Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek sen benımlesın
Bıde beste ağlayacağım ya
canım senin o 5 kiloyu vermen çok kolay aslında.şuan en hızlı kilo verme dönemindesindir. 2-3 hafta da gider 5 kilo.5,5 kilo hemen git 90 ları görmek istiyorum Allah inşallah amin :) kurban bayramına kadar hedefim 95 bakalım
O günlere çok var şimdiden stres yapmıyım diyordum strese girdim şu anDegılde gözümün bebegı olsa ne olur gıdecek işte
canım senin o 5 kiloyu vermen çok kolay aslında.şuan en hızlı kilo verme dönemindesindir. 2-3 hafta da gider 5 kilo.
Kilon azaldıkça yavaşlarsın.Sanırım sporda yapiyosun.aniden gorebilirsin 95 altini hazır ol:)
59.9 la listeye donuyorum kizlarrr. Ben geldim![]()
Pembe_patikli yeliz listeyi bulamadim yaa beni 57 olarak ekler misin temmuz sonu hedefe
Tamam canım zaten bakıyordum sen yine kontrol esersin en son59.9 la listeye donuyorum kizlarrr. Ben geldim![]()
Pembe_patikli yeliz listeyi bulamadim yaa beni 57 olarak ekler misin temmuz sonu hedefe
selam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio
Tamam canım zaten bakıyordum sen yine kontrol esersin en son
Kolay gelsin stres yapma olur hepsi streste kg yapıyor :)
Yok yok bu konuya gırmeyelımO günlere çok var şimdiden stres yapmıyım diyordum strese girdim şu an
Yaa düzgün bir adam olsun mutlu etsin kızımı da
Senin için de geçerli ne yapacaksın
Bazı kv ler damatlarını oğulları gibi severler ama bak 1 oğul kazancın var 1 yolladın 2 oldular Berilim
Bızı ıhmal edıyon güzellik bakselam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio
canim belki duraklama donemindir uzme sakin tatli caniniGunaydin kizlar
Bende durumlar iyi degil ama moralim yuksek,cuma gunu 77.8 dim ,bu sabah 77.5 yani -300 ,pazartesinden bile fazlayim ,fazla olcak bisey olmadi icim rahat dusecek nasil olsa.
Insallah listede olan olmayan herkes guzel kilolar verir bugun
tebrikler canim masallahBildirim :
Geçen hafta: 71.8 kg
Bugün: 70.2
Fark: - 1.6 kg
Oran: % 2.228
![]()
HosbuldummmnHoşgeldin![]()
HahahahaYalnızBestttt smile bile spor yapıyor fark ettin mi :)
Çok teşekkür ederim gönül ister ki 5 er 10 ar gitsintebrikler canim masallah