Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5,5 kilo hemen git 90 ları görmek istiyorum Allah inşallah amin :) kurban bayramına kadar hedefim 95 bakalım
canım senin o 5 kiloyu vermen çok kolay aslında.şuan en hızlı kilo verme dönemindesindir. 2-3 hafta da gider 5 kilo.
Kilon azaldıkça yavaşlarsın.Sanırım sporda yapiyosun.aniden gorebilirsin 95 altini hazır ol:)

Degılde gözümün bebegı olsa ne olur gıdecek işte
O günlere çok var şimdiden stres yapmıyım diyordum strese girdim şu an
Yaa düzgün bir adam olsun mutlu etsin kızımı da
Senin için de geçerli ne yapacaksın
Bazı kv ler damatlarını oğulları gibi severler ama bak 1 oğul kazancın var 1 yolladın 2 oldular Berilim

canım senin o 5 kiloyu vermen çok kolay aslında.şuan en hızlı kilo verme dönemindesindir. 2-3 hafta da gider 5 kilo.
Kilon azaldıkça yavaşlarsın.Sanırım sporda yapiyosun.aniden gorebilirsin 95 altini hazır ol:)

Teşekkürler canım, regl olma olayı geriletti beni başlamadı da böyle 1 ay süründürüyor sonra oluyorum muhtemelen regl olursam baya vermiş olurum diye Umut ediyorum :) hemen olayım diye dayandım civan perçemine bakalım hevesle bekliyorum :)

selam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio

selam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio

Kolay gelsin stres yapma olur hepsi streste kg yapıyor :)

O günlere çok var şimdiden stres yapmıyım diyordum strese girdim şu an
Yaa düzgün bir adam olsun mutlu etsin kızımı da
Senin için de geçerli ne yapacaksın
Bazı kv ler damatlarını oğulları gibi severler ama bak 1 oğul kazancın var 1 yolladın 2 oldular Berilim
Yok yok bu konuya gırmeyelım
Bugun kızlar gelecek ben etkılenıp trıpcanlık yapmayım

Bızı ıhmal edıyon güzellik bak

Gunaydin kizlar
Bende durumlar iyi degil ama moralim yuksek,cuma gunu 77.8 dim ,bu sabah 77.5 yani -300 ,pazartesinden bile fazlayim ,fazla olcak bisey olmadi icim rahat dusecek nasil olsa.
Insallah listede olan olmayan herkes guzel kilolar verir bugun
canim belki duraklama donemindir uzme sakin tatli canini

Back
X