Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canııım nerdesiiin gözüm yollarda kaldı ne ettin çocuk nasıl
İnternet paketin yenilendi mi
Hilaaaal kızdım sana Hilaaal
İp ne oldu kız
Bugün daha iyi canım 8 kişilik misafir var koşturuyorum yemekle geçmişi de birbirine kattım bitiremedim Aten en iyisi devam ediyim kaldığım yerden dedim nasılsın canım sen iyimisin evde WiFi var da annemde yoktu ondan yazamadım bide kızım o haldeyken inan hiç bişey dusenemedim

Nereden bileceksin Deryacım ya ne olacak aday listesindesiniz ya zaten kafana takma
yarin sabah hava iyi olursa uzak eczane veya spor salonlarina gidip baskul ariycam bende cok merak ediyorum canim hic degilse ins 1kg gitmistir. 2 gundur kendimi kotu hissediyorum kas agrisi da var az da olsa ama durmak yok agri kesicimi aldim agrim azalinca spora devam

Bugün daha iyi canım 8 kişilik misafir var koşturuyorum yemekle geçmişi de birbirine kattım bitiremedim Aten en iyisi devam ediyim kaldığım yerden dedim nasılsın canım sen iyimisin evde WiFi var da annemde yoktu ondan yazamadım bide kızım o haldeyken inan hiç bişey dusenemedim
maasallah zukkum zukkum kolay gelsin canim

13. TAKİM 527.ETAP
berilceee (89,9/89,7/0,2/%0,22)
eliya (77,7/77/0,7/%0,90)
kitkurdu (92,6/91,6/1/%1,08)
tezbitsin (71,8/70,2/1,6/%2,23)
anderes (64/63,3/0,7/%1,09)
zukkum (88,3/88,4/-0,1/%-0.11)
ruangel (75,2/)kendı istegıyle ayrıldı
Ceren06_(35 65/64,7/0,3/%0,46)(
hamilelik nedeniyle izne ayrıldı )
plasticwoman (106,3/105,5/0,8/%0,75)
besttt (60,1 /59.9/0.2/%0.17)525. Etapta izne ayrılan üye yuzdesı ıkıye bölündü

13.takım ortalaması:%0.679

Geçmiş olsun canım
Misafir koşuşturmacasıyla verirsin daha bugün kiloları

Kilo veresi gelen takımları buluyor bir takımdan elbette kabul görülüyor. Biraz topikte takılınıyor, alışma süreci zaten 2 hafta en az. Sonra irade sıkıntısı veya takımla yapamayacağını düşünenler veya başka sebeplerden ayrılmalar olabiliyor. Bunlara lafım yok herkesin dışarda değişik değişik hayatları var, biz buradan bilemeyiz, yargılayamayız.
Ama listeye girince burda kalbinde ufacık da olsa başkasının hakkını yememek için bir sorumluluk, minik bir kalp atışı, hani onlar da benim gibi insanlar, benimle muhabbet edip tanımaya çalıştılar, bana kötülük de yapmadılar, haksızlık etmiyim vs diye bir kuple düşünce bekliyoruz.
ruangel ruangel Meltemcim, keşke bize 1 mesaj yazmayı çok görmeseydin bu sabah canım...

Dondurma kaçamağı yapacak olanlar lütfen geç saatte yemeyin ve o gün az yiyin bi zahmet:dondurma::dondurma:(örnek ben :KK70:)
Öyle sıraya sokalım lütfen kaçamaklarımızı diyete uygun olsun en fazla 2 top
O gün ekmek yok sporda var :rolleyes::KK31::KK31:
berilceee berilceee terlikle gelecek şimdi :KK70:
Aaaboooov Başkan burda mıııydııı:işsiz:

Back
X