• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimki sevdi belki sever seninki de

İnşallah benimki de erir yaa

Su güzel canım
Yüzme yok mu bugün

Toplarsın vakit kaybetme ama bugğn başla toplamaya yoksa verdiğin kilo geri gelir
Kızın nasıl oldu canım
tezbitsin tezbitsin biraz tembellik ettim sporda Bestttt Bestttt gaza getirdi ben de basliyom bugun 30gunluk programa

Rakibem bol bol tüket sen de, çayın kahvenin yanına sen yerken yanına pudra şekeri al bandıra bandıra ye doyamazsın tadına dön bir daha ye cumaya kadar izin sana tartı sonucunu yazdıktan sonra yeme artık yeni tarif vereceğim rakip durumuna göre:KK53::KK53:
kitkurdu kitkurdu cok tatlisin canim. mesajini okurken guldurdun beni. sen de hep. gul

Bestttt Bestttt canım günaydın spor yapıldı ama sana söylenmeye fırsat bulunamadı dünün spor dökümünü yapayım bugün zilliye başlarım haber alınca
Bu arada süreleri daha uzun yapıyorduk ama senin verdiğin listeye göre gideyim dedim
plank
30/30/30
sağ ve sol plank
8/8
yürüyüş 30 dakika
dün voleybol oynandı 15 dakika
Squat 50 yapıldı (öldüm iç bacaklar vs yandı en zorlandığım bu oldu)
Plates çemberi ile de fırsat bulundukça iç bacak çalışıldı

Spor faaliyeti raporudur:KK200::KK200:
Masallah canim

Ben menümü yazayım akşam vaktim olmaz belki
Sabah: ince bir dilim karpuzun yarısı + bir dilim peynirden baya azdı bunları yedim şişird bile karpuz peyniri özlemiştim

Akşam : bol yeşil salata + 1 kase yoğurt yiyeceğim
plasticwoman plasticwoman cok az degil mi canim bi izgara et veya ceviz filan yeseydin. tabi dayanabiliyorsan bravo

Diyorum plasticwoman plasticwoman acıkırsın ekmeğin arasına makarna koy oh mis gibi ye (benim rakibim de kendisi)
:skandal::-):-)
Yok yok kıyamadım yine acıkırsan yoğurt ye yulafla harbiden çok az menün

Ekmek arası ekmek yiycem akşam seni mi kırıcam :)) geçen hafta kitkurdu kitkurdu yenildik sana yenilmeyelim :) kendine hantal falan diyor da hakkını yiyor farkında değil :)

Dün tavuk çok yedim sanırım ondan dedim az yiyeyim bugün ama sebze falan varsa yemekte ondan da yerim

Çekmecemde kuru üzüm ile çiğ badem vardı bitti unuttum getirmeyi hem kan yapar o yüzden ara öğünlere yemeye çalışıyorum, bi kaç gün yedim bu saatler diye benim mide bağırmaya başladı :)) sunta bisküviler var ya ondan var daha bağırırsa ondan yerim 1-2 tane, kansızlıkta mı etkiliyor bilmiyorum ama baya kötü oluyorum acıkmaya başlayınca zaten baş dönmesi var araba kullanıyorum akşam korkuyorum tansiyonum düşer diye :) o yüzden ara ekledim

Back
X