Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar benden kotu haber kaldigim yere yakin 3 eczane var 3unde de baskul yok. kusura bakmayin bugun kilo bildirimi yapamayacagim. ve disarda cok yagmur vardi uzaklara gidemedim. yarin sabah yine baskul arayisi icine girecegim. berilceee berilceee elimden geleni yaptim canim bu sabah olmadi.

arkadaslar benden kotu haber kaldigim yere yakin 3 eczane var 3unde de baskul yok. kusura bakmayin bugun kilo bildirimi yapamayacagim. ve disarda cok yagmur vardi uzaklara gidemedim. yarin sabah yine baskul arayisi icine girecegim. berilceee berilceee elimden geleni yaptim canim bu sabah olmadi.
Türkiye de olsa her köşe başında bir teyze amca filan baskülcü olur. Burdaki parkın girişinde bile yaşlı bir teyze önünde baskülle bekliyor hergün. Gelen geçenle muhabbet ediyor. Geçen bayramda bayramını kutladım, araba çarpmış onu anlattı, konuşkan bir teyze.
Olsun canım ya haftaya kadar bakınırsın bir tartı halledersin kafanı takma

Günaydın , ben diyete salı günü başladım daha 3 gün olduğu için bugün tartı yazmam anlamlı olmayacak , ilk kilo kaybımı haftaya cuma yazacağım ,takıma Çarşamba katıldım, bugün tekrardan salı değerlerimi yazıyorum

Yaş 32
2 ay önce Doğum yaptım, sütüm hep azdı baştan beri meme reddi yaşıyoruz, çok az emme ve mama ile besleniyor
Eskiden insülin direnci ve Pcos var
Başlangıç kilo: 112
1. Hedef : 2 ayda 10 kilo vermek
Asıl hedef: 65 kg olmak
Protein ağırlıklı diyete başladım
İlk kg kaybını haftaya cuma yazacağım

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Hayriş (tabirime alınmazsın umarım çok sevdiğim bir tanıdığım var ona da öyle hitap ediyorum senden de pozitif enerjiler alıyorum direk samimiyete atladım :KK200: ) özellikle ilk seni tebrik etmek istedim senin adına çok çok sevindim böyle giderse ikili rakamlara oyalanmadan ulaşırsın süper vermişsin bak şanslısın meto emeğinin karşılığını veriyor küstürmeden ne yapıyorsan ona devam :KK9:
Cok memnun olurum hayrıs dersen :))) tesekkur ederim umarım hemen ulasırım

ya yeme isteğim hiç yok aramıyorum yemek ama aşırı bi ödemim var çıldırcam zaten tatil dönüşü diyetisyene gidicem artık sıkı birine kurtulcam bu kilolardan

CANım benim de aynı birde regl daha da beter ellerim ayaklarım pofuduk oldu resmen :) suyu arttırdım ve bitki çayı içtim hep en büyük geçiren ise spor, bitki çayı civan perçemi, adaçayı içiyorum maydanoz da ödem atar

Hahahaha:KK53: bizim yanimizda kala kala oyle oldu o da:KK70:

Smilelar artık topaç görünümünde olmayacak anlaşıldı :))) sadece bizi inceltme çalışmaları yapmıyorsun :)

Türkiye de olsa her köşe başında bir teyze amca filan baskülcü olur. Burdaki parkın girişinde bile yaşlı bir teyze önünde baskülle bekliyor hergün. Gelen geçenle muhabbet ediyor. Geçen bayramda bayramını kutladım, araba çarpmış onu anlattı, konuşkan bir teyze.
Olsun canım ya haftaya kadar bakınırsın bir tartı halledersin kafanı takma
bilseydim baskulumu getirirdim inan yanimda

Günaydın , ben diyete salı günü başladım daha 3 gün olduğu için bugün tartı yazmam anlamlı olmayacak , ilk kilo kaybımı haftaya cuma yazacağım ,takıma Çarşamba katıldım, bugün tekrardan salı değerlerimi yazıyorum

Yaş 32
2 ay önce Doğum yaptım, sütüm hep azdı baştan beri meme reddi yaşıyoruz, çok az emme ve mama ile besleniyor
Eskiden insülin direnci ve Pcos var
Başlangıç kilo: 112
1. Hedef : 2 ayda 10 kilo vermek
Asıl hedef: 65 kg olmak
Protein ağırlıklı diyete başladım
İlk kg kaybını haftaya cuma yazacağım
Tamam canım haklısın ben not aldım haftaya başlarız inşallah

Evet aday listedesin bir çözüm bulunur sıkıntı tapma canım tatilin tadını çıkar:KK66:

+100 kızlar geç uyuduğumda herhalde kusura bakmayın kilo veremedim bu hafta haftaya telafi edilecek merak etmeyin geçmişi oluyorum o yüzden yazmıyorum bitirip gelcem aranıza

Eklentiler

• 20170721_073245-1.webp
    20170721_073245-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 21
Back
X