- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
eh meydanda okumazsak nasıl gidecek bu kilolar hedefi büyük tutmak lazım dimi amaYok yok yemezler
Azılı rakıbımsın artık
Nalan'ın gazıyla kaptana meydan haaaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh meydanda okumazsak nasıl gidecek bu kilolar hedefi büyük tutmak lazım dimi amaYok yok yemezler
Azılı rakıbımsın artık
Nalan'ın gazıyla kaptana meydan haaaa :)
Koçluk yapıyonnnn hııııBak bak taktiklere @guldanee hadi kuzum sen iyi verirsin yaptığını yapmaya devam et sporun menün zaten gayet güzeldi sonuç süper olacak
Ay çok tsk ederim hadi bakalım çıktım bı kere bu yola yapacağım insBak bak taktiklere @guldanee hadi kuzum sen iyi verirsin yaptığını yapmaya devam et sporun menün zaten gayet güzeldi sonuç süper olacak
Ikı hafta yarısıyoz okeh meydanda okumazsak nasıl gidecek bu kilolar hedefi büyük tutmak lazım dimi ama
Estağfurullah yahu ama yarısacaz bakalım ne zaman basliyoruz t olarakAbbauuu ne cevval miş bu bak bak
Bu hafta benımsın bebek
Yagların benım kemıgın Nalan'ın
Tamamdir o zaman anlaştıklarınıIkı hafta yarısıyoz ok
Bu hafta yenen haftaya rövanjı alsın diye
Ben bu gün 84.8 çıktım bu kiloya göre mi devam edeyim yarismaya
Yarın cuma tartısı var hepimiz bildirim yapacağız nasılsa ordan not alırızBen bu gün 84.8 çıktım bu kiloya göre mi devam edeyim yarismaya
Tamdır o zaman yarış başlasın çok uctum ins yere cakilmamYarın cuma tartısı var hepimiz bildirim yapacağız nasılsa ordan not alırız
Güldane kaptan duymasın favorim sensin ben seni tutuyorum güvenim tam gitsin yansın yağlar zurnaya zilliye devamTamdır o zaman yarış başlasın çok uct ins yere cakilmam
Hadi bakalım aynen devam tşk ederim bu aradaGüldane kaptan duymasın favorim sensin ben seni tutuyorum güvenim tam gitsin yansın yağlar zurnaya zilliye devam
Yarın başlarBen bu gün 84.8 çıktım bu kiloya göre mi devam edeyim yarismaya
Bakalım gorecegižz kim aglasacakmisYarın başlar
Öbür cuma yüzdeler kapışır
Sende Nalan'la aglaşırsın gariiii
Mukemmelsin![]()
Günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun yarın tartı öncesi son çabalarımız ha gayret
Günaydın kızlar![]()
Kizlar olcu aldim bu sabah tam 1 ay sonra yine alicam bakalim
Bel:83
Gobek cevresi:104
Kalca:107
Sag-sol bacak:66-65
Sag-solkol:36
Gunaydin kizlar yarin bildurim yapabilecegim insallah :))
Gunaydinlarrr
Günaydınnn tızlarrr![]()
Yaa ne gizli evrakmış bir türlü göremediktezbitsin ölçüler kara kaplı defterde mavi kaplı deftere geçsin ikisini de sana bildireceğim kanki dedik mezura zor kavuşuyor diye
![]()
![]()
Kız benim göbek geçen hafta 110 cm idiAyy canim gobek cevresini gordunmu rezalet,kalcayla gobek bir nerdeyse rezilligin boylesi
Vaaay buVayyyyy döne duy döneeee
Evet ben de güldanenin tarafındayım bence de güldane kazanacaaaaak @guldanee hadi bakalımKaptanım seviliyorsun ama @guldanee sanki benim favorim gibi bak ona göre yada bekleyelim iki gün gidişata göre herkes favorisini belirlesin
Kız ben de Yeliz nerde diyorum yaaaGünaydınnn tızlarrr![]()