- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız Döne neler dedi bi bilsen kendimden utandım.Başkaaanberilceee başkaaaaan
bu elif neler yemiş yaaa dövmüyorsun ben olsam terliği fırlatırdın şaap diye yaaa başkaaaan bu neeey spor da yok bi de yaaaa vay
Kırmızı candır bi kere. Ama bu renk de oturaklı yakışııııııır
Ya bulamazlar Beril bütün hafta yiyecek bunlar belli ki![]()
Ohh proteinli bir gün olmuş. Yarasın bebeğine canımcım
Ben de eşimle tanıştığım zamanlar 3 sene önce 61 filandım. Ne güzel günlermil yaa ben zaten 60 lardan aşağı istemiyorum da bi 60 lara insem 69.9 bile beni mutlu edecek
Yaaa Yeliiiiz yedin dimi hepsini ayy yedi kesinberilceee başkaaaaan her şeyi yemiş yaa sıra park bahçelerdeki yeşilliklere gelmiiiş
Korumada iyi fikirmiş bu unutmayalım biz de yapalım
Yeme yeme ya yedik de ne oldu milletin alay konusu olduk
Yaa miniğe geçmiş olsun havalar 4 derece soğuyacakmış daha dikkat edelim hepimiz
Yaa geçmişler olsun kaptan ya üzüldüm. Sen nasıl diyet yapıyorsun kendini zorlama sakın be.
Bende de pko, insülin direnci, ucundan hipotiroid var. Şeker ilacı verdiler kullanamadım. Kilo verince geriliyor.
Bol su iç diyicem içiyorsundur zaten. Kum ben de döktüm çok ağrısı olur canım. Geçmiş olsun tez zamanda.
Aa Karsta mısın canım çok soğuktur oralar değil mi
Evet yaşamak için heves heyecan çok önemli yoksa hayat bomboş
Evdeyken öyle oluyor. Öğretmen misin
Yeliz sen canavar gibi halledersin bebeğim kesinlikle ben üzülmedim. Sporunla sularınla biter bugün bu iş. Yarın eksidesin.
Süpersin
Ben ip atlamıyorum bayağa oldu biraz ağır geldi ip bana da![]()
Yok canım olmadı bendeKızlar mate çayı almışım ya geçen hafta, demlemelik. 1 sefer içebildim. Ateş bastı terledim gece uyuyamadım. Sizde de olmuş muydu içen varsa
Tamam burdan çıkmıyor bu site ben aratıp bulurum level1
Denemiştim önceden devam edemedim düzenli ilk başta zor ama sonuçlar çok iyiymiş dimi?
Ben 5 i bir arada 8ctim mate de vardı içindi ateş yapıyordu hatirliyorumKızlar mate çayı almışım ya geçen hafta, demlemelik. 1 sefer içebildim. Ateş bastı terledim gece uyuyamadım. Sizde de olmuş muydu içen varsa
Tamam canım bozmicamKııız ben de diyorum Hilal nerde...çok geçmiş olsun kızına inşallah hemen geçsin.
Çatal ucu iyi ya 1 dilimden iyidir
Arada lazım ama arada
Bozma sakın kııız yerim seni![]()
tığ gibi onlar malesef canımGeçmiş olsun canım ..hadi kolay gelsin misafiri de diyete sok en iyisi![]()
Kızlar ben bugün katilamicam size kızım. Hiç iyi değil tekrar yükseldi şimdi düşürme işlerini yaptım sallıyorum ayaklarımda beril abla seninkiler nasıl oldu yazamıyorum ama alınma sakın bende de aynı dert var çok dikkat edin kendinize kızlar öpüyorum allaha emanet olun
Kızlar ben bugün katilamicam size kızım. Hiç iyi değil tekrar yükseldi şimdi düşürme işlerini yaptım sallıyorum ayaklarımda beril abla seninkiler nasıl oldu yazamıyorum ama alınma sakın bende de aynı dert var çok dikkat edin kendinize kızlar öpüyorum allaha emanet olun
Buna da şükür valla canımHastalık uykusuzluk çok etkiliyor canım
Yinede eksisin ne güzel![]()
Super sonuclar deneyin farki goreceksiniz kuzum ben cok sıkılasmistimTamam burdan çıkmıyor bu site ben aratıp bulurum level1
Denemiştim önceden devam edemedim düzenli ilk başta zor ama sonuçlar çok iyiymiş dimi?
Ben beceremem sonra bırakır spordan da vazgeçerim diye çok korkuyorumNet cikmamis oburunde
Biz dr yenı geldıkAmin saol canım benim :)
Saol balım :)
Canım benim çok geçmiş olsun valla hepimiz kırılıyoruz doktora gittik şimdi geldim üst solunum yolu enfeksiyonu gece hiç uyumadık uyuyor şimdi küçük sıpa :)
Saol kuzummm ufaklık nasıl inşallah önemli bir şey yoktur kuzulara birşey olunca çok üzülüyorum ben rabbim tüm çocuklara sağlık mutluluk barış dolu bir yaşam nasip etsin inşallah :)
Ye dedım bogulmuslarBaşkaaanberilceee başkaaaaan
bu elif neler yemiş yaaa dövmüyorsun ben olsam terliği fırlatırdın şaap diye yaaa başkaaaan bu neeey spor da yok bi de yaaaa vay
Kırmızı candır bi kere. Ama bu renk de oturaklı yakışııııııır
Ya bulamazlar Beril bütün hafta yiyecek bunlar belli ki![]()
Ohh proteinli bir gün olmuş. Yarasın bebeğine canımcım
Ben de eşimle tanıştığım zamanlar 3 sene önce 61 filandım. Ne güzel günlermil yaa ben zaten 60 lardan aşağı istemiyorum da bi 60 lara insem 69.9 bile beni mutlu edecek
Yaaa Yeliiiiz yedin dimi hepsini ayy yedi kesinberilceee başkaaaaan her şeyi yemiş yaa sıra park bahçelerdeki yeşilliklere gelmiiiş
Korumada iyi fikirmiş bu unutmayalım biz de yapalım
Yeme yeme ya yedik de ne oldu milletin alay konusu olduk
Yaa miniğe geçmiş olsun havalar 4 derece soğuyacakmış daha dikkat edelim hepimiz
Yaa geçmişler olsun kaptan ya üzüldüm. Sen nasıl diyet yapıyorsun kendini zorlama sakın be.
Bende de pko, insülin direnci, ucundan hipotiroid var. Şeker ilacı verdiler kullanamadım. Kilo verince geriliyor.
Bol su iç diyicem içiyorsundur zaten. Kum ben de döktüm çok ağrısı olur canım. Geçmiş olsun tez zamanda.
Aa Karsta mısın canım çok soğuktur oralar değil mi
Evet yaşamak için heves heyecan çok önemli yoksa hayat bomboş
Evdeyken öyle oluyor. Öğretmen misin
Yeliz sen canavar gibi halledersin bebeğim kesinlikle ben üzülmedim. Sporunla sularınla biter bugün bu iş. Yarın eksidesin.
Süpersin
Ben ip atlamıyorum bayağa oldu biraz ağır geldi ip bana da![]()
Hıc bır bıtkı çayını içemiyom benKızlar mate çayı almışım ya geçen hafta, demlemelik. 1 sefer içebildim. Ateş bastı terledim gece uyuyamadım. Sizde de olmuş muydu içen varsa