- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Kizlar sitede odem sokturucu diyet var 3 gun yapsam diyorum pazar,pazartesi,sali kendimi cok sis hissediyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/odem-sokturucu-diyet-listesi.150/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bos olaniniz Varsa alin hilaliBenlen yarışın kızlar ya bende yarışmak isteyeyomm kim alır kendine rakip bu iradesizi şimdi hepiniz olur dersiniz ne olsa kolay lokma dimiiama siz öyle sanın bi keremmm
Yorgunlukyan seninkiKizlar sitede odem sokturucu diyet var 3 gun yapsam diyorum pazar,pazartesi,sali kendimi cok sis hissediyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/odem-sokturucu-diyet-listesi.150/
Hahahahaa :))) alın alın gorek bende merak ediyom kedimiKizlar bos olaniniz Varsa alin hilali
Kolay lokma mi degilmi gorelim
Yok firina attimda ,nektarin orta boydu :)),dun cok canim cekmisti yarin yerim demistimKizartma olmayan baliktir
I kinda nekrarinde minnaktir
Superdir
rabbim sağlıkla kavustursun bebısı size inşallahTesti eşim yaptı canımşöyle ilk testi ben yaptım hamiş olduğumu öğrendim sonrasında eşim eve gelince sana sürprizim var dedim ve gözlerini bağladım 2 dk beni beklemesini istedim sonrasında testten çıkan çubuğun içine idrarı hazırladım testi masaya koydum eşimin Eline idrar çubuğunu verdim
tabi adam anlamıyor nasıl sürpriz bu deyip duruyor babasının gözünü bağlı gören oğlum körebe oynadığımızı sanıp koşmaya başladı neyse sonrasında elini tuttum tuttuğunun damlalık olduğunu bu damlalıktan 2 defa sıkarsa hayatının en güzel resmini cızecegını ilettim damlattı ve cıft cızgı çıkınca gözlerini açabilecegını söyledim eşim şokkkkkkk hayatının en güzel anını yaşadığını iletti ve tşk etti çok duygulandı işte böyle şeker zaten perşembe gününde beraber doktora gittik sımdıden kızım diye sevmeye başladı ama hayırlısı rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbm
Saol canım benim![]()
:)))))Duydum yaptim ama devamlilik yapanlar guzel diyo
Gobek yagi eritiyormus
Ben ekmek bandiydim Benin gibi yapma sakin![]()
Valla adettende olabilir ama verdigim zaman yine veriyodum cok olmasada regl bile olsaYorgunlukyan seninki
Cook birseyde yemiyon oysa
Ben bosum gel yarisalimHahahahaa :))) alın alın gorek bende merak ediyom kedimi
Süper su içiyorsun maşallah sütüne de nazar değmesinonunda mi liste var yoksa su olsun da bana başka bişi istemem
Su içmediğin için seni kutluyorum canımMENÜM
8.00
2 haş. yumurta
Bol yeşillik
2 dilim çavdar
1 kırmızı erik
1.00
Zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim çavdar
3 kaşık yoğurt
2 çatal menemen
1 parça dereotu
18.00
Bol yeşillikli lor salatası
1 dilim çavdar
sonra
meyve+ yoğurt veya salatalık + yoğurt
Yoğurtlar ev yapımı
berilceee
Pembe_patikli
İlk yapışım da belki ondan çok durabilmişimdir bilmiyorum bacaklar kalın benimMasallah canım wallsit cok iyi ben anca 65 yaptım
Aayy hakikaten ne heyecan yaaaEşin nasıl tepkı verdı
Nasıl anlattın
İçin kıpır kıpır nıye ben heyecanlandım
Ceren bebeğe ıyı bak ıstersen 100 kılo ol gel
Ben ilaç kullanmadan yarıya düştü direncim. Kilo verdim ve yürüyüş yaptım. Yani ilaç da kullanılsa dahi kilo verince bırakılabilir demek ki. Haklısın.Ins canim
firsat buldukca gelirim ins.
Guzel anlatmissin ama ilaclar cozum degil buda bi gercek.
