Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen. Teorikte herkes her şeyi biliyor, buraya gelen hepimiz diyet sağlıklı beslenme vs kitabını yazacaz nerdeyse yaa. Ama pratiğe geçirmekte sıkıntı mevcut tabi. Yoksa yüz kilo olur muyduk yaaa

Hepsine katılıyorum imzalıyorum baaaşkaaan
Benim rakibim Nalaaaaaan @kitkurdu ezeliiii rakiiiiibeeeeeem

Liste hazırlamak da kolay merak etme hep birlikte hallederiz. Disiplin olunca iyi oluyor kilolar gidiyor. Kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah...bu da takımımızın marşı olsun :KK70:

O ne ya hergün maydonozlu omlet hergün maydanozlu omlet
Orda nerden buldun arpacık soğanı turşusunu kız Yeliz, turşu yasak bebişim çok tuzluuuu cııısss

Ohh lafıma geldin meyveleri yedin mi

:KK70:

Ay koşmadım bacaklarım ağrıyor ya dünün yorgunluğunu atamadım sabah 6 da kalkınca bir de...çorbadan da sıkıldım be ya güzel tadı aslında ama markete gittim her şeyi canım çekti resöen cumaya şunu da yiyim bunu da yiyim diye liste yaptım akşam :KK43:
aynen tezbitsin tezbitsin teorimiz saglikli yasamda super ama uygulama pirt. ins beraber degistirecegiz sizin desteginizle

bugunku menum
sabah: 2 dilim karpuz, 1 dilim kasar peyniri, domates, salatalik ve 1 fincan sutlu kahve
oglen: yarim kase yogurt, 8 badem, 8 findik, 1 yk yulaf, 1 dilim karpuz, 1 fincan sutlu kahve
aksam: 2 yk tuzsuz peynir, 2dilim karpuz, 4 domates, 2salatalik

su: 3 litre
spor: jillian level 1
65 sn wallsit
55 squat
45 dakika yavas kosu

Back
X