• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanada bayiliyorum kuzucuk :KK36:
Sende çok tatlısın canimm
Bahane bıtmıyecek bızde
Hılal bıter elıf başlar
kız ne bahanesi duzeltiyoz ya işte menüleri :)

Keki hılal yedı
Nıye kayboldu ki
çatal ucu Çatal nefsimi öldürdüm ya hepsini yiyeydim aman allahım iyiki tuttum kendimi :) sen terlikle karşımda oturuyodun yoksa yerdim

zukkum zukkum Hilal cim ipleri çıkar hazırla sende @tezbitsinle size katılayım bu hafta :spor::spor:
tamam canimmm:)

@güldanee bunlar zukkum zukkum la çok fena ip atlıyorlar valla
Sportif şişkolarımızdanlar :-)
Kızlar sabaha gözümü açtım kız gene 38.5 ateşli kalktık doğru doktora eve şimdi geldim kahvaltı yapıyım geleyim bu hafta çarşamba ağır misafirim var sora annene gitmeyi düşünüyorum yığınla çamaşır beni bekliyor ve de ütü sora yemek yaparım bu arada amma yazmışsınız kız 17 sayfa geçmiş okudum resmen :)))

Kızlar mate çayı almışım ya geçen hafta, demlemelik. 1 sefer içebildim. Ateş bastı terledim gece uyuyamadım. Sizde de olmuş muydu içen varsa
Ben hiç denemedim ..sen içme belki dokunmuştur
Ben de hiç sevmem banka işlerini ama mecbur:halay:
:KK49:Kolay gelsin şimdiden

Ben zaten donuyom canımda
Elıf hastalandı ıshal de başladı
Bırazdan dr goturecem
Nefes kaparsa kaldıramaz hıc
Kıyamam miniğime neşeli kuzum .maşallah da dedik gözümüz değmesin annesi salgın dediğin gibi çok geçmiş olsun acil şifalar

Kimseler pazartesi sabahı kilo bildirimini yapmamış. berilceee berilceee hemen başkana sizi ispiyonluyorum.
Niçin acaba?
Ben bildireyim : 71.4 kg (cumaya göre eksi 400gr)
Var mı bana yan bakan kitkurdu kitkurdu cınııııım bekliyorum :KK53:
Abovvv :nazar: maşallah döne
Senin metabolizma uçuyor desene tüü tüü tüü
:KK49:
:KK66:

çatal ucu Çatal nefsimi öldürdüm ya hepsini yiyeydim aman allahım iyiki tuttum kendimi :) sen terlikle karşımda oturuyodun yoksa yerdim

Kızlar sabaha gözümü açtım kız gene 38.5 ateşli kalktık doğru doktora eve şimdi geldim kahvaltı yapıyım geleyim bu hafta çarşamba ağır misafirim var sora annene gitmeyi düşünüyorum yığınla çamaşır beni bekliyor ve de ütü sora yemek yaparım bu arada amma yazmışsınız kız 17 sayfa geçmiş okudum resmen :)))
Kııız ben de diyorum Hilal nerde...çok geçmiş olsun kızına inşallah hemen geçsin.
Çatal ucu iyi ya 1 dilimden iyidir :D
Arada lazım ama arada
Bozma sakın kııız yerim seni :KK15:

Geçmiş olsun canım ..hadi kolay gelsin misafiri de diyete sok en iyisi :KK48:

Kimseler pazartesi sabahı kilo bildirimini yapmamış. berilceee berilceee hemen başkana sizi ispiyonluyorum.
Niçin acaba?
Ben bildireyim : 71.4 kg (cumaya göre eksi 400gr)
Var mı bana yan bakan kitkurdu kitkurdu cınııııım bekliyorum :KK53:
Döne uçtun , meto kesin bir şeye sinirlendi açığı ben kapatayım yoksa bu Döne den bana rahat yok diye 7 /24 çalışmaya başladı kim kızdırdı kankimi

Bestttt Bestttt üst beden çalışmamız lazım kol vs sıkılaşmamız lazım sarkmamamız lazım bir de kuş konduralım olsun de ama bunları başarmak için ne yapmamız lazım günün sorusu hocaya rahat yok aşörtmenli Şevket Hocayı bulamayız ama bizim fit çıtır Beste hocamız var

Back
X