Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sen ver yeterki sonra daha da düşersinBenim ilk hedefin 99.9 bı görmek inşallah
Kızlar kurallar nedir nasıl paylaşım yapışıcak ben pek bilmiyorum bana b el atsanız
Geçen haftakı kılon- bu haftakı kılonBir türlü hesaplayamadm(
Dün bide öyle deneyim bakalım olacak mi(Geçen haftanın kilosu - şimdi ki kilon) * 100/geçen haftanın kilosu
Ben böyle hesaplıyorum doğru olmalı :)
Günaydın canımGünaydın
Hayırlı cumalar kızlar
Insallah umutla savasacaz kazanan sen olacaksınBenim ilk hedefin 99.9 bı görmek inşallah
1,972 çıkıyor umarım doğrudur oldum olası matematikle aram yokturGeçen haftakı kılon- bu haftakı kılon
Çıkan sonucu*100
Çıkan sonucu geçen haftakı kılona böl
Su lıste bıtsın fıstıgım konuşuruzKızlar kurallar nedir nasıl paylaşım yapışıcak ben pek bilmiyorum bana b el atsanız
Aynen öyle1,972 çıkıyor umarım doğrudur oldum olası matematikle aram yoktur
Tatlım benımAman temmuz sonu muydu hedef :))) benımkı bıraz ıtopık oşmus125 yazalım ozaman
Dün bide öyle deneyim bakalım olacak mi
1,972 çıkıyor umarım doğrudur oldum olası matematikle aram yoktur
Zamanla bu işin Prof u bıle olursun1,972 çıkıyor umarım doğrudur oldum olası matematikle aram yoktur
Hemen yazayım ozamanSu lıste bıtsın fıstıgım konuşuruz
Bugun tartılıp bıldır olurmu
İkisi de lazım önce genel hedef onu yazıyoruz profile ..Aman temmuz sonu muydu hedef :))) benımkı bıraz ıtopık oşmus125 yazalım ozaman
Hemen yazayım ozaman
Gecen hafta 134.1
Bu hafta. 130.4
Süper 1 kilo gitmiş bileHemen yazayım ozaman
Gecen hafta 134.1
Bu hafta. 130.4
İkisi de lazım önce genel hedef onu yazıyoruz profile ..
Kendi aramızda ay ay hedef koyuyoruz birde![]()
Tamam elimi yüzümü yıkayayım burda saat 7 bende heyecan yaptım vallaKız yazsana kilonu :)