Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya canım boşuna masraf yapıp tartı alma
Evıne gelınce tartıl olmassa bır hafta sonra listeye gırersın
berilceee berilceee ben de cok merak ediyorum canım yarın sabah kahvaltıdan önce çıkıp baskul bulmaya calışacagız. Bulamazsak eger sorun yok diyorsan almam. Sagol canım anlayışın için

Bız herkesı ben dıye konusayım en iyisi
Böyle hıssederken acaba bır yerlerde farkında olmadan hata yapmış olabılırmısın
Sana geldıgınde cevaplar yazdım
Sohbete gırmeye calıstım
Hıc olmadı zaman mesajını begendım
Ne sordumsa zamanın olmadı
Geçmişi oku kı kopmayalım dedıkce işim yoğun dedın
Yerı geldı sadece kendı yazdığını okudun yazdın
Bu durum benı rahatsız ettımı yoooo
Ama senı kazanmak ıstedım laf olsun muhabbet olsun dıye dıreksıyon makas muhabbetine gırdım
Oysa ben sürüse müsterı çıkaran galerı sahıbıyım
23 yıldırda bılırım her cılvesını yolların
Neyse dedım bızım takım benım üyem arkadasım
Geçen hafta cuma takıma katıldığımı hatırlamıyom dedın oysa ben baktım katılmışsın
Sana yazdım o kadar zamanım yok dedın
Profılınden mesajlara bakman 3 dakıkaydı

Demişsin ya görev gormeyım
Bılmedıgın bırsey bu takımdakı en ufak aksamada sanal da olsa ben laf ısıtıyorum
Tıpkı dünkü olay gıbı
Oraya yazacağım çok şey vardı
En basıtı üyem kendı geçmişine bakacak kadar zamanı yok gıbı
Ama ben sustum çünkü 13. Takımdansın

Bır sorgulama yapma zamanıysa önce kendını sorgula

Sohbet için oyuna gerek, bi şeyleri trip atarak yapmaya çalışmanında anlamı Yok, evet yoğundum arka arkaya proje geldi akşama kadar onları yetiştirmeye çalışırken bi mutfağa WC ye giderken yazdım ara da o da ancak bildirimlere oldu, benim onca işim yetişmesi gereken projelerim varken elimde telefon olması hoş olur mu? Herkes çalışırken benim böyle yapmam, aynı anda kaç iş yaptım ama bu hafta tamamen boştu internet arızalıydı iş yapamadık hep yazdım, ben grubun sorumluluğun bilincindeyim o yüzden eve gece 12 de geldiğimde bile sporumu yaptım - çıkayım diye

Ayrıca daha sonra vaktim olduğunda okudum ve yazdım da yaşamamışsam demek ki yoğunsundur oysa ki hepimizde çok sevmiştim enerjinizde senin bu tavrına bu denli üzülmemin nedeni de bu, umursamasam aman banane derim bende seni grup içinde görmezden gelip arada mesajlarını beğenip geçerdim devam ederdim, normalde ofiste spor yapıyorum bugün hep unuttum düşünmekten psikolojimin bozulması için değil aksi olması için buradayım ve hep beraber gerilmenin anlamı Yok, ayrılmak grup değiştirme istediğimde yine arkadaşlarında Yok yere bu konuşmalara maruz kalmasının gereği Yok, ben burada çok mutluydum eski enerjim geri gelmişti ama bi kaç gündür enerjim Yok keyfim Yok, toparlanamayacak duruma gelmek istemiyorum her seferinde kendimi anlatmaya çalışmakta ve karşı tarafın 3 dk nasıl yapamazsın diye anlayışsızlıkla karşılayıp herşeyi kestirip atıp görmezden gelmesini de istemiyorum

Not düzeltmesi : evet hatırlamıyorum Hale'nde hatırlamıyorum çünkü babamı kaybettim ne travmalar yaşadığımı ben biliyorum herşeyin ne kadar üst üste geldiğini hayatımda kaç senenin silik olduğunu, ben arkadaşımı tanımadım halen hatırlamıyorum o dönem görüştüğüm ve arkadaşım olan biriyle karşılaştık kızı tanımadım, ben adımı hatırlamayacak kadar kötüydüm ve o günlere dönmemek içinde bi duvar ördüm gitmiyorum geçmişe, düşünmüyorum geçmişi hatırlatacak bi şeyde yapmıyorum. En sevdiğim dizinin o zamana gelen bölümlerini bile atlıyorum tekrar başladığımda insanlar bi şey söylüyorsa altında bi neden vardır

