Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kaçtım kızlar bakalım çekirdek işi ne olmuş ?hiç sevmiyorum valla hastalık gibi :KK48:hemde temizlemesi
Çocuklar istiyor el mahkum işte :confused:
o çekirdek koltuk aralarına da kaçmıştır.kendisi girmese tozu girmistir.bende hic sevmem çekirdek citlenmesini ama citlemesini severim:)

İnternetten bak canım valla bende mi yapsam ki..yine de ölçülü ye ama
Tamam canim
bende melike hilalcim.takımda 1 haftadır bulunuyorum.Sanırım sende yenisin
yol tatlım 1.5 aydan fazladır buradayım ama haftadır giremedim kızım. Hastaydı kendini anlatılmısin biraz bebeğin var mı evli misin yasin kaç :)

yol tatlım 1.5 aydan fazladır buradayım ama haftadır giremedim kızım. Hastaydı kendini anlatılmısin biraz bebeğin var mı evli misin yasin kaç :)

31 yaşındayım.evliyim.bir tane bebeğim var 17 aylık.şuan calismiyorum bebegime bakıyorum.ayni zamanda da kilo vermeye çalışıyorum.70 kilodan 61 kiloya bu hafta itibariyle düştüm.55 olmak istiyorum.belki daha az.

Geçmiş olsun bu arada.

31 yaşındayım.evliyim.bir tane bebeğim var 17 aylık.şuan calismiyorum bebegime bakıyorum.ayni zamanda da kilo vermeye çalışıyorum.70 kilodan 61 kiloya bu hafta itibariyle düştüm.55 olmak istiyorum.belki daha az.

Geçmiş olsun bu arada.
Masallah canım çok iyi zayıflamışsın bebişini de saglıkla buyut ıns

Geçmiş olsun bu arada.
Tututuuuu maaasalah sana :) allah bağışlasın canım bebeğini iyi kilo vermişsin

Beledıye wc sınde klozete dokunmadan ayakta çiş eder gıbın mı
:KK70:

Ya boşver sen kızların çeyizlerine spor aletleri koyarsın miss gibi :KK48:her eve lazım artık:KK48:
:super:

İyi aksamlar kızlar

Sabah
1 kase çorba şehriye
2 dilim peynir
2 cay kaşığı çilek reçeli
3 zeytin

Ara
2 minik olmamış şeftali

Öğle
Küçük kase kısır

Aksam
Biraz kavurma

Cay ve kahve sekersiz

1 saat yürüyüş
2 lt su
kısır az karbonhidrat az benim gibi dibine vurmamissin afiyet olsun.

Ay Beril gözlerin yazık ya.

Menumu yazayım
Sabah 1 yumurta bir dilim peynir domates salatalık 3 zeytin bir dilim ekmek
Ara 3 hurma
Öğlen 8 kaşık taze fasulye domates salatalık
Ara oğluma meyveli yoğurt yapmıştım kalanını yedim
Akşam domates salatalık 10 tane falan da badem yedim
Su 4 lt
Bu gün yuruyemedim oğlum uyudu bende 3 mil leslie yaptım 100 tane mekik cektim
beğendim çok ;) afiyet olsun.

selam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio
Kolay gelsin canim

canim belki duraklama donemindir uzme sakin tatli canini
Canim rakibim ortagim tesekur ederim
arkadaslar benden kotu haber kaldigim yere yakin 3 eczane var 3unde de baskul yok. kusura bakmayin bugun kilo bildirimi yapamayacagim. ve disarda cok yagmur vardi uzaklara gidemedim. yarin sabah yine baskul arayisi icine girecegim. @berilceee elimden geleni yaptim canim bu sabah olmadi.
Talihsizlik olmus ortak,ama iyi dayaniyosun evde baskul olmadan her sabah bakiyorum ben

Back
X