- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
Çocuğu yatırdıktan sonra yap toplam 5 dakika değil planklarSpor yapmadım bugün pestil gibiyim bir tek yürüyüş yaptım sabah banka açılana kadar o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu yatırdıktan sonra yap toplam 5 dakika değil planklarSpor yapmadım bugün pestil gibiyim bir tek yürüyüş yaptım sabah banka açılana kadar o kadar
Canim dilim derken parcalanmadan onceki haline diyorum ben ,seninkine 10 parca derim ben canimcanim sizin yazdiginiz o bir dilim meyveler kucuk dilim mi yoksa su uzun dilimlerden mi? anlamaya calisiyorum da cok mu meyve yiyorum ki
Ac gezdim ama yazinca pek kotu geldi,2 gun farkli balim sozEda annem sen bu menüyü begendınmı balım
Miktarlar az ama ıkı dl ekmek fıstık ıcı çok
Muz leblebı ıkı avuç bıde
Leblebi yok bidaha sozDegistir Kendini kaptanın söylediklerini aynen düşünüyorum Karatay hoca nohut türevlerinde nişasta oranına dikkat çeker tabi koştururken yemek yapmaya fırsat bulamamış olabilirsin
iki öğün yaptığım için skıntı görmedim aslında cigerde.zaten hiç sevmem kan olsun die yedim.bide annemdeyim yemekleri ben yapmıyorum.Canım simit ciğer kavurma da sıkıntılı bir süre kavurmadan ziyade haşlama , ızgara, fırın olan pişirme tarzını dene alışılıyor inan cezanı kesmişin zaten bize de yarına yapılıp yapılmadığını kontrol etmek düşer
Yok canim ama seker yoktu cok elestiri aldi bundan sonra oda yok,1000 ip benim icin 15-20 dk ama tabi nasil geciyorum basina orasi zor,uyumuyoki veletlerFıstık ezmesini kendin mi yaptın canım
1000 ip biiin ovvvvv süper nasıl olur bu kadar çok uuuvv
Bana soyleseeneeeeeYatağıma geçtim uyku modundan önce bi bakayım dedim :) bu arada saçlarımı uzatmaya karar vermiştim omuzlarımın az aşağısında olan saçlarım kalçalarıma gelmek üzere :) çok çabuk uzadı saç uzatmak isteyen varsa söyleyebilirim formülümü :))
SuperrGündüz spor hasılatını yazayım
150 squat (dünün yarısı oldu:))
30 sağ, 30 sol lunge squat
180 sn wall sit
30 sağ, 30 sol bacak açma kapama yapıldıBestttt
3 lt geçti su içildi
1 büyük bardak dukan birası içild (sodalı yeşil çay)
1 fincan civan perçemi içildi
Sabah kahvaltı : ince dilim karpuzun yarısı + ince dilim peynirin yarısı
Ara : (15:00) sunta dediğim :) diyet formlardan 2-3 adet
Akşam: fesleğenli, taze naneli fresh bi salata yanında iki küçük biber dolması (1 dolma ancak eder) bir çatalda makarna aldım küçük tekerlek makarnalar var ya adı neyse boncuk gibi ondan 2-3 tane minnak tadına baktım
30 dk eliptik ve jillian abla yapıldı+ ağırlık kol,basen,sırt çalışmalarıBestttt
Bikac gun icinde alisacaksin. Yana yana erir yaglaaar. Agritmayan spor iyi degildirrBestttt perişanım sabaha nasıl kalkarım bilmiyorum
plank
30/30/30
sağ sol plank 8/8
squat 55
zilli ana
yürüyüş 20+30
wall sit 60 sn
yeterli midir hocam
Canııım. Süper olmuşsun kırmızı kırmızı oooh sefan olsun. Kıskandım vallahaaa
Oyy maşallah maşallah hepsine kuzucukların
Aay inşallah hayırlı haberlerini alalım yaaa baktır hemen
Aynen ben yapamam. Bir kere görümce işi yaş. Elti çok. Öf öf. Tamkitkurdu Nalanlık ama. Sever o eltilerini. Artık bayramda dolaşırdı 7 eltisini vallaha göremezdik buralarda
![]()
Kizlar bugunPembe_patikli
kitkurdu @DeryaOnDiet
plasticwoman yapti jillian dimi eksik varsa yazar misiniz? Agrilar ne durumdaa
.Bana soyleseeneeeee
Superr
GünaydınGünaaydııın kızlar