İşin özeti istersen sadece burayı da okuyabilirsin: Grup değişikliği için ne yapmam gerekiyor ?

berilceee berilceee ben de cok merak ediyorum canım yarın sabah kahvaltıdan önce çıkıp baskul bulmaya calışacagız. Bulamazsak eger sorun yok diyorsan almam. Sagol canım anlayışın için
Masrafa gerek yok lütfen yapma
Motıvasyonsa listeli listesız bızımlesın
Bır hafta sonra gırersın listeye ne olur
Şimdi sırf liste icin masraf yapıp almana üzülürüm zaten evınde tartın varmış

Eşin nasıl tepkı verdı
Nasıl anlattın
İçin kıpır kıpır nıye ben heyecanlandım
Ceren bebeğe ıyı bak ıstersen 100 kılo ol gel

Testi eşim yaptı canım:KK48: şöyle ilk testi ben yaptım hamiş olduğumu öğrendim sonrasında eşim eve gelince sana sürprizim var dedim ve gözlerini bağladım 2 dk beni beklemesini istedim sonrasında testten çıkan çubuğun içine idrarı hazırladım testi masaya koydum eşimin Eline idrar çubuğunu verdim :süslü::süslü: tabi adam anlamıyor nasıl sürpriz bu deyip duruyor babasının gözünü bağlı gören oğlum körebe oynadığımızı sanıp koşmaya başladı neyse sonrasında elini tuttum tuttuğunun damlalık olduğunu bu damlalıktan 2 defa sıkarsa hayatının en güzel resmini cızecegını ilettim damlattı ve cıft cızgı çıkınca gözlerini açabilecegını söyledim eşim şokkkkkkk hayatının en güzel anını yaşadığını iletti ve tşk etti çok duygulandı işte böyle şeker zaten perşembe gününde beraber doktora gittik sımdıden kızım diye sevmeye başladı ama hayırlısı rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbm :anne::anne::anne:

@ceren06_35 canım çok tebrik ederim Güle güle sağlıkla önce karnında sonra kucağında büyüt o minik mucizeyi.

Saol canım benim :KK200::KK200::KK200:

Sohbet için oyuna gerek, bi şeyleri trip atarak yapmaya çalışmanında anlamı Yok, evet yoğundum arka arkaya proje geldi akşama kadar onları yetiştirmeye çalışırken bi mutfağa WC ye giderken yazdım ara da o da ancak bildirimlere oldu, benim onca işim yetişmesi gereken projelerim varken elimde telefon olması hoş olur mu? Herkes çalışırken benim böyle yapmam, aynı anda kaç iş yaptım ama bu hafta tamamen boştu internet arızalıydı iş yapamadık hep yazdım, ben grubun sorumluluğun bilincindeyim o yüzden eve gece 12 de geldiğimde bile sporumu yaptım - çıkayım diye

Ayrıca daha sonra vaktim olduğunda okudum ve yazdım da yaşamamışsam demek ki yoğunsundur oysa ki hepimizde çok sevmiştim enerjinizde senin bu tavrına bu denli üzülmemin nedeni de bu, umursamasam aman banane derim bende seni grup içinde görmezden gelip arada mesajlarını beğenip geçerdim devam ederdim, normalde ofiste spor yapıyorum bugün hep unuttum düşünmekten psikolojimin bozulması için değil aksi olması için buradayım ve hep beraber gerilmenin anlamı Yok, ayrılmak grup değiştirme istediğimde yine arkadaşlarında Yok yere bu konuşmalara maruz kalmasının gereği Yok, ben burada çok mutluydum eski enerjim geri gelmişti ama bi kaç gündür enerjim Yok keyfim Yok, toparlanamayacak duruma gelmek istemiyorum her seferinde kendimi anlatmaya çalışmakta ve karşı tarafın 3 dk nasıl yapamazsın diye anlayışsızlıkla karşılayıp herşeyi kestirip atıp görmezden gelmesini de istemiyorum

