Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fazla evet :KK43:
canım benimki kayısı yla falan olmuyor geçen yıl karatay yapıp 1 hafta wc ye cikamamisligim var. BeniM ki kronik kabızlık bebeklikten beri. Herşey ilk seferde ise yarıyor 2. Sefer yaramıyor malesef.

hamile kalasim geldi kuzum ya ne romantik :KK66:

ohhh hadi atlattın. Bizde özlüyoruz kaybolma.

balık fırındaymis okudum ohh miss afiyet olsun.

Afiyet olsun bebegim.

miss misss afiyet olsun.

ayaklar taşımadi zaten napcan beya topuksuzda olmuyor.

aşk olsun millet haftaya 3 kilo 4 kilo vericeksin sen mi veremiyorsun kınıyorum seni :KK70:
anladim canim cok gecmis olsun ins gecer de rahat tuvalete cikarsin

Menum sabah 2d oopsie bread (labne ve yumurtadan yaptim) omlet peynir domates ceviz
Ara yogurtlu dondurma
Oglen yulaf lapasi yarim muz
Ara 10 cig badem findik
Ara 10 leblebi
Aksam 6k makarna peynir yogurt
Su 3.5 lt spor yarim saat yuruyus bugun jilliana ara verdim saglik sebeplerinden oturu
afiyet olsun canim

Süper su içiyorsun maşallah sütüne de nazar değmesin

Su içmediğin için seni kutluyorum canım

İlk yapışım da belki ondan çok durabilmişimdir bilmiyorum bacaklar kalın benim :KK43:

Aayy hakikaten ne heyecan yaaa

Ben ilaç kullanmadan yarıya düştü direncim. Kilo verdim ve yürüyüş yaptım. Yani ilaç da kullanılsa dahi kilo verince bırakılabilir demek ki. Haklısın.

Vay be ben topukluyla 2 adım yürüyemiyorum hele şişman olunca topuklu hiç giyilmiyor taşımıyor ayaklar

Amin

:KK70:
tezbitsin tezbitsin napar da ben yapamam mi dedim 90sn oturdum wallsitte sagol canim gaza getirdin beni

tezbitsin tezbitsin napar da ben yapamam mi dedim 90sn oturdum wallsitte sagol canim gaza getirdin beni
Sen de mi tek oturum yaptın
E yarışalım bu hafta wallsitte o zaman:KK8: yarın cumartesi hadi başlayalım cumartesiden cuma akşamına kadar bakalım toplam kaç saniye yapıcaz bu hafta :rolleyes:kapışalım mı :KK8:

Merhaba bugunku menum berilceee berilceee @anderes
sabah: omlet, salatalik, 2dilim tuzsuz peynir, 2 kasik soslu kuru fasulye, 1 kasik kahvaltilik sebzeli domates sosu, 2 ceviz, 8 kuru kayisi, 8 kuru erik, 2 fincan sutlu kahve
oglen: 1yk yulaf, yarim kase yogurt, 10 cig badem, 2 nektarin, 4 erik
aksam: 3 kucuk parca buglama tavuk gogsu, 4 parca soslu tavuk cigeri, kirmizi pancar corbasi, 4 kasik havuc salatasi, 1 kasik kirmizi pancar salatasi, salatalik, 1 fincan sutlu kahve

su: tezbitsin tezbitsin 3litre
spor: Bestttt Bestttt
jillian level 1
wallsit 90sn
squat 90
30 dakika yuzme

yatmadan leslie yapasim var yaparsam yazarim. yediklerimi biraz eritmek lazim

sabah: omlet, salatalik, 2dilim tuzsuz peynir, 2 kasik soslu kuru fasulye, 1 kasik kahvaltilik sebzeli domates sosu, 2 ceviz, 8 kuru kayisi, 8 kuru erik, 2 fincan sutlu kahve
aksam: 3 kucuk parca buglama tavuk gogsu, 4 parca soslu tavuk cigeri, kirmizi pancar corbasi, 4 kasik havuc salatasi, 1 kasik kirmizi pancar salatasi, salatalik, 1 fincan sutlu kahve

jillian level 1
wallsit 90sn
squat 90
30 dakika yuzme

Ne zamandır Leslie yapıyorsun hangi mile i yapıyorsun canım

Sen de mi tek oturum yaptın
E yarışalım bu hafta wallsitte o zaman:KK8: yarın cumartesi hadi başlayalım cumartesiden cuma akşamına kadar bakalım toplam kaç saniye yapıcaz bu hafta :rolleyes:kapışalım mı :KK8:
tek oturus tabiki de. yarisalim canim. bacaklarimi hissetmedim 90sn sonrasi ben de hep tek oturus yaziyorum 120 200 gorunce ondan sasip kaliyirdum. hadi bakalim bu hafta kim kimi gecer

Fazla evet :KK43:
canım benimki kayısı yla falan olmuyor geçen yıl karatay yapıp 1 hafta wc ye cikamamisligim var. BeniM ki kronik kabızlık bebeklikten beri. Herşey ilk seferde ise yarıyor 2. Sefer yaramıyor malesef.

hamile kalasim geldi kuzum ya ne romantik :KK66:

ohhh hadi atlattın. Bizde özlüyoruz kaybolma.

balık fırındaymis okudum ohh miss afiyet olsun.

Afiyet olsun bebegim.

miss misss afiyet olsun.

ayaklar taşımadi zaten napcan beya topuksuzda olmuyor.

aşk olsun millet haftaya 3 kilo 4 kilo vericeksin sen mi veremiyorsun kınıyorum seni :KK70:
Aslinda 6 bile veririm ya dimi dogru soyluyosun kuzu:KK45:

jillian level 1
wallsit 90sn
squat 90
30 dakika yuzme

Super spor

@ceren06_35 canım çok tebrik ederim Güle güle sağlıkla önce karnında sonra kucağında büyüt o minik mucizeyi.
cerencim tebrik ederim canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu

Bomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.
afiyet olsunnn canim

tek oturus tabiki de. yarisalim canim. bacaklarimi hissetmedim 90sn sonrasi ben de hep tek oturus yaziyorum 120 200 gorunce ondan sasip kaliyirdum. hadi bakalim bu hafta kim kimi gecer
Ben üstüne step aleti var evde 100 tane step de yaptım. Senin kasların çok iyidir. En imrendiğim spor yüzme, bir de tenistir. Tamam tek oturum yapıp saniyelerimizi yazalım birbirimizi etiketleriz.
ben hamileyken basladim canim hele kisin cok iyi oluyor. genelde 3 mile yapiyorum ama yavas olani su 45dk olanini. vaktim azsa 1mili 2 kere yapiyorum.
Aynen ben de 3 mili yapıyorum bu hafta 1 kere yapabildim ama :(

20170721_224259.webp

Menum sabah 2d oopsie bread (labne ve yumurtadan yaptim) omlet peynir domates ceviz
Ara yogurtlu dondurma
Oglen yulaf lapasi yarim muz
Ara 10 cig badem findik
Ara 10 leblebi
Aksam 6k makarna peynir yogurt
Su 3.5 lt spor yarim saat yuruyus bugun jilliana ara verdim saglik sebeplerinden oturu
Ne yanliş ne doğru bılemıyom sendekı
Mezunıyet kapıda
Her yan kas
Ne deyım şimdi

Ben de yazayım menümü kızlar geçmişe sonra bakcam
Sabah
Peynir domates biber çay
Ara kahve
Öğlen
Yoğurt yeşil elma
Ara
Yeşil çay 6 badem