- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Iyı gelıyorBu mu terapi ?çok zormuş be yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı gelıyorBu mu terapi ?çok zormuş be yaa
Aahhh ablacım bende örgü yapıyorum hırkalar elbiseler patikler nasıl iyi geliyor diimi insana ben çok mutlu oluyorum örgü öldükçe stres atiyorumBen terapıyeEki Görüntüle 2024286
cidden salata neden yoktu anneme bi sorayım.evin yemekten sorumlu bakanı annem simdilik:)Etin yanında salata olsa demir için iyi diyorlar yetiyor mu sana?ben tabağı böyle renkli seviyorum gözüm doymuyor galiba
Kısır az yemişsin beni bulgur hemen şişiriyor inşallah senin öyle olmaz![]()
Benim menumede baaakkk; (Aç gezmişin
Hanı helvalı ekmek
Akşam kavun oyuğunda kadayıflı dondurma
Akşam doyduysan güzel menü olmuşMenumu yazayım
Sabah 1 yumurta bir dilim peynir domates salatalık 3 zeytin bir dilim ekmek
Ara 3 hurma
Öğlen 8 kaşık taze fasulye domates salatalık
Ara oğluma meyveli yoğurt yapmıştım kalanını yedim
Akşam domates salatalık 10 tane falan da badem yedim
Su 4 lt
Bu gün yuruyemedim oğlum uyudu bende 3 mil leslie yaptım 100 tane mekik cektim
Ahh eski ben olsaydı onları bir lokmada götürürdü akillandim artık yermiyim hicccAç gezmişin
Hanı helvalı ekmek
Akşam kavun oyuğunda kadayıflı dondurma
Annemi alıştırdım bende yeşil mercimek salatası börülce salatası yapıyor şimdiAslında ayran v
cidden salata neden yoktu anneme bi sorayım.evin yemekten sorumlu bakanı annem simdilik:)
Aslında ayran vardı ama içmedim.genellikle et ürünleriyle sut ürünlerini birarada tüketmiyorum.
Bebekle birlikte yerken genelde kaptı kaçtı oluyo maalesef.
Ah anacım hepimiz öyle degilmiyiz sanki ama içim kıpır kıpır vericeme inanıyorum belki yavaş belki erken gidecek amaAhh eski ben olsaydı onları bir lokmada götürürdü akillandim artık yermiyim hiccc
Akşam keyfim yoktu canım istemedi sonradan acikmiyayim diye yedim bademleri bakalım yarış ne olacakAkşam doyduysan güzel menü olmuş
Badem bende severim tok tutuyor sanki böyle kıtır kıtır şeyleri seviyorum benbelki yeşil çay eklersin metabolizmayı hızlandırır yada kahve
Güzel olmuşyarış fena desene
![]()
Koz bende onların tarifini isteriiimmm banada verAnnemi alıştırdım bende yeşil mercimek salatası börülce salatası yapıyor şimdi
Anne yemekleri de güzel hani aman hamurişi tatlı olmasında![]()
Aynen aynen zararın neresinden donsek kardir basarmak için inanmak lazimAh anacım hepimiz öyle degilmiyiz sanki ama içim kıpır kıpır vericeme inanıyorum belki yavaş belki erken gidecek ama
Evet canım inşallah hep beraber inanıyoruzAynen aynen zararın neresinden dinsel kardir basarmak için inanmak lazim
Aman ne var kızz haşla işte bol yeşillik tamamKoz bende onların tarifini isteriiimmm banada ver
Kuru oluyor demi börülce kuru fasulyenin minik siyahlisiiAman ne var kızz haşla işte bol yeşillik tamam
Miss gibi yemekyanına da ayran
onlarda Kilo veriyorlar
Eskisi gibi yemek yapmıyorlar şeker tansiyon var artık
Evet faydalıymış ama yemeği de oluyor ama salatası ekşili falan güzel oluyorKuru oluyor demi börülce kuru fasulyenin minik siyahlisii
hamurisini eskiden çok yapardı annem ama kendiside biraz diyyette.o yüzden yapmiyo gibi bisey.Annemi alıştırdım bende yeşil mercimek salatası börülce salatası yapıyor şimdi
Anne yemekleri de güzel hani aman hamurişi tatlı olmasında![]()
Bin deniyom yarın bakalım beğenecekmiyimEvet faydalıymış ama yemeği de oluyor ama salatası ekşili falan güzel oluyor![]()
merhaba canım ben hilal tanışmadık seninlenhamurisini eskiden çok yapardı annem ama kendiside biraz diyyette.o yüzden yapmiyo gibi bisey.
Keske bütün anneler diyete girse.yoksa sıkıntı oluyo annede kalirken:)
Aslında değişiyor artık galiba ..kilo her yaşta zararlı ..önceki gibi mantı pasta börek yapılmıyor sanki ..hamurisini eskiden çok yapardı annem ama kendiside biraz diyyette.o yüzden yapmiyo gibi bisey.
Keske bütün anneler diyete girse.yoksa sıkıntı oluyo annede kalirken:)
İnternetten bak canım valla bende mi yapsam ki..yine de ölçülü ye amaBin deniyom yarın bakalım beğenecekmiyim
merhaba canım ben hilal tanışmadık seninlen