İşin özeti istersen sadece burayı da okuyabilirsin: Grup değişikliği için ne yapmam gerekiyor ?
Grubunu belırle
Cumaya buraya bildırım yap ve grubunun adını söyle transfer yazalım

Testi eşim yaptı canım:KK48: şöyle ilk testi ben yaptım hamiş olduğumu öğrendim sonrasında eşim eve gelince sana sürprizim var dedim ve gözlerini bağladım 2 dk beni beklemesini istedim sonrasında testten çıkan çubuğun içine idrarı hazırladım testi masaya koydum eşimin Eline idrar çubuğunu verdim :süslü::süslü: tabi adam anlamıyor nasıl sürpriz bu deyip duruyor babasının gözünü bağlı gören oğlum körebe oynadığımızı sanıp koşmaya başladı neyse sonrasında elini tuttum tuttuğunun damlalık olduğunu bu damlalıktan 2 defa sıkarsa hayatının en güzel resmini cızecegını ilettim damlattı ve cıft cızgı çıkınca gözlerini açabilecegını söyledim eşim şokkkkkkk hayatının en güzel anını yaşadığını iletti ve tşk etti çok duygulandı işte böyle şeker zaten perşembe gününde beraber doktora gittik sımdıden kızım diye sevmeye başladı ama hayırlısı rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbm :anne::anne::anne:

Tebrikler @ceren06_35 kolay doğum diliyorum.saglıkla kucagına al yavrucugunu

Masrafa gerek yok lütfen yapma
Motıvasyonsa listeli listesız bızımlesın
Bır hafta sonra gırersın listeye ne olur
Şimdi sırf liste icin masraf yapıp almana üzülürüm zaten evınde tartın varmış
Tamam canım tekrar sagol anlayısın için.

Buradakı herkes bızım parçamız okusunlar kı ılerde yanlış anlaşılmalara meyal olmasın
Ben ve sen sorunumuzu konuştuk
Sen benı rahatsız etmıyorsun
Enerjıyı ve kızları sevdınse kalabılırsın tekrar denerız
Kındar bırı degılım lakın onemsedıgım kadar önemsenmek ısterım
Keske bu konuşma önce yapılsaydı belkı daha az düşünürdün

Bunu okuyanın hamıle kalası gelır
Mutlu olun mucızenızle

Kızlar detoks suyu yapacam bi fırsat olmadı bu haftayı ful detoks ve kürleri ile desteklemeyi düşünüyorum bide şu zilliyi ben deniyimbakiyim bana önerin detoks lar bide beril ablacım pul biber limon yoğurt kurunu duydun mu hiç berilceee berilceee

Kızlar detoks suyu yapacam bi fırsat olmadı bu haftayı ful detoks ve kürleri ile desteklemeyi düşünüyorum bide şu zilliyi ben deniyimbakiyim bana önerin detoks lar bide beril ablacım pul biber limon yoğurt kurunu duydun mu hiç berilceee berilceee
Duydum yaptim ama devamlilik yapanlar guzel diyo
Gobek yagi eritiyormus
Ben ekmek bandiydim Benin gibi yapma sakin:KK52:

Off kizlar 25 sayfa birikmis
Menuyu yazayim gecmisi sonra okucam ( berilceee berilceee @anderes )
08.30 1 haş yumurta,domates salatalik,peynir, 5 zeytin,1 dilim tam bugday
10.30 2 nektari
12.00 yarim bardak kefir
13.30 1 tabak yarmali yogurt corbasi,1 dilim tam bugday
18.30 balik ,salata
3 lt su tezbitsin tezbitsin
1500 ip Bestttt Bestttt

Off kizlar 25 sayfa birikmis
Menuyu yazayim gecmisi sonra okucam ( berilceee berilceee @anderes )
08.30 1 haş yumurta,domates salatalik,peynir, 5 zeytin,1 dilim tam bugday
10.30 2 nektari
12.00 yarim bardak kefir
13.30 1 tabak yarmali yogurt corbasi,1 dilim tam bugday
18.30 balik ,salata
3 lt su tezbitsin tezbitsin
1500 ip Bestttt Bestttt
Kizartma olmayan baliktir
I kinda nekrarinde minnaktir
Superdir

Back
X