Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben üstüne step aleti var evde 100 tane step de yaptım. Senin kasların çok iyidir. En imrendiğim spor yüzme, bir de tenistir. Tamam tek oturum yapıp saniyelerimizi yazalım birbirimizi etiketleriz.

Aynen ben de 3 mili yapıyorum bu hafta 1 kere yapabildim ama :KK43:
gece yapmayi sevmiyor musun canim? ben birazdan basliycam gel beraber yapalim uyku oncesi

Bomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.
Çıtlar dıyecemde korkuyom
Ama yarın üzülmek yok anlastıkmı
Sen bunu hakettın

Fazla evet :KK43:
canım benimki kayısı yla falan olmuyor geçen yıl karatay yapıp 1 hafta wc ye cikamamisligim var. BeniM ki kronik kabızlık bebeklikten beri. Herşey ilk seferde ise yarıyor 2. Sefer yaramıyor malesef.

hamile kalasim geldi kuzum ya ne romantik :KK66:

ohhh hadi atlattın. Bizde özlüyoruz kaybolma.

balık fırındaymis okudum ohh miss afiyet olsun.

Afiyet olsun bebegim.

miss misss afiyet olsun.

ayaklar taşımadi zaten napcan beya topuksuzda olmuyor.

aşk olsun millet haftaya 3 kilo 4 kilo vericeksin sen mi veremiyorsun kınıyorum seni :KK70:
3-4 kılo mu bacım
Nerden versın garıbım

Sen de mi tek oturum yaptın
E yarışalım bu hafta wallsitte o zaman:KK8: yarın cumartesi hadi başlayalım cumartesiden cuma akşamına kadar bakalım toplam kaç saniye yapıcaz bu hafta :rolleyes:kapışalım mı :KK8:
Kıza bak ya kapişın da bızede deyın ne o

Bomba gibi kaçamaklı bir gün yaşadım. Full kaçamak günüydü. Yalnız yüzümde bir kaşıntı var yağlı yemeyi unutmuşum vallaha.
Son zamanlarda canım ne çekti de yiyemediysem her şeyin tadına baktım, hatta mideye indirdim.
Ohh be.
Yarın da böyle diyebilecek misin ecabaaa?:KK48:
İyi gelmiştir ama :KK48:

Merhaba bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
sabah: omlet, salatalik, 2dilim tuzsuz peynir, 2 kasik soslu kuru fasulye, 1 kasik kahvaltilik sebzeli domates sosu, 2 ceviz, 8 kuru kayisi, 8 kuru erik, 2 fincan sutlu kahve
oglen: 1yk yulaf, yarim kase yogurt, 10 cig badem, 2 nektarin, 4 erik
aksam: 3 kucuk parca buglama tavuk gogsu, 4 parca soslu tavuk cigeri, kirmizi pancar corbasi, 4 kasik havuc salatasi, 1 kasik kirmizi pancar salatasi, salatalik, 1 fincan sutlu kahve

su: tezbitsin tezbitsin 3litre
spor: @Bestttt
jillian level 1
wallsit 90sn
squat 90
30 dakika yuzme

yatmadan leslie yapasim var yaparsam yazarim. yediklerimi biraz eritmek lazim
Derya tartını çok merak edıyom
Bu menüden sonra tartılmanı çok ısterdım
Öğünler çok dolu gülüm
Miktar az dıyecen ama çok geldı bana

Back