Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün az değil mi yaaAynen haftada 1 kaslari dinlendiriyoruz canim pazari sectim tatil yapsin herkes![]()
Hoşgeldin canım. Ben Döne. 35 yaşımdayım, evliyim, 1 kızım var 16 aylık. Bizim takım tam senlik o zaman motivasyonumuz arkadaşlığımız çok iyidir. Başarılar.Merhabalar gruba beni de alır mısınız?
28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler![]()
Ben de tam tersi vurdum gözüneKızlar irademi kullandım pazar diye coşmadım ..şimdi yeşil çay içeceğim
Ev işlerine dalış yapacağımne zamandır keyfime bakmıştım
![]()
Seabahar moderatör canım. Tüm diyet topiklerini açan ve listeleri yapan kendisi.Bu arada ilk mesajı yazan ilk kaptan seabahar ne oldu, hedef kilosuna ulaştı mı
Ben onu yanlış hatırlanıyorsam evet ..başarı hikayelerinde okumuştumBu arada ilk mesajı yazan ilk kaptan seabahar ne oldu, hedef kilosuna ulaştı mı
O zaman hemen toparlan canım ..olan olmuş artık bitti ..salatalarını hazırla arada oluyor tabi moral bozmak yok asla..hepimiz insanız önemli olan toparlamak pes etmemek..Ben de tam tersi vurdum gözüne
İlki kibar mesajdıBen de tam tersi vurdum gözüne
Aynen canim acelem yok yavas yavas diyorum bende, persembe tasiniyoruz bi aksilik cikmazsa,bizdr persembe yola cikicaz ev yuklendikten sonra,cumarteside ev bosalcak,hayirlisi insallahİnşallah canım ..boyun uzun avantajın var ..istersen kafana koyarsan neden olmasın ..ama acele etmeyelim sağlıklı emin adımlarla strese girmeden ver bu sefer..
Sizin taşınma ne zaman olacak?inşallah kısa zamanda düzenine kavuşursun
Ye sen ye deryacim icinde kalmasin oooohhhh doyur karniniÇok zor canım inan ki. Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyprum.
Hosgeldin canim kac kilo vermek istiyosunMerhabalar gruba beni de alır mısınız?
28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler![]()
Allah kolaylık verdin zor bu işler ..Aynen canim acelem yok yavas yavas diyorum bende, persembe tasiniyoruz bi aksilik cikmazsa,bizdr persembe yola cikicaz ev yuklendikten sonra,cumarteside ev bosalcak,hayirlisi insallah
Oyna canım yaaa işler hiç bitmezPlanladığım işlerin yarısı daha bitmedi, benim küçük kuzunun uykusu yok bugün , olsun bugün de onunla oynarız
Günaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu
![]()