- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah su içiyoruz takımcım
Sanki amaaaan ne suyu yaaa Döne ne diyo yaaa amaaan boşveeer dediğinizi duyar gibiyim
YEDİRTMEM! İÇİRİRİM!![]()
Çok güzel kahvaltıda yenen kivi yağ yakıyormuşMenüm
Kahvaltı 09: 2 haşlanmış yumurta, 1 soyulmamış salatalık, 55 gr light beyaz peynir, 1 fincan demleme yeşil çay, 1 kiviPembe_patikli sana özenip yedim vallaha kiviyi
Öğlen maalesef yok, çok yoğun işlerim vardı dışarda, yarın sabah da gidicem daha.
Akşam 16.30: 2 közlenmiş patlıcan ile 2 domates, 2 sivri biber, 2 limonun suyu, taze soğanlı salata, yağsız, tuz var
Yarım fincan sade neskafe
Su 2 litre şimdilik ama
Spor: Leslie 3 mil, 30 dakika yürüyüşBestttt
berilceee sadece kahvaltıda 1 tane kivi yedim başkan, iyi mi
![]()
1 kaşıktan birşey olmaz ama çok düşükse ilaç kullanmak daha mantıklı sanki ..doktor ne diyecek ona göre yaparsınKızlar benim kanım çok düşük evde şekersiz pekmez var kan yapıyor üzüm pekmezi ve keçi boynuzu pekmezi sabahları içsem diyetimi çok etkiler mi
Menüm
Kahvaltı 09: 2 haşlanmış yumurta, 1 soyulmamış salatalık, 55 gr light beyaz peynir, 1 fincan demleme yeşil çay, 1 kiviPembe_patikli sana özenip yedim vallaha kiviyi
Öğlen maalesef yok, çok yoğun işlerim vardı dışarda, yarın sabah da gidicem daha.
Akşam 16.30: 2 közlenmiş patlıcan ile 2 domates, 2 sivri biber, 2 limonun suyu, taze soğanlı salata, yağsız, tuz var
Yarım fincan sade neskafe
Su 2 litre şimdilik ama
Spor: Leslie 3 mil, 30 dakika yürüyüşBestttt
berilceee sadece kahvaltıda 1 tane kivi yedim başkan, iyi mi
![]()
Çok güzel canımSelamlar
Menumu paylasayim
Sabah
Bir dilim peynir
1 tane domates
1yumurta
3 zeytin
Bir dil ekmek tb
Ara
İki kuru kayısı ve bir hurma
Öğlen
Taze fasulye 6 kaşık
1 kase Yoğurt ve domates
Ara
2 kuru kayısı bir hurma ve bir fincan türk kahvesi
Akşam 3 köfte domates salatalık
3lt su içtim dahada içer insallahh
Sabah iki mil leslie ve 75 dk yürüyüş yaptım bir saatte pazarda gezdim
Ya düzenli yapamiyorum ki yani yapamam o yüzden katılamadım ama kendimce yapıyorum bir şeylerÇok güzel canım
sende squat plank yap bizimle daha hızlı belli oluyor zayıfladığın
3 set halinde başladık biz squat
Plankta 3 kere yapıyoruz saniyelerini yazıyoruz bayağı titriyor insan
Bunlar zor değil hatta zevkli hareketler![]()
Börekleri eşim götürdü sabah. Kalmadı börek. Derin dondurucuda var ama
İlaçta kullancam ama çabuk yükselsin kilo vermeyede engel1 kaşıktan birşey olmaz ama çok düşükse ilaç kullanmak daha mantıklı sanki ..doktor ne diyecek ona göre yaparsın
SağolasinGeçmiş olsun
Çok sağolsun kızlarzukkum geçmiş olsun sen Ceren kaptan kızlar ne oldu böyle çocuklara üzülüyorum yavrum hele minikler dertlerini bile anlatamıyorlar çaresiz bakıyorlar
Buna da şükür valla canım
Kıyamam canıma geçmiş olsun tatlım
Neden küstün bana söylermisin ablacimSana küsüm
Cuma sabahı ıyı bır tartıyla gelırsen barışırım yoksa terlık bılem atmam
Kocanın teli.... sen bılıyom bak
enfeksiyon abla bi geçemedi şimdi geldim eve düştü ateşi ama 3 gün cikabilirmis yineGeçmiş oldun neyı var kızın
Canım Hilalcim, bir yere giderken bir buzdolabı poşetine 1 avuç çiğ iç badem, birkaç tane günkurusu, azıcık ceviz gibi kuruyemişler atıyorum, çantama koyuyorum. Şimdi sen aniden gittin hastaneye biliyorum ama aklında olsun.Sabah
2 yumurta
1 domates
1 salata
1 parça mücver
Öğlen
1 kepçe fırın patlıcan ve tavuk
Az salata
Aksam
Hastanede çubuk ve balık krater yedim biraz
1 nektari
Azcık salata
Şu 1 lt
Spor yok
Kızlar şu sporla ilgili birşeyler konuştunuz ben çok fransız kaldım ona bi anlatabilirmisiniz bana ne yapılması gerekiyor o resimleri açamadım ben