Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok zor işte o..cidden uğraşıyorum terapiye gidiyorum ayda en az 2 3 ..yine de son 3 4 aydır olduğum yerdeyim..şimdi bir de nişan işi çıktı stresten öleceğim.
Ooo nişan stresinden de artmıştır. Ben nişan nikah öncesi kilo almıştım yaa vallaha
İnşallah iyi olur canım ben kendi kendime dur dedim birkaç aydır iyiyim

Yaa ne gizli evrakmış bir türlü göremedik

Kız benim göbek geçen hafta 110 cm idi

Vaaay bu kitkurdu kitkurdu gaza getirdi haaa.ama kendi benimle yarışmıyor hani hep kaçıyor

Evet ben de güldanenin tarafındayım bence de güldane kazanacaaaaak @guldanee hadi bakalım

Kız ben de Yeliz nerde diyorum yaaa
Günaydın
Dün kafeinsiz kahve aldım tadı güzel baksana orda da vardır
Hınzır tıytılll
Bırde tezahürat yapıyor

Eda ben mezura kavuşturamadım nerdeyse üstelik sen manken ölçülerine benden yakınsın ben oraya gelsen kimse beni tutamaz kalk koş artık skora bence
Valla halimi bi gorsen ev haylim havasi cocuklar dibimde ,ev, yemek, toplanma, cocuklari disari cikar bu arada ,amaaaa asla pes etmek yok allahin izniyle bu durum gecici ,sizin gazinizla son hiz devam manken olana kadar :KK6:

Valla halimi bi gorsen ev haylim havasi cocuklar dibimde ,ev, yemek, toplanma, cocuklari disari cikar bu arada ,amaaaa asla pes etmek yok allahin izniyle bu durum gecici ,sizin gazinizla son hiz devam manken olana kadar :KK6:
Taşınma zamanı teyzem 10 kilo verdim demişti

Buda bıter sen havanda ol yeter gülüm
Kımse yokmu yardıma çağırsan

Kızlar eşler bıttımı
Yazında bakalım
Hergün bırı adete before yayınlasın hangı gönüllü ıster bu işi
Bır dıyet başarı öyküsü kım yayınlar her gün
Kım yararlı bılgı yazar bıze
Istegınızle talıp olun yoksa kura cekerım

Kızlar herkesi su içiyor olduğu için tebrik ediyorum
Takımda en çok suyu su olarak içenler şu şekilde (bitki çayları hariç yani):
eliya eliya kitkurdu kitkurdu plasticwoman plasticwoman @guldanee :sampiyon:

Su konusunda en vasat arkadaşları buradan ifşa ediyorum, bu sıcakta az su içerek böbreklerine zarar verip bizlere de ayıp ediyorlar:
tezbitsin tezbitsin ve zukkum zukkum sizi kınıyorum:duduk:

Hadi takımımızın su şarkısını içimizden tekrarlayalım ve bu mesajı okuyan 1 bardak suyu yuvarlasın mideyeeee:KK54:
Su su su
Haydi içeeeliiiim:ıslık:
Su su su
İçeliiim güzelleşeliiiim:rolleyes:

Kızlar eşler bıttımı
Yazında bakalım
Hergün bırı adete before yayınlasın hangı gönüllü ıster bu işi
Bır dıyet başarı öyküsü kım yayınlar her gün
Kım yararlı bılgı yazar bıze
Istegınızle talıp olun yoksa kura cekerım
Yararlı bilgi benden gelsin

Back