Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım simit ciğer kavurma da sıkıntılı bir süre kavurmadan ziyade haşlama , ızgara, fırın olan pişirme tarzını dene alışılıyor inan cezanı kesmişin zaten bize de yarına yapılıp yapılmadığını kontrol etmek düşer
iki öğün yaptığım için skıntı görmedim aslında cigerde.zaten hiç sevmem kan olsun die yedim.bide annemdeyim yemekleri ben yapmıyorum.
Yarın ola hayrola:)

Fıstık ezmesini kendin mi yaptın canım
1000 ip biiin ovvvvv süper nasıl olur bu kadar çok uuuvv
Yok canim ama seker yoktu cok elestiri aldi bundan sonra oda yok,1000 ip benim icin 15-20 dk ama tabi nasil geciyorum basina orasi zor,uyumuyoki veletler

Sevgili tıyrıllarım
Yarın sabah çocukları teyzeme bırakacam ınsallah kızım bıraz daha düzeltmiş olur
Ordan havaalanına arkadaşı almaya gıdecem
Gün nasıl seyreder ne zaman gelırım bılemıyorum
Şimdilik ıyı geceler
Sabah uğramazsam kocaman bır günaydın

Yatağıma geçtim uyku modundan önce bi bakayım dedim :) bu arada saçlarımı uzatmaya karar vermiştim omuzlarımın az aşağısında olan saçlarım kalçalarıma gelmek üzere :) çok çabuk uzadı saç uzatmak isteyen varsa söyleyebilirim formülümü :))

Yatağıma geçtim uyku modundan önce bi bakayım dedim :) bu arada saçlarımı uzatmaya karar vermiştim omuzlarımın az aşağısında olan saçlarım kalçalarıma gelmek üzere :) çok çabuk uzadı saç uzatmak isteyen varsa söyleyebilirim formülümü :))
Bana soyleseeneeeee

Gündüz spor hasılatını yazayım

150 squat (dünün yarısı oldu:))
30 sağ, 30 sol lunge squat
180 sn wall sit
30 sağ, 30 sol bacak açma kapama yapıldı Bestttt Bestttt

3 lt geçti su içildi
1 büyük bardak dukan birası içild (sodalı yeşil çay)
1 fincan civan perçemi içildi

Sabah kahvaltı : ince dilim karpuzun yarısı + ince dilim peynirin yarısı

Ara : (15:00) sunta dediğim :) diyet formlardan 2-3 adet

Akşam: fesleğenli, taze naneli fresh bi salata yanında iki küçük biber dolması (1 dolma ancak eder) bir çatalda makarna aldım küçük tekerlek makarnalar var ya adı neyse boncuk gibi ondan 2-3 tane minnak tadına baktım

30 dk eliptik ve jillian abla yapıldı+ ağırlık kol,basen,sırt çalışmaları Bestttt Bestttt
Superr

Kizlar menun sabah mantarli omlet peynir 1ceviz 1d ekmek aldim ama tam bitiremedim.
Ara suzme yogurt muz bal karisimi dondurup yedim
Oglen 5k taze fasulye cacik 1d ekmek
Ara 10 tane cig badem findik
Aksam 1d ekmek tavuk kofte salata yarim bardak ayran
Su 3 lt. Spor tamamladim

Canııım. Süper olmuşsun kırmızı kırmızı oooh sefan olsun. Kıskandım vallahaaa

Oyy maşallah maşallah hepsine kuzucukların

Aay inşallah hayırlı haberlerini alalım yaaa baktır hemen

Aynen ben yapamam. Bir kere görümce işi yaş. Elti çok. Öf öf. Tam kitkurdu kitkurdu Nalanlık ama. Sever o eltilerini. Artık bayramda dolaşırdı 7 eltisini vallaha göremezdik buralarda :KK70:

Cumartesi baktıracağım canım haber veririm tabikide canım benim :KK19:

Günaydın kızlar bol yağ yakmalı gün olsun
Ben güne 1.kür ile başladım bakalım 10 gün içeceğim
Sonrasında opsie ekmeğinden beyaz peynirli tost yanına salatalık ve 4 yeşil zeytin yedim şimdi işe

Back
X