Ilk kullanildiginda metformin biraz istah kesiyor az kilo veriliyor ve sonra yine aynisi.
Amcam kullandi yediklerine cok dikkat etti dustu.
Esim kullandi hala kullaniyo raporlu ama direnci yuksek gidiyo.
İş beslenmede bitiyor.
Benimde insulin direncim var daha oncede vardi ilac verdiler almadim.
Sonra biraz dustu.
Simdi yine yuksek son gittigim dr vermedi. Kilo verince dusucek dedi.
Ugrasiyorum bende.
Birde su var benim ailemde yuksek kilolu cok.
Genetik tansiyon ve seker hastaligi var.
Insulin direncide bol.
Iki kisiyi kiyaslayinca biri delice tatli istiyo biri agzina tatli surmuyo ama ikisininde yuksek.
Tatli istegide kesin bir belirti degil yani
Vay be ben topukluyla 2 adım yürüyemiyorum hele şişman olunca topuklu hiç giyilmiyor taşımıyor ayaklarcanım benim şanslısın ki yontulmaya musait bi eşin varmış
Ben bunları söylesem neler der tahmin bile edemiyorum.
Mutluluğunuz daim olsun.
acayip oynadım topuklularla hemde![]()
AminCook gevmiş olsun canım. Rabbim butun hastalara şifa versin.
Duydum yaptim ama devamlilik yapanlar guzel diyo
Gobek yagi eritiyormus
Ben ekmek bandiydim Benin gibi yapma sakin![]()
Oyle oldu kiiii
Ama peek bir guzel oluyordu
Karpuz kabugu dusurme aklima de get giz
Kizlar bos olaniniz Varsa alin hilali
Kolay lokma mi degilmi gorelim
Anooo kız sen beni çiğ çiğ yersin :)) hlelki spordaBen bosum gel yarisalim![]()
Anooo kız sen beni çiğ çiğ yersin :)) hlelki sporda
Çok tsk ederim ,:))Süper su içiyorsun maşallah sütüne de nazar değmesin
Su içmediğin için seni kutluyorum canım
İlk yapışım da belki ondan çok durabilmişimdir bilmiyorum bacaklar kalın benim
Aayy hakikaten ne heyecan yaaa
Ben ilaç kullanmadan yarıya düştü direncim. Kilo verdim ve yürüyüş yaptım. Yani ilaç da kullanılsa dahi kilo verince bırakılabilir demek ki. Haklısın.
Vay be ben topukluyla 2 adım yürüyemiyorum hele şişman olunca topuklu hiç giyilmiyor taşımıyor ayaklar
Amin
![]()
Afiyet olsun arada bide olsa yapmak lazım ölçülü tabiBomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.
yarim bardak kefir mi rakibem senin mide iyice kuculmus. ben homili girtlak devam. bence guzel menu 1500 ip yine masallahOff kizlar 25 sayfa birikmis
Menuyu yazayim gecmisi sonra okucam (berilceee
Pembe_patikli )
08.30 1 haş yumurta,domates salatalik,peynir, 5 zeytin,1 dilim tam bugday
10.30 2 nektari
12.00 yarim bardak kefir
13.30 1 tabak yarmali yogurt corbasi,1 dilim tam bugday
18.30 balik ,salata
3 lt sutezbitsin
1500 ipBestttt
Fazla evetYıne öğlen yenmedı
Tamam kız bılıyom nıkah vardı rujun bozulurdu
Mercımek nohut fazlamı kh lı geldı
canım benimki kayısı yla falan olmuyor geçen yıl karatay yapıp 1 hafta wc ye cikamamisligim var. BeniM ki kronik kabızlık bebeklikten beri. Herşey ilk seferde ise yarıyor 2. Sefer yaramıyor malesef.Oo canım tabiki sen kendin için en iyi diyeti bilirsin. Sadece benimki bir öneri istersen karatay diyetini bir oku. Bir de hergün en az.1yk yulaf ve.2 3 kuru kayısı rahat tuvalete çıkarıyor. Ben karataya başladıktan sonra 2 bazen gunde 3 çıkıyorum.
