalım çayıra diyorsun yerim dar
Aslında süt yapıyor hem vitaminli ..değişik salatalarla denesen bebeğe de vitamin mineral geçerYeşillik hiç yiyemiyorum helede sade asla ama dereotunu yoğurda katip öyle yiyor aut yapıyor bende de
Karatay hocaya gıcık oldum o bulgurun ve senın sayendeberilceee kaptanım bulgur bana yarıyor zannımca bak Elif de söylüyor
Kız sen ıcınde ne beslıyon bunca ot yeter az et yeAslında süt yapıyor hem vitaminli ..değişik salatalarla denesen bebeğe de vitamin mineral geçer![]()
Anlaşıldı lüküs hayata devam benim öndeki çıkartma kaçak ilerleyecek yapılaşma iznim yok artık ,malum burası deprem bölgesi herkes tetikte birbirini kolluyorYer açsan yenım dar dıyecem
İnsallah ya vermeye veririm de sonrası korumak düşündürüyor buralarda olursam dikkat eder insallahhBu azımle çok surmezsın demedı deme
Aynen hep yarim kaldiYastıksız mı uyumak ıstıyor pasam dıyeydın
Sıkı tutsan olacak eda ama hep kaytardın bılıyon demı
Pusuda yatıyoz sankıAnlaşıldı lüküs hayata devam benim öndeki çıkartma kaçak ilerleyecek yapılaşma iznim yok artık ,malum burası deprem bölgesi herkes tetikte birbirini kolluyor
O en zoruİnsallah ya vermeye veririm de sonrası korumak düşündürüyor buralarda olursam dikkat eder insallahh
Bakalım deneyeceğim bol eksili yarın pazar var gideyim alayimmAslında süt yapıyor hem vitaminli ..değişik salatalarla denesen bebeğe de vitamin mineral geçer![]()
Aynen yaa ne guzelde orneklerimiz varBenim Kızkardeşim in 4 çocuğu var 61 kilo çok gıcık oluyorum. Bizde vermeliyiz.
Bak mıllettekı hırsaAnlaşıldı lüküs hayata devam benim öndeki çıkartma kaçak ilerleyecek yapılaşma iznim yok artık ,malum burası deprem bölgesi herkes tetikte birbirini kolluyor
Böyle örneklere gıcıgım benAynen yaa ne guzelde orneklerimiz var
Boğuldum evet Üzgünüm.Yeyın dedım ya bogulun demedım
Bır orta yolu buluruz ınsallah
Afiyet olsun bugün batık menüm yorum yapamıyorum mısır i çok tüketme dostum.Bende menumu yazayım sabahı yazmıştım ama yinede yazayım
Sabah 2 yumurta domates bir dilim tb ekmeği
Ara 3 kayısı
Öğlen 1 yumurtadan menemen içine birazda domates bir kasıkta süzme yoğurt yedim
Arada bir avuç kadar kabak çekirdeği yedim (evdede alternatif bir şey kalmamıştı mecburen yedim) akşamda 3 köfte ve 1 domates yes
Saat doku gibi yar haşlanmış mısır yedim sutt yapıyor diye 4.5 lt su içtim bir de sabah bir saat yürüdüm
İnşallah.Evet kızlar Cuma'ya kadar kaçamak yok
Spor su maximum olsun
![]()
Şükür kavusturanaBu hafta burdayim canlar
iyi geceler sabah 10 la akşam 8 diye bir yerde okumuştum.Ben kaçayım tekrar uğrarım bir de sorum olsun yürüyüş sabah mı akşam mı daha verimli oluyor ya da aç karnına mı yoksa günün ilerleyen saatlerinde mi var mı fikri olan
inşallah iyi haberler olur.Ben de ozledimmm iyi simdilik yarin yine film var bakalim
kız öyle deme çok pişmanım inan ki siz sakin yapmayın.Ayy elif bayram etmissin bugun yaa ,bende istiyorum zayiflayalim da yiyelim
gıcık işte bide bana abla göğüslerini çok büyük deyip sırıtiyor haspam :))))O kardesın genetıgı nıye öyle kı
Gıcık eder adamı
cokkkk Özür Beril mahcubum.Bahane bıtmıyecek bızde
Hılal bıter elıf başlar
duydumSenın gıbı üye kolay bulunmaz azınlı hırslı sabırlı
Elif duyuyon mu
aynen korumak çok zor yaa..O en zoru
60 kılo almak her babayıgıdın harcı değil
Bak bana debelenıyom
Yok yook kesinlikle yemem bitti o is ,59.9 u gormeden birakmak yokBak bak bak
Kız yedın yetmedımı hanı 60 lar