• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mrb arkadaşlar

Annemler de olduğum için yoğun günler geçiriyorum ama fırsatını bulup menümü yazayım

Sabah
Yumurtalı menemen
3 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ince ekmek

Ara
1 şeftali
2 kayısı

Aksam
4 tavuk kanat ızgara
Salata

3 litre su
Yine güzel idare etmişsin :KK66:

14 aylık oğlum var teyzesi
Allah bağışlasın. Bebek kurabiyesi tarifim var da ondan sordum. Bir yere giderken filan 2 tane 3 tane çantana koysan belki sever.
geldim geldim ama sporu kimse yapmadi :KK34:
Leslie sayılmaz mı yaaa yürüyüş de yaptım
Bide kaçamağın var yalnız oreo dondurma yedim.kendileri 190 kaloridir.

İyi idare edememişim demek ki:)
Yok yok gene güzel. Ara öğünümsü olmuş sayalım onu. Alışkanlıkları değiştirmek kolay olmuyor ki

@guldanee
100 gr tereyağı
1 yumurta
1 çay bardağı pekmez
Aldığı kadar eline çok yapışmayacak şekilde hamur olacak gibi tam buğday unu organik olanlardan kullanıyorum ben
İstersen biraz da irmik ekleyebilirsin
Hepsini yoğurunca tezgahta inceltip kurabiye kalıplarıyla şekilli şekilli kesiyorum hoşuna gitsin yerken diye kelebek vs var bende
Hemen pişiyor fırında 10 dakikada
Tadı az şekerli bir kurabiye istersek biz de kırk yılda 1 de olsa yiyebiliriz sade kahvenin yanında

Allah bağışlasın. Bebek kurabiyesi tarifim var da ondan sordum. Bir yere giderken filan 2 tane 3 tane çantana koysan belki sever.

Leslie sayılmaz mı yaaa yürüyüş de yaptım

Yok yok gene güzel. Ara öğünümsü olmuş sayalım onu. Alışkanlıkları değiştirmek kolay olmuyor ki
Ahh yazarsan çoklu memnun olur zaten istahsizz çeşit olur hiç olmazsa çok teşekkür ederim ince düşüncen icin

@guldanee
100 gr tereyağı
1 yumurta
1 çay bardağı pekmez
Aldığı kadar eline çok yapışmayacak şekilde hamur olacak gibi tam buğday unu organik olanlardan kullanıyorum ben
İstersen biraz da irmik ekleyebilirsin
Hepsini yoğurunca tezgahta inceltip kurabiye kalıplarıyla şekilli şekilli kesiyorum hoşuna gitsin yerken diye kelebek vs var bende
Hemen pişiyor fırında 10 dakikada
Tadı az şekerli bir kurabiye istersek biz de kırk yılda 1 de olsa yiyebiliriz sade kahvenin yanında
Cokkkk teşekkür eder yapicamm kesin seviyor öyle seyleri

Back
X