- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
En sevımlı halımle sırıtıyom hayal etÖyle miii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevımlı halımle sırıtıyom hayal etÖyle miii
Ne Bodrum'a yakın orası degılmıVar mıydı ege taraflarında oturanınız @Bestttt sen nerede oturuyordun canım
Herkese tüm tanıdıklara geçmiş olsun Kosta deptem olmuş
Bodrumda hastane dolmuş zatenNe Bodrum'a yakın orası degılmı
Bır bakıyım yaBodrumda hastane dolmuş zaten
Ölü varmıBodrumda hastane dolmuş zaten
Kızlara gitcen mi bugün almayaBugun cuma kılar çocuklar uyanmadan bır mescıte gıdıp gelıyım görüşürüz
Onun nicki derin kaptanimGüldane tatlım derının nıccı ne öbür grupta
Varmış 2 ölü 100 yaralı okudum artar mı bilmemÖlü varmı
Büyük caplımı deprem
Okulları 3 te bıtıyor ama benım spor salonunda randevum var geç gıderımKızlara gitcen mi bugün almaya
Allahım artmasın acı dolmasın yüreklereVarmış 2 ölü 100 yaralı okudum artar mı bilmem
Hep birlikte verelim ama ben daha çok verdiğim 100gr bile olsaEn sevımlı halımle sırıtıyom hayal et
Hepimiz verecez birbirimize destek olucazHep birlikte verelim ama ben daha çok verdiğim 100gr bile olsa
Tabiki öyle maksat motive olalım hepimiz verelim eritelim insallahh bakmayın ben öyle dedigimeHepimiz verecez birbirimize destek olucaz
Rakiplik filan şirinlik olsun komiklik olsun diye başka amacımız yok kardeşiz
![]()
CanımsınTabiki öyle maksat motive olalım hepimiz verelim eritelim insallahh bakmayın ben öyle dedigime
❤❤Canımsın
13-6OGULCUKLARIM Hayriye oğlanların yaşı kaç okula gidiyorlar mı maşallah Allah bağışlasın
4.7 kılo varTemmuz Sonu Hedeflerimiz
berilceee 85
@anderes 63
tezbitsin 70
kitkurdu 90
eliya 83
zukkum 86
Firslayd
plasticwoman
B burcugncy 62.5
@DeryaOnDiet 73
Degistir Kendini 75