hamile kalasim geldi kuzum ya ne romantikTesti eşim yaptı canımşöyle ilk testi ben yaptım hamiş olduğumu öğrendim sonrasında eşim eve gelince sana sürprizim var dedim ve gözlerini bağladım 2 dk beni beklemesini istedim sonrasında testten çıkan çubuğun içine idrarı hazırladım testi masaya koydum eşimin Eline idrar çubuğunu verdim
tabi adam anlamıyor nasıl sürpriz bu deyip duruyor babasının gözünü bağlı gören oğlum körebe oynadığımızı sanıp koşmaya başladı neyse sonrasında elini tuttum tuttuğunun damlalık olduğunu bu damlalıktan 2 defa sıkarsa hayatının en güzel resmini cızecegını ilettim damlattı ve cıft cızgı çıkınca gözlerini açabilecegını söyledim eşim şokkkkkkk hayatının en güzel anını yaşadığını iletti ve tşk etti çok duygulandı işte böyle şeker zaten perşembe gününde beraber doktora gittik sımdıden kızım diye sevmeye başladı ama hayırlısı rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbm
Saol canım benim![]()
ohhh hadi atlattın. Bizde özlüyoruz kaybolma.Misafirler gitti bulaşık beni bekliyor makine beni bekliyor ama geçmişi okuyup geldik ne alemdesin çok özledim sizi hayatımda eksikliginiz hissediliyor :)) nasılsınız me var ne yok
balık fırındaymis okudum ohh miss afiyet olsun.Off kizlar 25 sayfa birikmis
Menuyu yazayim gecmisi sonra okucam (berilceee
Pembe_patikli )
08.30 1 haş yumurta,domates salatalik,peynir, 5 zeytin,1 dilim tam bugday
10.30 2 nektari
12.00 yarim bardak kefir
13.30 1 tabak yarmali yogurt corbasi,1 dilim tam bugday
18.30 balik ,salata
3 lt sutezbitsin
1500 ipBestttt
Afiyet olsun bebegim.Menum sabah 2d oopsie bread (labne ve yumurtadan yaptim) omlet peynir domates ceviz
Ara yogurtlu dondurma
Oglen yulaf lapasi yarim muz
Ara 10 cig badem findik
Ara 10 leblebi
Aksam 6k makarna peynir yogurt
Su 3.5 lt spor yarim saat yuruyus bugun jilliana ara verdim saglik sebeplerinden oturu
miss misss afiyet olsun.Ben de yazayım menümü kızlar geçmişe sonra bakcam
Sabah
Peynir domates biber çay
Ara kahve
Öğlen
Yoğurt yeşil elma
Ara
Yeşil çay 6 badem
Akşam
Tavuk şiş bol salata az ayran
su 2,5 litre
Spor 10000 adim yürüme
Zilli ana yarına kaldı
ayaklar taşımadi zaten napcan beya topuksuzda olmuyor.Süper su içiyorsun maşallah sütüne de nazar değmesin
Su içmediğin için seni kutluyorum canım
İlk yapışım da belki ondan çok durabilmişimdir bilmiyorum bacaklar kalın benim
Aayy hakikaten ne heyecan yaaa
Ben ilaç kullanmadan yarıya düştü direncim. Kilo verdim ve yürüyüş yaptım. Yani ilaç da kullanılsa dahi kilo verince bırakılabilir demek ki. Haklısın.
Vay be ben topukluyla 2 adım yürüyemiyorum hele şişman olunca topuklu hiç giyilmiyor taşımıyor ayaklar
Amin
![]()
aşk olsun millet haftaya 3 kilo 4 kilo vericeksin sen mi veremiyorsun kınıyorum seniben ideal kiloya yaklastim gitmiyo yahu cok su ara verdim de haftaya emin degilim gaza gelirim belki ben de. Spora 2 gun falan ara vermek durumundayim pazartesi baslicam zaten rahat ol
iyi olan kazansin. Ama yuzdede yarisalim benim kilo az gidiyo yuzdesi yuksek olan kazansin
![]()
ayda bir filan kacamak gunu iyi olur canim. hak ettin zaten. haftaya cumaya ins yine eksilerde goruruz seniBomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.