- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
tebriklerSağol canım hep nefsimle mücadele ediyorum işte
Yoksa bende neler istiyorumda daha zamanı var
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerSağol canım hep nefsimle mücadele ediyorum işte
Yoksa bende neler istiyorumda daha zamanı var
![]()
ben yaptim canim.Kimler yapti spor kizlaar
Derya tartılıyor musun?fark var mı?Bestttt menun hem leziz hem az
Süperben yaptim canim.
jillian level 1
65 sn wall sit
55 squat
45 dakika yavas kosu
aynenAynen. Teorikte herkes her şeyi biliyor, buraya gelen hepimiz diyet sağlıklı beslenme vs kitabını yazacaz nerdeyse yaa. Ama pratiğe geçirmekte sıkıntı mevcut tabi. Yoksa yüz kilo olur muyduk yaaa
Hepsine katılıyorum imzalıyorum baaaşkaaan
Benim rakibim Nalaaaaaan @kitkurdu ezeliiii rakiiiiibeeeeeem
Liste hazırlamak da kolay merak etme hep birlikte hallederiz. Disiplin olunca iyi oluyor kilolar gidiyor. Kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah...bu da takımımızın marşı olsun
O ne ya hergün maydonozlu omlet hergün maydanozlu omlet
Orda nerden buldun arpacık soğanı turşusunu kız Yeliz, turşu yasak bebişim çok tuzluuuu cııısss
Ohh lafıma geldin meyveleri yedin mi
Ay koşmadım bacaklarım ağrıyor ya dünün yorgunluğunu atamadım sabah 6 da kalkınca bir de...çorbadan da sıkıldım be ya güzel tadı aslında ama markete gittim her şeyi canım çekti resöen cumaya şunu da yiyim bunu da yiyim diye liste yaptım akşam![]()
sagol canim
tartilmadim canim cuma sabahi ins eksim olurDerya tartılıyor musun?fark var mı?
Çok tsk ederim kavun gerçekten azdı yani meyve çok aramam ama ara öğünlerde ne yiyecegimi sasiriyorumsporun da menun de gayet iyi canim. kavununa birsey demeye yuzum yok ben de kendime meyvede kisitlama getiremiyorum
O bendede vardı diyet listelerini inceledimÇok tsk ederim kavun gerçekten azdı yani meyve çok aramam ama ara öğünlerde ne yiyecegimi sasiriyorum
Bizim orda köftelik bulgur dugcuk derler pilavlık var onun daha ufagida var bizzat yaptığımız için biliyorumÇok ırı pilavlık
Orta ırı
Vs gıbı düşün
Nalan daha ıyı bılırde gerçi
Aynen yaa gerçi meyveyi abartmadikca problem yok kalorisini bilip ona göre yemeliO bendede vardı diyet listelerini inceledim
Yeşil çay badem
Leblebi
Peynir 1 Galeta
Kahve az bitter
Öyle yazdım bir kenara
haklisin canim. ben de su meyveyi bir az yemeyi ogrensem tam olacak da herseye dayaniyirum ama meyveye Cook zorAynen yaa gerçi meyveyi abartmadikca problem yok kalorisini bilip ona göre yemeli
iyi geceler canimBen kaçıyorum kızlar haydi iyi geceler
Yarın perşembe hafif beslenelim
Haydi hoşçakalınnn
Bugun az oldu yaa gec kalkinca canimBestttt menun hem leziz hem az
Vallahi benim canım bişi istedim dayaniyorum suya sonrada iştahını kapatıyorhaklisin canim. ben de su meyveyi bir az yemeyi ogrensem tam olacak da herseye dayaniyirum ama meyveye Cook zor