Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim

68 kg da yıllarca kaldım bir de 83 te filandı

Bizim kv çok hamurişi yapar, Eskişehirli kendisi, onlarda tüm mutfak hamurişi. Değişik börekleri var, evlenmeden önce bilmediğim. Maalesef kötü benim için :KK43:

Evde ekmeği kendim yapıyorum kankacım

Simit :KK14:

Yorgunum yaa

Güldürürken düşündürür kendisi :KK70:

Dimi ya...bi de sanki şişko gibi aramızda :KK48:
Benim hedef kilomdan bile zayıf kendisi:KK51:
Nıye yorgunsun gülüm
Dıkkat et vıtamınsız kalma sen olmasan ben takkam kımseyı yerım
Benım ıcın kendıne ıyı bak
Allah senı sevdıklerınden
Sopanı basımdan eksık etmesın komutanım

Selamlar kızlar maşallah sporlar Harika Azminize hayranım ben de regl olacağım olamadım onun sıkıntısı var üzerimde3-4 gündür hastalıktan spor vs hakgetireydi eve gidince bende inşallah spora başlayacağım yazarım tekrardan :KK54::KK54:
Oğlan nasıl
Sende yoruldun sporu bu yorgunlukla yapıp vücudu halsız bırakma

Selamlar kızlar maşallah sporlar Harika Azminize hayranım ben de regl olacağım olamadım onun sıkıntısı var üzerimde3-4 gündür hastalıktan spor vs hakgetireydi eve gidince bende inşallah spora başlayacağım yazarım tekrardan :KK54::KK54:
@ceren06_35 canım nasıl oldunuz sen çocuk dün pek uğrayamadım gözümden kaçtı

Ama güzel ya yanıyor ya böyle o acıyı hissetmeye bayılıyor tabiki devamm

Evet güzel oluyor yandıkça eridiğini bilmek güzel :)

Benimde aynı Hale'n olacağım :( civan perçemi ve hayit tohumu öneririm söktürüyor ben kaç gündür içmeyi unuttum bugün başladım içmeye

tezbitsin tezbitsin kankişim Metroya gidince ithal çavdar ekmeklerine bak yeminle kütük gibi ıslak ağır kapkara o ne ya
bilmez miyim hamarat kankimin evde ekmek yaptığını
canlan biraz rakip olalım dedin meydan okudun hani hiç kapışamadık cumayı garantiledin diye düşünüp tutuşuyorum biline

Cüzdanımı evde unutmuşum eve çıkıp yemek yemek sonra markete gitmek daha cazip geldi :) kıvırcık salata yedim, bahçemizden fesleğen ve maydanozlu yanında iki minik biber dolma yedim bayadır yememiştim ikisi 1 dolma ancak eder kaloriye baktım bugün yediklerim dolmalar dahil 369 kalori diyor sorun olmaz sanırım :)

Dün sabah kı dr antıbıotıgı vetseydı daha ıyı olurdu
Bugun düne göre ıyıce
En azından yıyor bırseyler
Sanırım yarına toparlar ılacı 5 günlük zaten
N.....ol adlı ilacı mı verdi dünden belli salgın var küçük çabuk etkilenir ilaçsız geçmeyeceği belli neyi bekledi dr

@DeryaOnDiet canım mesajları görmüyorsun muhtemelen sana yazıyorum ama menü spor süper bir kaç hafta sonra yarışalım sen biraz hız kesince ideal kilona yaklaşınca anla işte kanatları kullanmayınca daha da açık söylemeyeyim anladın sen :KK45::KK45::KK45:
Sen benı dışlıyon mu huuuu
Benle 2 yılı askın tanışıklığın var yarışalım demıyon hıc
Spor yapmasamda arada kacırsamda bende yarışacak kadar şişkoyum

Back
X