• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saol canım benim :)

Üşüttüm canım mide bulantısı ateş vs bugün daha iyiyim çok şükür canım :)

Saol balım inşallah çok daha iyi olursun :)

Arkadaşın nasıl oldu canım Allah tekrardan sabırlar versin :KK43:

Kinoa kullanıyorum canım ara ara kısır olarak canım :)

İyiyim balım bugünde oğlum hasta işe gidemedim onunla ilgileniyorum hastalık eve girdi çıkmıyor valla :KK43:
Geçmiş olsun canım
Dr gıttınızmı
Bizde öyle bugun elıf yattı sanırım onada bulaştırdım
Hazırlayıp dr gıdecem onda ishalde başladı

Kızlar benim kg aynı halen tam regl olmuş değilim 2-3 ayda bir olunca bu serüven uzun sürüyor :KK43:
Zayiflayinca hepsi duzelcek canim maydonozu kaynat suyunu ic,adacayi ic ostrojen iceren seyler, adacayini bana bir diyetisyen soylemisti hergun 1 bardak icerek adetleri duzenlemistik, pko ve insulin direnci var bende

Günaydınlar Tızlaaar
berilceee berilceee erkencisin her zamanki gibi
@ceren06_35 oy kıyamam işe gitmeyeceğin kadar hasta o zaman çok geçmiş olsun kuzucuğa anneciği
Ben zaten donuyom canımda
Elıf hastalandı ıshal de başladı
Bırazdan dr goturecem
Nefes kaparsa kaldıramaz hıc

Insallah saol beril,bu sefer gercekten vermek istiyorum,istedigim seyleri giyemeden gidecek genclik yoksa :KK70:
Doğru söylüyorsun canım ..zaman hızlıca akıp gidiyor hele düğünde falan kıyafet çok sorun oluyor ..
Elifle kitkurdu kitkurdu Nalanın işi çok zor çok :KK48:
Onların düğünleri çoktu ..Bizim bu sene yoktu :KK48:

Zencefil tüketsen iyi gelir mi acaba?mikroplarla savaşıyormuş çayını içsen ..anneler hasta olunca çok zor oluyor kendimden biliyorum :KK48:
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Dr virüs ilacı yok dedı 4-5 güne gecer dedıydı
Bende ishal yoktu gercı
Elıfte okuldan aldı herhalde
Çorba ıcıyoz bol bol
Dün sana atmıştım kazaklı montlu halımızı
Bugun bırde üstüne yağmur ekle

Eda bır soguk burası dün yün kazaklı sokaktaydık
Bır güneş açıyor bır yağmur
Dengesızlestık ya
Iste ondan usutuyo cocuklar kars iste dun bildigin gunluk guneslikti sonra 5 dakikanin icinde firtina koptu yagmur ruzgar,bu dengesizlik cocuklari mahvediyo

Back
X