Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tek işinizin burası olmadığını, tablo hazırlamak olmadığını, yoğunluktan atlanabileceğini en iyi bilenlerdenim ve buna Aslı tepki göstermem fakat daha önce yazdığımı belirtmek gereği hissettim önemsemedim yazmadım gibi görünmesini istemediğimden dolayı hepsi bu...
Olmazsa biz ekleyelim gözden kaçıyor bazen alıntı yapıp baştaki ve sondaki Quete yazılarını silince oluyor ..olmazsa her ay listeden biri yapar değişimli yaparız zaten yakında listede kemik kadro olacak inşallah :halay:az kaldı

Olmazsa biz ekleyelim gözden kaçıyor bazen alıntı yapıp baştaki ve sondaki Quete yazılarını silince oluyor ..olmazsa her ay listeden biri yapar değişimli yaparız zaten yakında listede kemik kadro olacak inşallah :halay:az kaldı

Ben o tablo işlerinin nasıl ilerlediğini bilmediğim için böyle bi şey yapmadım, belli kişiler yapıyor sadece diye gözlemlediğimden dolayı.

Bacak kaslarını yakan çok güzel bi hareket yapıyorum squatın yanında :)) bu hafta sonu da spor yapıcam hafta içi gibi extra temizliğede dalarsam tamamdır :))

:olamaz::KK48: Valla yüreğime iniyordu kuzum iyi ki uyardın saol valla :KK15::KK15::KK15::KK15: o zaman ikimize gelsin hatasız kul olmazzz şarkısı:ıslık::ıslık:
@ceren06_35 Ceren hatamla sev beni şarkısını değiştirip seni seviyoruz miniğimizin annesi diyorum haberi senle paylaştık o sürede yazıştık annesi biz hakkaten onun teyzeleri olarak en iyi dilekelerimizi gönderiyoruz

Mrb arkadaşlar

Geçen hafta:62
Bu hafta:61.1

Bisey sormak istiyorum.deneme suresindeki bizim kilo degisimimiz haftaya mi degerlendirilecek?
Çok güzel tebrikler :KK9:canım ..evet kurallara göre başarı gösterenler 3.cuma listede oluyorlar
Ben diğerleri yazdıkça senin kilonu da onlarla takımiçi listesine eklerim çok liste olmasın
Tekrar tebrikler :KK73:ponponlar senin için sallanıyorr

Çok güzel tebrikler :KK9:canım ..evet kurallara göre başarı gösterenler 3.cuma listede oluyorlar
Ben diğerleri yazdıkça senin kilonu da onlarla takımiçi listesine eklerim çok liste olmasın
Tekrar tebrikler :KK73:ponponlar senin için sallanıyorr

Ponponlar çok güzelmiş :) ne severdim ortaokulda onları kendime yapardım hep :)) o zaman bana da salla :))

@ceren06_35 Ceren hatamla sev beni şarkısını değiştirip seni seviyoruz miniğimizin annesi diyorum haberi senle paylaştık o sürede yazıştık annesi biz hakkaten onun teyzeleri olarak en iyi dilekelerimizi gönderiyoruz

Canımsınız çok duygulandım yaaa sizi çok sewiyorum iyi ki sizlerle tanışmışım iyi ki 13. Takım benim takımım olmuşşşşş :KK19::KK19::KK19::KK19:

Canımsınız çok duygulandım yaaa sizi çok sewiyorum iyi ki sizlerle tanışmışım iyi ki 13. Takım benim takımım olmuşşşşş :KK19::KK19::KK19::KK19:
Ben sana yavaş kılo ver ayrılmayalım demiştim
Sen sağ gosterıp sol vurdun bak
Şaka kız dekı hormonlar coşkun sende hep gel burdayız

Açıklama:
Ben de tek işim burası olmadığı için unutuyorum. Arada geçmişe dönüp tek tek üyeleri bulup tüm mesajlarından hedefi yazdıkları mesajı bulmaya çalışıp ekliyorum. 1 kişinin tüm mesajlarına bakmam 15 dakikamı alıyor. Üyelerimiz de artıyor hergün maşallah Allaha şükür.
Birkaç kere kendiniz ekleyebilirsiniz demiştim, kendi ekleyenler de oldu.
31 temmuz ayın son günü.
Herkes kendını yazar kuzum

Back
X